088 020 3000Bereikbaar tot 17:00 uur
Dalfsen
Zonnepanelen in Dalfsen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Dalfsen

Gemeente Dalfsen is al goed bezig met verduurzamen. Zo stimuleert de gemeente duurzame energie en is er een energieloket beschikbaar. Ook stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

De 3.066 huishoudens in gemeente Dalfsen die al profiteren van zonnepanelen besparen gemiddeld 820 euro per jaar. Samen besparen zij jaarlijks €€3.504.438! Met zonnepanelen help je niet alleen jouw eigen portemonnee, maar help je ook mee aan een beter milieu. Met deze zonne-energie wordt er jaarlijks  1.916.250 CO2 bespaard, wat gelijk staat aan het planten van 144.386 bomen. Lijkt dit jou ook zo aantrekkelijk? Doe dan snel een aanvraag.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Dalfsen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Dalfsen kende afgelopen jaar 1042 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Dalfsen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Dalfsen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Dalfsen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Dalfsen

Al 3.066 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Dalfsen gingen je voor.

Geschikte daken in Dalfsen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in gemeente Dalfsen. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Daarnaast is er ook gekeken of er sprake is van een beschermd stadsgezicht, maar dat is niet het geval. Voor het plaatsen van zonnepanelen is dus geen vergunning van de gemeente vereist.

Klimaatneutraal in 2025

De gemeente Dalfsen streeft er naar om in 2025 klimaatneutraal te zijn. Dalfsen is al goed op weg om dit doel te bereiken. De gemeente staat namelijk al op nummer 34 van de duurzame gemeentes in Nederland. Toch zullen er, om dit doel te bereiken, nog veel zonnepanelen moeten worden geïnstalleerd! Gelukkig zijn er veel geschikte daken en beschikken wij over enthousiaste teams met zonnepanelen-installateurs. Daarnaast is er ook een landelijke lening beschikbaar om de aankoop van zonnepanelen te stimuleren. Wanneer je van deze lening gebruik maakt, kun je zonder spaargeld te investeren al vanaf dag één profiteren van zonnepanelen!


Dalfsen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Dalfsen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Dalfsen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Dalfsen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!