088-0203000 Open om 08:30 uur

Zonnepanelen Spijkenisse

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1602 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 95.400 besparen

Elk jaar samen besparen

7111 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Spijkenisse

Steeds meer inwoners van Spijkenisse stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. In Spijkenisse profiteert al 10% van de geschikte woningen van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2040 energieneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplanscan kunt u erachter komen.

Een klant uit Spijkenisse

Zonneplan kwam als beste uit de bus nadat ik wat vergeleken had. Zowel prijstechnisch als de manier van communiceren was goed. Ze waren zeer duidelijk in het contact, zowel telefonisch als via de e-mail.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Spijkenisse. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 11.873 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen!

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Nederland ziet in dat zonne-energie een mooie optie is om te verduurzamen en ondersteunt de aanschaf van zonnepanelen door het aanbieden van een landelijke groene lening. Met deze lening kunt u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

  • Minimum leenbedrag: €5.000
  • Maximum leenbedrag: €50.000
  • Een rente van 4,2%
  • U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250,-

Klik hier voor meer informatie over de duurzaamheidslening.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

16 reviews van mensen uit de omgeving van Nissewaard

Gemiddeld
9,3
9.0
Ik ben door Leon erg goed geadviseerd en de panelen doen nu prima hun werk. Ik heb destijds vanwege de stijgende energiekosten en het milieu voor zonnepanelen gekozen, en daar heb ik absoluut geen spijt van.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
De monteurs hebben perfect werk afgeleverd. De zonnepanelen doen goed hun best op dit moment. Zelfs als de zon niet volledig schijnt, hebben we alsnog een mooie opbrengst.
Zonnepanelen Spijkenisse
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Goed en duidelijk advies gekregen van vriendelijk personeel. Op de dag van installatie stormde het flink, ondanks dat zijn de zonnepanelen netjes op het dak gelegd. De installateurs waren nette mannen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Erg nette service en dienstverlening!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Wij zijn super tevreden over Zonneplan! Alles is perfect verlopen ook de btw teruggave goed gekregen.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
De installatie was professioneel, was binnen een paar uur klaar! En ik ben super tevreden met de zonnepanelen
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De installatie ging lekker vlot en ik kijk hier met een prettig gevoel op terug. Over de informatievoorziening heb ik niks te klagen. Deze was duidelijk en hapklaar verpakt, wat ik ook fijn vond.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
Samen met Zonneplan tot een goed plan gekomen. Deze is vervolgens netjes en goed geplaatst door de installateurs. Wij zijn hier dan ook zeker over te spreken.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en BYD 260 Wp

9.0
De installatie van de zonnepanelen is prima verlopen bij mij, net als bij meerdere van mijn buren. Ook de monitoring is prima voor mekaar.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 265 Wp All Black

10.0
Van te voren hebben we een afspraak gemaakt met Zonneplan en ze zijn alles tot in detail nagekomen. We zijn bij Zonneplan terecht gekomen via de energieleverancier en hebben nergens spijt van.
Zonnepanelen Spijkenisse
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2100TL-10 en Trina Solar 265 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag