074-7600647Morgen open om 09:00 uur
Delden
Zonnepanelen in Delden

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Delden

Het Hof van Twente staat bekend als één van de mooiste gebieden van Nederland. Het coulisselandschap is een mooie groene omgeving en ook een grote toeristische trekpleister. Dit willen wij bij Zonneplan ook graag zo houden. Met zonnepanelen bespaar je niet alleen op je energie rekening maar je draagt ook bij aan de energie transitie en het milieu verbeteren in Nederland!

Delden is flink aan het verduurzamen. Dat is te zien aan het grote aantal inwoners met zonnepanelen op hun dak. De huishoudens met zonnepanelen hebben samen al 446.250 kg CO2 bespaard. Dit staat gelijk aan het planten van wel
33.625 bomen!

Voor gemeente Hof van Twente is dit al een hele verduurzaming, maar er zijn nog 1.989 woningen die dagelijks kunnen profiteren van zonnepanelen. Grote kans dus dat jouw woning ook geschikt is!

Waarom juist nu zonnepanelen in Delden:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Delden kende afgelopen jaar 1033 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Delden zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Delden ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Delden kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Delden

Al 714 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Delden gingen je voor.

Zonnepanelen in Delden

Er profiteren al 714 inwoners van de gemeente Hof van Twente dagelijks van de zon! Samen besparen zij jaarlijks meer dan €816.102 op de energierekening. Wil jij de overstap maken naar zonne-energie en dagelijks besparen op de energierekening? Dat kan! Doe dan geheel vrijblijvend de postcodecheck en ontvang een persoonlijk advies.

Na de postcodecheck neemt één van onze adviseurs contact met je op. Aan de hand van dit gesprek maakt de adviseur een persoonlijk zonneplan die helemaal is afgestemd op jouw dak en verbruik. Ook jouw wensen en behoeften worden meegenomen en dit vind je terug in je zonneplan, Hier staat ook alle praktische informatie over de materialen, de opbrengsten en kosten van de zonnepanelen. 

Energieneutraal in 2035

De gemeente Hof van Twente heeft de doelstelling om in 2035 energieneutraal te zijn. Dit betekent dat er net zoveel duurzame energie moet worden opgewekt, als dat er verbruikt wordt.  De gemeente voorziet een toekomst waarin schone energiebronnen als wind, water en zon ons energie leveren en dus moeten wij ons als samenleving daarop aanpassen: de energietransitie.

In Delden helpen al veel inwoners mee aan deze doelstelling, met onder andere zonnepanelen. Maar ook leerlingen van de school ods ’t Gijmink hebben samen met de gemeente allemaal bijzondere ideeën bedacht om zuinig op de aarde te zijn. Een heel leuk voorbeeld is de duurzame thee waarbij het theewater wordt opgewarmd door zonnewarmte! Ga jij ook je steentje bijdragen aan een energieneutraal Delden ?


Delden in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Delden steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Delden er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Delden

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!