Den Haag
Zonnepanelen in Den Haag

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Den Haag

De inwoners van Den Haag stappen steeds vaker over op zonnepanelen! Zo is het dak van de Europese School Den Haag gevuld met 204 zonnepanelen. Ook genieten al huishoudens van zonne-energie. Hiermee verlagen deze huishoudens maandelijks hun energierekening. Benieuwd hoeveel jouw buurtbewoners gemiddeld per jaar besparen?

Den Haag heeft afgelopen jaar in totaal bespaard! De gelukkige bezitters van zonnepanelen besparen gemiddeld €1.027. Wil je weten hoeveel jij kunt besparen? Doe dan de gratis postcodecheck. Één van onze persoonlijke adviseurs maakt dan een plan voor uw dak. Al buurtbewoners deden de postcodecheck!

Na het invullen jouw gegevens in de postcodecheck, kun je een telefoongesprek met een van onze persoonlijke adviseurs verwachten. De adviseur maakt na dit gesprek een dakplan afgestemd op jouw dak. Dit staat in jouw zonneplan, met daarin ook de informatie over de materialen, de kosten en natuurlijk de verwachte opbrengsten.

Waarom juist nu zonnepanelen in Den Haag:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Den Haag kende afgelopen jaar 1124 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Den Haag zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Den Haag ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Den Haag kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Den Haag

Al 9.037 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente 's-Gravenhage gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht

Recentelijk deed Zonneplan onderzoek in Den Haag . Hieruit blijkt dat in een deel van Den Haag sprake is van een beschermd stadsgezicht. Dat betekent dat Zonneplan geen zonnepanelen mag plaatsen zonder dat de gemeente daar een vergunning voor heeft gegeven. Het centrum, de Archipelbuurt, het Statenkwartier en Benoordenhout beschikken onder andere over een beschermd stadsgezicht. Weet je niet zeker of jouw huis binnen een beschermd stadsgezicht valt? Informeer in dat geval bij de gemeente.

Op naar een duurzaam Den Haag

In 2040 is Den Haag volledig klimaatneutraal, dat is de doelstelling van de gemeente. Verschillende wijken in Den Haag zijn al volop bezig met de verduurzaming. Ook de Montessorischool (ENMS) heeft haar daken voorzien met 92 zonnepanelen. De inwoners van Den Haag dragen bij aan een klimaatneutrale gemeente. Nog lang niet alle huishoudens in Den Haag hebben zonnepanelen en kunnen dus nog profiteren van de zon!

 


Den Haag in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Den Haag steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente 's-Gravenhage er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente 's-Gravenhage

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!