0172-251140Bereikbaar tot 20:30 uur
Boskoop
Zonnepanelen in Boskoop

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Boskoop

Boskoop staat bekend om haar mooie natuur. Dit sluit goed aan op de ambities van de gemeente om te verduurzamen. Bij veel nieuwbouwprojecten in Boskoop wordt de aanschaf van zonnepanelen al aanbevolen. Er zijn al inwoners die zonnepanelen hebben aangeschaft en hier flink van profiteren. Wil jij ook profiteren?

Met eigen zonnepanelen bespaar jij vanaf dag één op de energierekening. Er is onderzocht hoeveel inwoners uit Boskoop kunnen besparen met 12 zonnepanelen. Dit komt uit op een bedrag van wel €1.027 per jaar! Wil jij ook flink besparen? Doe dan nu onze dakcheck.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Boskoop:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Boskoop kende afgelopen jaar 1097 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Boskoop zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Boskoop ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Boskoop kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Boskoop

Al 717 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Boskoop gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Boskoop

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal woningen met geschikte daken voor zonnepanelen in de gemeente . Op dit moment zijn er nog geschikte daken die nog niet voorzien zijn van zonnepanelen. Grote kans dat jij dus ook nog kan profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Je hoeft gelukkig in Boskoop geen vergunning aan te vragen om zonnepanelen te laten plaatsen. Ook in de rest van de gemeente is er geen sprake van beschermd stads- of dorpsgezicht. Doe de dakcheck en kom erachter wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen op jouw dak!

Zonnepanelen installateur Boskoop

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Boskoop of omgeving? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Moerkapelle. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Greenhill B.V. en Abansolar B.V. beiden gevestigd in Den Haag.

We hebben al veel installaties mogen leveren in de gemeente . Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.4. Logisch, want door de hoge rendement-panelen en de ONE-omvormer met 4G verbinding ben jij klaar voor de toekomst: Je bespaart gemiddeld €1.027 per jaar op de energierekening.

Zonnepanelen kopen in Boskoop

Uiterlijk in 2050 wil  energieneutraal zijn. Dit betekent een gelijk tussen de totaal verbruikte energie en de hoeveelheid duurzaam opgewekte energie in . Veel Boskopers zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Boskoop. Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Boskoop ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Boskoop.

Boskoop gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Boskopers voor een energiecontract op basis van variabele prijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Boskoop zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie in Boskoop is nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Boskoop

 • Waarom zonnepanelen kopen in Boskoop?

  Zonnepanelen kopen in Boskoop heeft voordelen. Op steeds meer daken in Boskoop liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Boskoop?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de gemeente . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Boskoop?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Moerkapelle. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Greenhill B.V. en Abansolar B.V. beiden gevestigd in Den Haag. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Boskoop in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Boskoop steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Boskoop er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Boskoop

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!