079-7600019Bereikbaar tot 17:00 uur
Zoetermeer
Zonnepanelen in Zoetermeer

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Zoetermeer

Steeds meer inwoners van Zoetermeer stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. In Zoetermeer profiteren al meer dan 5.043 woningen van zonnepanelen.

Wij van Zonneplan maken  Zoetermeer   graag nog groener door het gebruik van duurzame energie. Hiermee draag jij bij aan een betere leefomgeving en help je direct mee met de energietransitie van Nederland. De inwoners van Zoetermeer zijn al goed bezig en besparen samen 237.488 bomen en 3.151.875 kg CO2. Dit is natuurlijk al een behoorlijke besparing, maar wij zien dit aantal graag groeien.

Door het opwekken van zonne-stroom help je niet alleen het milieu, maar scheelt het jou ook nog eens kosten op de energierekening. Gemiddeld word namelijk jaarlijks zo’n €1.027 euro bespaard door het gebruik van zonnepanelen. Wil jij ook gaan starten met besparen? Doe dan de gratis en vrijblijvende postcodecheck.

Waarom juist nu zonnepanelen in Zoetermeer:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Zoetermeer kende afgelopen jaar 1097 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Zoetermeer zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Zoetermeer ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Zoetermeer kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Zoetermeer

Al 5.043 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Zoetermeer gingen je voor.

Zeer geschikte daken voor zonnepanelen in Zoetermeer

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in gemeente Zoetermeer . Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben zijn hierbij niet meegenomen. Uit onderzoek is gebleken dat 68% van alle daken in Zoetermeer zijn geschikt voor zonnepanelen. 

Ben jij ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou dak? Doe dan geheel vrijblijvend een aanvraag. Na de aanvraag gaat één van onze adviseurs voor jou aan de slag met het maken van jou persoonlijke Zonneplan. Aan de hand van actuele luchtfoto’s kan er tot op de centimeter worden gekeken of jouw dak geschikt is voor panelen. Er wordt geheel vrijblijvend een offerte opgesteld waarin rekening wordt gehouden met het huidige verbruik en alle wensen en behoeften. Zodra jij akkoord gaat met het Zonneplan van de adviseur, dan kan worden overgegaan tot installeren.

Onze installateurs staan te popelen om jou dak te voorzien van zonnepanelen!

Duurzaamheid in Zoetermeer

Zoetermeer zet vol in op duurzaamheid. In 2050 moeten de klimaat doelstellingen van Nederland behaald zijn. De doelstellingen die zijn gesteld bij de gemeente Zoetermeer zijn nog scherper gesteld. Zoetermeer wilt al in 2040 volledig energieneutreaal zijn en Zoetermeer doet zijn best om die doelstellingen te behalen. Help jij Zoetermeer mee te verduurzamen?

De gemeente is al druk bezig met het zetten van allerlei duurzame stappen, niet alleen op gebied van de energie transitie. Goed bezig!


Zoetermeer in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Zoetermeer steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Zoetermeer er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Zoetermeer

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!