088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Sliedrecht

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1147 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 102.000 besparen

Elk jaar samen besparen

7629 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Sliedrecht

In Sliedrecht genieten steeds meer inwoners van zonnepanelen. Van de geschikte daken profiteert al 19% van zonne-energie. De maandelijkse besparing op de woonlasten heeft de interesse gewekt van de inwoners van de gemeente: al ruim 1000 inwoners hebben zich aangemeld voor het Zonneplan zonnepanelenproject. Ook benieuwd naar wat zonnepanelen voor uw maandelijkse woonlasten kunnen doen? Doe hierboven geheel vrijblijvend de aanvraag en ontvang een persoonlijk advies.

Een klant uit Sliedrecht:

Ik heb nog nooit zo een fijn traject door lopen met een bedrijf. Vanaf de aanvraag, de installatie en de nazorg liep het super. Ik heb Zonneplan dan ook aangeboden om een keer een lekker doosje bonbons die ik zelf maak op te laten halen.

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Zonneplan biedt u een persoonlijke service aan. Nadat u een aanvraag heeft gedaan, maakt een persoonlijk adviseur een passend plan voor u. Met behulp van haarscherpe satellietbeelden wordt uw huis nauwkeurig ingemeten. Hierbij houdt de adviseur rekening met obstakels op het dak en met uw verbruik.

Wij werken uitsluitend met de nieuwste en beste producten. Al onze producten worden dan ook uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk. Naast de beste producten bieden wij u ook de beste service aan. Wij regelen bijvoorbeeld de btw-teruggave voor u en u ontvangt 10 jaar garantie op alle producten.

Goed om te weten

Beschermd stadsgezicht en extra mogelijkheden

In de gemeente Sliedrecht is er geen sprake van beschermd stadsgezicht. U heeft dus geen vergunning nodig van de gemeente om een aanvraag te doen.

Het doel van gemeente Sliedrecht is om in 2050 een energieneutrale en klimaatbestendige gemeente te zijn. Om dit doel te halen zijn er nog veel meer woningen nodig met zonnepanelen en daar helpt de gemeente graag bij. Om de inwoners te stimuleren is er een regeling opgezet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

Benieuwd naar de resultaten van ons vorige project? Bekijk dan de video.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Gemeentelijke regeling Sliedrecht

U kunt uw maandelijkse woonlasten verlagen zonder spaargeld te investeren. Dit kan door gebruik te maken van de duurzaamheidsregeling Sliedrecht. Zo kunt u vanaf dag één al besparen op uw energierekening!

Meerover de duurzaamheidsregeling

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoanslening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

11 reviews van mensen uit de omgeving van Sliedrecht

Gemiddeld
9,2
9.4
De zonnepanelen liggen te stralen op mijn dak! Ik had geen beter bedrijf kunnen kiezen dan Zonneplan. Mijn vragen werden altijd heel goed beantwoord en ik werd altijd vriendelijk te woord gestaan.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
We hadden in ons vorige huis in 2016 Zonneplan als installateur van onze zonnepanelen. Deze zijn met het huis meeverkocht. Gezien onze eerdere ervaring zijn we opnieuw met Zonneplan in zee gegaan en Inmiddels zijn op onze nieuwe woning ook zonnepanelen geïnstalleerd tot volle tevredenheid.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Bij Zonneplan wordt je heel erg snel geholpen met je vragen en met het samenstellen van een geschikt plan. Ik ben hier erg over te spreken!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Alles is vlekkeloos verlopen, de tijd vloog als het ware voorbij! Er is goed gecommuniceerd, en alles is naar wens. Ook de installatie is netjes gegaan. Erg tevreden.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Wij zijn tevreden met de zonnepanelen. Het gaat erg goed en we monitoren regelmatig. Het advies was goed en de installatie verliep ook erg goed.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De opbrengst in de zomer was hartstikke top! Nu we de winter in gaan moeten we de zon helaas wat meer missen maar over jaarbasis gaat dit helemaal goed komen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 270 Wp Poly

8.0
De zonnepanelen doen het nog steeds en ze werken goed. Zowel over het advies als over de plaatsing heb ik niets aan te merken. Ik ben tevreden.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Het gaat goed met de panelen ik ben er dik tevreden ben. Het enige waar ik spijt van heb is dat ik het niet eerder gedaan heb. De opbrengst is hoger dan verwacht en ik zie nu echt wat ik bespaar op mijn energiekosten. Ook mijn complimenten voor het vakwerk van de installateurs, de jongens verdienen echt een pluim.
Zonnepanelen Sliedrecht
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
Een goede installatie en hele vriendelijke vaklieden. Dit zijn de 2 dingen waaraan wij terugdenken bij Zonneplan. Daarnaast was het contact met de klantadviseur uitstekend. Al met al een dikke 9 voor Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
Zonneplan heeft goed geluisterd naar mijn persoonlijke wensen. Dat vind ik ook het belangrijkste aan een bedrijf. Je praat immers over een grote investering. Zelf heb ik nu acht panelen op het dak liggen, ze zien er erg mooi uit. De installatie zelf is erg goed verlopen en ik kan niet wachten om de opbrengst van de zomer te bekijken.
Zonnepanelen Sliedrecht
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en JA Solar 270Wp SE optimizers

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag