088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Sliedrecht
Zonnepanelen in Sliedrecht

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Sliedrecht

Sliedrecht: een gemeente in de provincie Zuid-Holland, waar een inwoner als Sliedrechtenaar, Brijhapper of Baggeraar kan worden aangesproken en waar men steeds meer toekomst ziet in zonne-energie. Een logische keuze, aangezien zij daarmee gemiddeld €1.027 per jaar mee kunnen besparen.

Naast dat zij flink gaan besparen op de energierekening, dragen zij ook nog eens bij aan een beter klimaat. In de klimaatdoelstellingen van de gemeente is vastgesteld dat zij in 2050 energieneutraal wil zijn. En dat er potentie is in Sliedrecht is een feit! Van de 6.530 koopwoningen in de gemeente, zijn er in totaal 3.014 daken geschikt voor zonnepanelen. Een waanzinnig mooi aantal!

Waarom juist nu zonnepanelen in Sliedrecht:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Sliedrecht kende afgelopen jaar 1073 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Sliedrecht zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Sliedrecht ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Sliedrecht kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Sliedrecht

Al 1.400 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Sliedrecht gingen je voor.

Zonnepanelen in Sliedrecht

Voorafgaand aan het zonnepanelenproject in de gemeente Sliedrecht is er door Zonneplan uitgebreid onderzoek gedaan. We hebben gekeken naar de geschiktheid van de daken en of daken al voorzien zijn van zonnepanelen. Om te bepalen of een dak geschikt is, wordt er op basis van de meest recente luchtfoto`s een eerste inschatting gemaakt van onder andere; de hellingshoek van het dak, of er sprake is van schaduwvorming en of er voldoende ruimte op een dak is. In de gemeente Sliedrecht zijn dus 3.014 woningen geschikt . Daarvan zijn momenteel al 1.400 daken voorzien van zonnepanelen. En vraag jij je of er een vergunning nodig is om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw dak? Het antwoord is nee. De gemeente Sliedrecht kent namelijk geen beschermd stadsgezicht, waardoor zonnepanelen vrij te installeren zijn. Wel moet er rekening gehouden worden met Rijks-en gemeentelijke monumenten. Hier kan namelijk wel een vergunningsplicht voor gelden. Informeer hiervoor bij de gemeente.

Start ook met profiteren.

Ook jij kan heel gemakkelijk profiteren van zonne-energie. Met de nieuwe 400 wattpiek design-panelen van Zonneplan haal jij nog meer rendement uit de beschikbare ruimte op jouw dak. Daarnaast ben je met de nieuwe Zonneplan ONE-omvormer helemaal klaar voor het energienet van de toekomst! Ben jij benieuwd of jouw dak ook geschikt is en of jij ook gemakkelijk €1.027 per jaar kunt gaan besparen? Doe dan vrijblijvend de dakcheck op deze pagina. Na het doen van de aanvraag gaat een adviseur met veel (zonne-) energie voor jou aan de slag om het beste plan op te stellen dat past bij de ruimte op jouw dak en dat ook nog eens past bij jouw verbruik.


Sliedrecht in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Sliedrecht steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Sliedrecht er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Sliedrecht

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!