0546-702636Bereikbaar tot 20:30 uur
Vroomshoop
Zonnepanelen in Vroomshoop

Zonnepanelen van Zonneplan

 • Ontvang gratis zonnepanelen advies
 • Ontdek wat je verdient
 • Installatie door vakspecialisten

Doe de gratis dakcheck

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Vroomshoop

De inwoners van Vroomshoop spelen een belangrijke rol als aanjagers van duurzaamheid. Al  van de geschikte daken profiteert van zonnepanelen. Gemeente Twenterand is goed op weg op gebied van duurzaamheid. Dat is ook niet zo gek, want niet alleen inwoners profiteren van zonnepanelen. Scholen kiezen ook steeds vaker voor het opwekken van eigen zonne-energie. Het Wellantcollege is de eerste echte duurzame school in Nederland. De school voldoet aan de norm Frisse Scholen klasse B, en daarnaast liggen er ook 440 zonnepanelen en twee zonneboilers op het dak. Goed bezig!

Inwoners van Vroomshoop kunnen met zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen .

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Vroomshoop:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Vroomshoop kende afgelopen jaar 1042 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Vroomshoop zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Vroomshoop ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Vroomshoop kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Vroomshoop

Al 415 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Vroomshoop gingen je voor.

Zonnepanelen installateur in Vroomshoop

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Vroomshoop ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Vroomshoop zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Na de installatie kun jij jouw opbrengsten bijhouden in de Zonneplan app en heb je recht op 10 jaar Zonneplan Serviceplan. Met het Zonneplan Serviceplan ben jij ervan verzekerd dat je 10 jaar lang een werkend systeem hebt en niet tegen onverwachtse kosten aanloopt. Onder het serviceplan vallen onder andere voorrijkosten, montagekosten en de btw-teruggave service die volledig uit handen wordt genomen door Zonneplan.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Vroomshoop

Zonneplan doet onderzoek naar het aantal geschikte daken in de Vroomshoop . Een geschikt dak voor zonnepanelen heeft weinig obstakels op het dak, een gunstige oriëntatie ten opzichte van de zon en weinig last van schaduwwerking. In de gemeente Twenterand zijn   daken geschikt voor zonnepanelen. Deze woningen kunnen nog profiteren van zonnepanelen.

Als jouw dak geschikt is zorgen onze monteurs er uiteindelijk voor dat de zonnepanelen netjes op jouw dak komen te liggen. Dit wordt bijna altijd binnen één dag geregeld. Wij bieden full black designer zonnepanelen aan. Deze zonnepanelen halen 400Wp en doordat ze geheel zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen.

Zonnepanelen kopen in Vroomshoop

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Twenterand Energieneutraal is. Veel Vroomshopers zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Vroomshoop . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Vroomshoop ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Vroomshoop .

Vroomshoop gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Vroomshopers voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Vroomshoop !

Vragen over zonnepanelen in Vroomshoop

 • Waarom zonnepanelen kopen in Vroomshoop?

  Zonnepanelen kopen in Vroomshoop heeft voordelen. Op steeds meer daken in Vroomshoop liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Vroomshoop?

  In Heerenveen hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook drie lokale Zonneplan partners. Enerdjé uit Farsum en Sunnxt B.V. uit Groningen. Samen verduurzamen wij de regio!

   

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Vroomshoop?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Vroomshoop . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Vroomshoop in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Vroomshoop steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Vroomshoop er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Vroomshoop

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken