phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Nieuwveen
Zonnepanelen in Nieuwveen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nieuwveen

Gemeente Nieuwkoop ligt midden in het Groene Hart. Het Groene Hart is een binnen de Nederlandse Randstad gelegen, relatief dunbevolkt veenweidegebied. Het gebied is aangewezen als Nationaal Landschap. Nieuwkoop ligt niet alleen binnen het Groene Hart, maar Nieuwkoop heeft ook een groen hart! Er wordt namelijk steeds meer groene energie opgewekt! In Nieuwkoop zijn er al 1.659 daken met zonnepanelen. Ga jij ook starten met groene energie?

Aan zonne-energie zijn vele voordelen verbonden. Allereerst help je het milieu een handje mee. In gemeente Nieuwkoop zijn met alle panelen al 78.127 bomen bespaard en 1.036.875 kg CO2 bespaard. Zonne-energie heeft dus een flinke impact op de groene omgeving! Daarnaast kun je ook flink besparen door het opwekken van je eigen zonne-stroom. Gemiddeld kun je jaarlijks zo’n €820 euro besparen op de energierekening. Klinkt dit voor jou erg aantrekkelijk? Doe dan gratis de dakcheck en start met besparen!

Waarom juist nu zonnepanelen in Nieuwveen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nieuwveen kende afgelopen jaar 1156 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nieuwveen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nieuwveen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nieuwveen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nieuwveen

Al 1.659 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Nieuwkoop gingen je voor.

Waarom Zonneplan?

Sinds 2012 is Zonneplan bezig om heel Nederland te verduurzamen met zonnepanelen. Een persoonlijke service met uitstekende producten vinden wij erg belangrijk. Als jij een aanvraag doet, bekijkt een persoonlijk adviseur aan de hand van haarscherpe satellietbeelden of jouw dak geschikt is. De adviseur ontwerpt een dakplan dat past bij jouw situatie en wensen en brengt het beste advies uit.

Tijdens de installatie zullen de monteurs werken met de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk. Daarnaast nemen wij je zoveel mogelijk werk uit handen door bijvoorbeeld de btw-teruggave voor jou te regelen. Ook is ons 10-jarig serviceplan standaard inbegrepen.

Duurzaamheid in Nieuwkoop

Nieuwkoop zet vol in op duurzaamheid. In 2050 moeten de klimaatdoelstellingen van Nederland behaald zijn. De doelstellingen die zijn gesteld klinken als volgt; Nederland moet in 2050 volledig energieneutraal zijn en Nieuwkoop doet zijn best om die doelstellingen te behalen. Zonnepanelen zijn hiervoor een uitstekende optie. Help jij Nieuwkoop mee te verduurzamen? Doe de dakcheck!


Nieuwveen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nieuwveen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Nieuwkoop er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Nieuwkoop

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan