088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Dordrecht

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

838 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 52.200 besparen

Elk jaar samen besparen

3721 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Dordrecht

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van de gemeente Dordrecht. Dit is te zien aan de 1046 koopwoningen met zonnepanelen. Niet gek, gezien een dak in de volle zon maar liefst 16% rendement oplevert in Dordrecht. Gaat u ook dit potentiële rendement benutten? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van de klant altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over úw persoonlijke Zonneplan.

Een klant uit Dordrecht:

Ze functioneren naar behoren, en daar hebben we het voor gedaan. De professionele onderbouwing en de beste uitleg hebben de doorslag gegeven om voor Zonneplan te kiezen. Een andere aanbieder plande vijf panelen in totaal in op mijn dak, maar het zijn er uiteindelijke 16 geworden via Zonneplan.

Waarom Zonneplan?

Wij gaan voor innovatie: Zonneplan biedt u de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk.

Wij gaan voor kwaliteit: Gespecialiseerde Zonneplan-adviseurs ontwerpen aan de hand van haarscherpe satellietbeelden uw dakplan. Ze bekijken uw dak, nemen daarin pijpjes, ramen en de staat van het dak mee, en brengen het beste advies uit.

Wij gaan voor service: Zonneplan neemt u zoveel mogelijk werk uit handen.


Goed om te weten

Voor de start van het zonnepanelenproject Dordrecht heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  1. Beschermd stadsgezicht: Bepaalde plekken in de gemeente Dordrecht vallen onder beschermd stadsgezicht. Staat uw woning in de binnenstad en wilt u zonnepanelen? Let dan op en vraag eerst een vergunning aan bij uw gemeente.
  2. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: Om zonnepanelen te kopen heb je helemaal geen kapitaal aan spaargeld nodig. Er is namelijk een stimuleringsregeling van GreenLoans beschikbaar. Door gebruik te maken van deze regeling gaat u er vanaf dag één al op vooruit.

    Lees hier meer over de GreenLoans regeling

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

8 reviews van mensen uit de omgeving van Dordrecht

Gemiddeld
9,1
9.0
Ik heb het traject als super ervaren. Ik heb helemaal geen problemen gehad met de omvormer of met andere dingen verder. Het werkt allemaal helemaal super en ik ben blij dat ik duurzaam bezig ben en ook nog op de lange termijn winst ga maken. Het enige verbeterpunt dat ik zou kunnen bedenken is dat niet alles in de tuin na de installatie helemaal netjes was opgeruimd, maar verder heb ik echt niks op het traject aan te merken!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 300 Wp All Black

9.6
Het contact met mijn klantadviseur Leon is altijd erg prettig geweest. Nu de zonnepanelen geïnstalleerd zijn ben ik extra blij. De monteurs waren harstikke keurig en daarbij ook nog eens vlot met hun werk. De opbrengsten zijn fantastisch waardoor de energieleverancier het inmiddels al wel door heeft dat ik zonnepanelen heb. Naast de monitoring van Solaredge heb ik ook een Toon in mijn woonkamer hangen. Hierdoor kan ik mijn opbrengsten extra goed bij houden! Ik ben erg blij dat ik voor Zonneplan heb gekozen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Met Zonneplan is alles erg naar wens. Ik ben erg goed begeleid door mijn persoonlijk adviseur. De monteurs waren erg vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten. Een dikke 9!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.4
Ik ben erg blij hoe het proces is verlopen bij Zonneplan. Ik kreeg een duidelijk advies van de adviseur en de zonnepanelen liggen er nu mooi bij. Ook de mannen van het installatieteam waren vriendelijk en hebben hun werk netjes gedaan. Voor mijn gehele ervaring met Zonneplan geef ik 8.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.0
De plaatsing van de zonnepanelen ging opzich prima. Er was alleen een hoogwerker besteld, maar die was er op die dag helemaal niet. We hadden geluk, want er stond nog een andere hoogwerker in de buurt. Voor de rest is het prima gegaan. Vlot ook. Ze zijn een ochtend bezig geweest.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en LG 300 Wp MonoX NeoN

10.0
Ze functioneren naar behoren, en daar hebben we het voor gedaan. De professionele onderbouwing en de beste uitleg hebben de doorslag gegeven om voor Zonneplan te kiezen. Een andere aanbieder plande vijf panelen in totaal in op mijn dak, maar het zijn er uiteindelijke 16 geworden via Zonneplan.
Zonnepanelen Dordrecht
Gekozen voor SolarEdge SE4000 en BYD 260 Wp

9.0
Zonneplan is eerlijk en correct. Dit is belangrijk bij een investering van deze mate.
Zonnepanelen Dordrecht
Gekozen voor SMA Sunny Boy 1300TL-10 en Trina 245 Wp

10.0
Uitermate tevreden over de algehele installatie. Contact met de medewerkers van Zonneplan en installatiebedrijf verliep prettig en constructief. De installateurs doen wat je met ze afspreekt en hebben de hele installatie zeer fraai geplaatst.
Zonnepanelen Dordrecht
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2100TL-10 en LG 250 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag