Waddinxveen
Zonnepanelen in Waddinxveen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.293 per jaar
 • Altijd achteraf betalen
 • Eenvoudige en heldere informatie

Ontvang gratis offerte

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen

Zonnepanelen Waddinxveen

De inwoners van Waddinxveen spelen een belangrijke rol als aanjagers van duurzaamheid. Maar liefst 23% van de geschikte daken profiteert van zonnepanelen. De gemeente Waddinxveen is goed op weg op het gebied van duurzaamheid. Dat is ook niet gek, want niet alleen inwoners profiteren van zonnepanelen, ook sportclubs en scholen kiezen steeds vaker voor het opwekken van hun eigen zonne-energie. CVV Be Fair in Waddinxveen heeft bijvoorbeeld al 206 zonnepanelen op het dak liggen. Wat een goed initiatief! Wil je ook meedoen? Lees dan verder.

Inwoners van Waddinxveen kunnen met maar liefst 1.041 zonuren per jaar een besparing realiseren van tot wel €1.143 dankzij de installatie van zonnepanelen in Waddinxveen. De 2.170 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen gezamenlijk jaarlijks maar liefst €2.480.310. Benieuwd naar wat jij kunt besparen met zonnepanelen in Waddinxveen?

Nadat je de postcodecheck hebt aangevraagd, zal een adviseur jouw woning grondig analyseren. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met details over het aantal panelen, de kosten en je totale besparingen.

 

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Waddinxveen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Waddinxveen kende afgelopen jaar 1041 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Waddinxveen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.293,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Waddinxveen betaal je op dit moment 0% btw over de aanschaf van jouw zonnepanelensysteem.

Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Waddinxveen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Waddinxveen

Al 2.170 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Waddinxveen gingen je voor.

Waddinxveen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Waddinxveen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Waddinxveen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Waddinxveen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan