Zonnepanelen in Zuid-Holland

  • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
  • Nu voordeel door 0% btw
  • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

in 60 seconden geregeld

Zonnepanelen in provincie Zuid-Holland

Zonneplan is dé zonnepanelen specialist in de provincie Zuid-Holland. Met onze ervaring en expertise hebben wij al vele inwoners van groene stroom voorzien. Op flink zonnige dagen leveren zonnepanelen veel meer op dan je op dat moment verbruikt. Deze energie wordt automatisch terug geleverd aan jouw energieleverancier. Dit wordt salderen genoemd, als jij meer energie terug levert dan je verbruikt, dan krijgt je hiervoor een vergoeding van jouw energieleverancier.

Weten hoe anderen Zonneplan ervaren?

Duurzaamheidsinitiatieven

Wist je dat er in Zuid-Holland allerlei initiatieven zijn op het gebied van duurzaamheid? Veel van deze initiatieven zijn door enthousiaste inwoners bedacht. Bijvoorbeeld Energie Collectief Capelle en Energiek Poelgeest.
Energie Collectief Capelle heeft de actie ” Zonnepanelen in Schollevaar “. Dit is een eigen initiatief van een aantal bewoners in Schollevaar en in principe bestemd voor mede-belangstellenden in alle wijken van Capelle aan den IJssel. Wil jij hier meer over weten? Dan kunt je een kijkje nemen op de website Energiecollectief Capelle.

Energiek Poelgeest wil werken aan een duurzame toekomst met bewoners van Poelgeest. In 2012 is er gestart met verbeteren van het wijkpark om de sociale cohesie te vergroten. Nu is Energiek Poelgeest actief met initiatieven voor lokaal opwekken van energie, delen van auto’s en gereedschappen en groene daken. Voor meer informatie over Energiek Poelgeest kun je op de website Energiecollectief Capelle.

Wil jij ook een initiatief starten? Zonneplan helpt je hier graag bij!

Zuid-Holland gaat verder verduurzamen

Zuid-Holland staat momenteel op de 10de plaats van de 12 provincies op basis van de hernieuwbare energie. Waarbij er een totaal van 1000 kWh per inwoner wordt opgewekt. Hiermee laat het alleen Utrecht en Limburg achter zich. Er is dus nog wat werk te verzetten wil Zuid-Holland bovengemiddeld willen presteren. Zuid- Holland is echter heel erg geschikt voor zonnepanelen. Zo waren er in het afgelopen jaar 1943 zonuren, dit is relatief veel.

Met de grote hoeveelheid zonuren, het enthousiasme van de inwoners en het plan van de provincie moet het zeker mogelijk zijn om een duurzame provincie te krijgen. Zonneplan gaat voor een duurzame provincie, doe jij met ons mee?