Zonnepanelen in Zwolle

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • voordeelVerdien gemiddeld €635 per jaar
 • voordeelNu voordeel door btw teruggave
 • voordeelEenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Zwolle

Steeds meer inwoners uit Zwolle stappen over op zonnepanelen. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. In gemeente Zwolle profiteren al 5.039 inwoners van zonnepanelen.

Er zijn nog 27.085 huizen met een geschikt dak, en dat betekent dat er nog veel inwoners zijn die kunnen profiteren van zonnepanelen. Een dak in de volle zon levert in Zwolle maar liefst 16% rendement op! Ga jij dit potentiële rendement ook benutten? Wanneer je een aanvraag doet, ontvang jij van een persoonlijk adviseur een advies voor jouw woning. Benieuwd wat zonnepanelen voor jouw energierekening kunnen doen? Doe dan geheel vrijblijvend de aanvraag!

Zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Zwolle:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Zwolle kende afgelopen jaar 1087 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Zwolle zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 635,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Zwolle ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Zwolle kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig” Dorien legt het uit.


Zonnepanelen in Zwolle

Al 5.039 opgewekte zonnepanelen eigenaren in de gemeente Zwolle gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht

De daken in Zwolle zijn zeer geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Echter zijn er wel uitzonderingen waar rekening mee gehouden moet worden. Voor het centrum van Zwolle geldt een beschermd stadsgezicht. Dit houdt in dat er een vergunning moet worden aangevraagd wanneer je hier zonnepanelen wilt laten installeren. In de rest van de gemeente kan een installatie zonder vergunning op het dak worden geplaatst.

Gemeente Zwolle als zonnepark

Voor Zwolle is duurzaamheid erg belangrijk, daarom helpt de gemeente Zwolle op allerlei verschillende innovatieve manieren mee aan het verduurzamen van Zwolle. Zo is in het project Buurtenergie gezocht naar actieve bewoners, wat heeft bijgedragen aan de oprichting van het burgerinitiatief Blauwvinger Energie. Zonneplan heeft al veel installaties gedaan in gemeente Zwolle. De bewoners zijn er zeer positief over, ze geven Zonneplan gemiddeld een 9,1!


Zwolle in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Zwolle steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Zwolle er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Zwolle

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

hebben een dakcheck gedaan