Alphen aan den Rijn
Zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.293 per jaar
 • Altijd achteraf betalen
 • Eenvoudige en heldere informatie

Ontvang gratis offerte

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen

Zonnepanelen Alphen aan den Rijn

De gemeente Alphen aan den Rijn wil in 2050 volledig energieneutraal zijn. Een van de ambities die daarom centraal staat in het duurzaamheidsprogramma van de gemeente is de energietransitie, waarin onder andere energiebesparing en duurzame energieopwekking leiden tot minder CO2 uitstoot. Op het gemeentehuis liggen al 140 zonnepanelen, waarmee de gemeente stroom opwekt wat vergelijkbaar is met het jaarverbruik van ongeveer 15 huishoudens. Help jij binnenkort ook met het verduurzamen van de gemeente door over te stappen op zonne-energie?

18% van de inwoners uit Alphen aan den Rijn heeft zonnepanelen. Logisch, want zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens goed voor de portemonnee. Met zonnepanelen bespaar je gemiddeld €1.143 per jaar op de energierekening. Daarnaast ben je ook nog goed bezig voor het milieu. Je bent minder afhankelijk van dure stroom van het net. Kortom, zonnepanelen voorzien jouw gezin van stroom en zorgen voor een meerwaarde van de woning. Wil je weten of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen? Doe onze gratis dakcheck en ontdek of jouw dak geschikt is.

Nadat jij de dakcheck hebt gedaan, neemt een van onze deskundige adviseurs contact met je op. Jullie bespreken samen jouw wensen en energieverbruik. Na afloop van het gesprek ontvang je jouw persoonlijke Zonneplan. In dit plan kun je informatie vinden over het aantal zonnepanelen, de kosten en natuurlijk de verwachte opbrengsten.

 

 

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Alphen aan den Rijn:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Alphen aan den Rijn kende afgelopen jaar 1097 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Alphen aan den Rijn zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.293,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Alphen aan den Rijn betaal je op dit moment 0% btw over de aanschaf van jouw zonnepanelensysteem.

Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Alphen aan den Rijn kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Al 3.921 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Alphen aan den Rijn gingen je voor.

Alphen aan den Rijn in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Alphen aan den Rijn steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Alphen aan den Rijn er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan