088-0203000Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Waddinxveen
Zonnepanelen in Waddinxveen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Waddinxveen

De inwoners van Waddinxveen spelen een belangrijke rol als aanjagers van duurzaamheid. Al 23% van de geschikte daken profiteert van zonnepanelen. Gemeente Waddinxveen is goed op weg op gebied van duurzaamheid. Dat is ook niet zo gek, want niet alleen inwoners profiteren van zonnepanelen. Ook sportclubs en scholen kiezen steeds vaker voor het opwekken van eigen zonne-energie. CVV Be Fair in Waddinxveen heeft onder andere al 206 zonnepanelen op het dak liggen. Wat een goed initiatief!

Steeds meer inwoners van de gemeente Waddinxveen stappen over op zonne-energie. Niet gek, aangezien er in de gemeente 1.041 zonuren per jaar zijn. Met dit aantal uren bespaar je flink op jouw energierekening. Wil jij ook gaan profiteren van de zon? Doe de gratis dakcheck!

Na de postcodecheck neemt een van onze persoonlijke adviseurs jouw woning onder de loep. De adviseur houdt rekening met jouw persoonlijke wensen en energieverbruik. Hierna zal jouw persoonlijke adviseur een zonneplan opstellen met een overzicht van jouw kosten en besparingen.

 

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Waddinxveen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Waddinxveen kende afgelopen jaar 1041 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Waddinxveen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Waddinxveen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Waddinxveen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Waddinxveen

Al 2.130 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Waddinxveen gingen je voor.

Zonnepanelen installateur Waddinxveen

Benieuwd waar wij installeren en hoe onze monteurs dit doen? Onze ervaren zonnepanelen monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Waddinxveen zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Na de installatie kun jij jouw opbrengsten bijhouden in de Zonneplan app. Hierin kun jij alles vinden wat betreft het opwekken van jouw eigen zonne-energie, vergelijken van opbrengsten van verschillende periodes maar ook heb jij hiermee inzicht in voorgaande opbrengsten tot aan de dag van de installatie! Zo kun jij ook je opbrengsten vergelijken met die van je buurman.

 

Dak geschikt voor zonnepanelen in Waddinxveen

Zonneplan doet onderzoek naar het aantal geschikte daken in de gemeente Waddinxveen. Een geschikt dak voor zonnepanelen heeft weinig obstakels op het dak, een gunstige oriëntatie ten opzichte van de zon en weinig last van schaduwwerking. In de gemeente Waddinxveen zijn  5.048 daken geschikt voor zonnepanelen. Deze woningen kunnen nog profiteren van zonnepanelen.

Als jouw dak geschikt is zorgen onze monteurs er uiteindelijk voor dat de zonnepanelen netjes op jouw dak komen te liggen. Dit wordt bijna altijd binnen één dag geregeld. Wij bieden full black designer zonnepanelen aan. Deze zonnepanelen halen 400Wp en doordat ze geheel zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen.

Zonnepanelen kopen in Waddinxveen

Gemeente Waddinxveen heeft als doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Dit betekent een gelijk tussen de totaal verbruikte energie en de hoeveelheid duurzaam opgewekte energie in Waddinxveen. Veel Waddinxveners zijn al aan het bijdragen van deze doelstelling. Er zijn namelijk al 2.130 huishouden die al zonnepanelen op hun dak hebben laten installeren. Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Waddinxveen ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Waddinxveen .

Waddinxveen gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer Waddinxveners voor een energiecontract op basis van variabele tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Waddinxveen is Slimme energie nu beschikbaar!

 

Vragen over zonnepanelen in Waddinxveen

 • Waarom zonnepanelen kopen in Waddinxveen?

  Zonnepanelen kopen in Waddinxveen heeft voordelen. Op steeds meer daken in Waddinxveen liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Waddinxveen?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de Waddinxveen . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Waddinxveen?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Moerkapelle. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Greenhill B.V. en Abansolar B.V. allebei uit Den Haag.

   


Waddinxveen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Waddinxveen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Waddinxveen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Waddinxveen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!