Alblasserdam
Zonnepanelen in Alblasserdam

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Altijd achteraf betalen
 • Eenvoudige en heldere informatie

Ontvang gratis offerte

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen

Zonnepanelen Alblasserdam

In de geschiedenis van Alblasserdam heeft water een grote rol gespeeld. Naast de rivier de Alblas, waar Alblasserdam zijn naam aan ontleent, is de rivier De Noord van groot belang geweest voor de groei van Alblasserdam. Door de ligging aan deze rivier was Alblasserdam een gunstige vestigingsplaats voor industrie. Inmiddels speelt naast water ook de zon een grote rol in Alblasserdam . Steeds meer mensen in Alblasserdam wekken namelijk hun eigen zonne-stroom op. Op 606 daken liggen al zonnepanelen, maar er zijn nog veel meer huishoudens die kunnen besparen met zonne-energie. Wil jij net als hen ook aan de slag met duurzame energie?

In Alblasserdam liggen er op 12% van de daken al zonnepanelen. Deze zonnepanelenbezitters zorgen er samen voor dat er in Alblasserdam 378.750 kg CO2 en 28.539 bomen worden bespaard. Dit is natuurlijk erg tof, maar naast dat het goed is voor het milieu, scheelt het ook nog eens in de portemonnee. Door zelf duurzame energie op te wekken met zonnepanelen kun je jaarlijks gemiddeld €692.658 besparen op de energierekening. Benieuwd hoe jij ook kunt gaan profiteren van de voordelen van zon? Doe dan de dackcheck en een van onze adviseurs legt jou alles uit!

Nadat jij de dakcheck hebt gedaan, neemt een van onze deskundige adviseurs contact met je op. Jullie bespreken samen jouw wensen en energieverbruik. Na afloop van het gesprek ontvang je jouw persoonlijke Zonneplan. In dit plan kun je informatie vinden over het aantal zonnepanelen, de kosten en natuurlijk de verwachte opbrengsten.

 

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Alblasserdam:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Alblasserdam kende afgelopen jaar 1073 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Alblasserdam zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Alblasserdam betaal je op dit moment 0% btw over de aanschaf van jouw zonnepanelensysteem.

Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Alblasserdam kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Alblasserdam

Al 606 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Alblasserdam gingen je voor.

Alblasserdam in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Alblasserdam steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Alblasserdam er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Alblasserdam

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan