088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Capelle aan den IJssel
Zonnepanelen in Capelle aan den IJssel

Zonnepanelen van Zonneplan

 • Ontvang gratis zonnepanelen advies
 • Ontdek wat je verdient
 • Installatie door vakspecialisten

Doe de gratis dakcheck

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Capelle aan den IJssel

Gemeente Capelle aan den IJssel is druk bezig met verduurzamen. Zo maken de basisscholen Capelse schoolvereniging (CSV) en OBS West al volop gebruikt van zonne-energie. Daarnaast kiezen steeds meer inwoners voor zonnepanelen. Niet gek, aangezien zij flink besparen op hun energierekening. Ben je benieuwd hoeveel inwoners uit Capelle aan den IJssel gemiddeld per jaar besparen?

Met zonnepanelen kun je elk jaar geld besparen. In  hebben al huizen zonnepanelen! Samen besparen de inwoners jaarlijks . Dit komt neer op €1.143 per jaar. Via de gratis postcodecheck kom jij erachter of jij ook zoveel kunt besparen.

Na het invullen van de postcodecheck bekijkt één van onze adviseurs jouw woning. Daarna neemt hij contact met je op om ook jouw persoonlijke wensen en verbruik mee te nemen. De adviseur gebruikt al deze informatie voor een vrijblijvende offerte met een overzicht van de kosten en opbrengsten.

Waarom juist nu zonnepanelen in Capelle aan den IJssel:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Capelle aan den IJssel kende afgelopen jaar 1041 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Capelle aan den IJssel zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Capelle aan den IJssel ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Capelle aan den IJssel kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Capelle aan den IJssel

Al 1.494 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Capelle aan den IJssel gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Capelle aan den IJssel

Zonneplan heeft onderzoek gedaan in Capelle aan den IJssel. Tijdens dit onderzoek bekijken we welke daken gunstig liggen ten opzichte van de zon en of er genoeg plek is op het dak voor zonnepanelen. Van de zijn daken geschikt voor zonnepanelen.

De inwoners van Capelle aan den IJssel hebben geluk! Er is geen beschermd stadsgezicht. In sommige gemeentes is sprake van beschermd stadsgezicht. Inwoners met een koopwoningen binnen deze gebieden hebben een vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. In de gemeente Capelle aan den IJssel kun je dus zonder vergunning zonnepanelen aanvragen!

Zonnepanelen installateur Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een zonnepanelen installateur in Capelle aan den IJssel of in de buurt? Onze Zonneplan monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Al veel tevreden klanten gingen je voor. We zijn dan ook heel trots op ons gemiddelde klantcijfer van een 9.2 uit 18.671 reviews.

Al onze installateurs zijn opgeleid in de Zonneplan Academy en zijn VCA-gecertificeerd. Het dichtstbijzijnde Zonneplan installatiedepot is gevestigd in Moerkapelle en vanuit hier plaatsen onze Zonneplan installatieteams zonnepanelensystemen. Daarnaast zijn er ook twee lokale Zonneplan partners gevestigd in Den Haag. Samen verduurzamen we Capelle aan den IJssel en de rest van de lokale regio.

Zonnepanelen kopen in Capelle aan den IJssel

De gemeente heeft als doel om in 2050 energieneutraal te zijn. Veel Capellenaren zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Capelle aan den IJssel. Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij panelen kopen in ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen op jouw dak.

Capelle aan den IJssel gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Capellenaren voor een energiecontract op basis van dynamische tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor variabele prijzen per uur en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Capelle aan den IJssel!

Vragen over zonnepanelen in Capelle aan den IJssel

 • Waarom zonnepanelen kopen in Capelle aan den IJssel?

  Zonnepanelen kopen in Capelle aan den IJssel heeft voordelen. Steeds meer Capellenaren leggen zonnepanelen op hun daken. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning dankzij de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Capelle aan den IJssel?

  Onze dichtstbijzijnde installatiedepot ligt dichtbij Capelle aan den IJssel, namelijk in Moerkapelle. Vanuit hier installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook nog twee lokale Zonneplan partners die werken vanuit Den Haag

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Capelle aan den IJssel?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Om zeker te weten dat er geen lokale stimuleringsregelingen actief zijn kun je dit altijd vrijblijvend aan één van onze adviseurs vragen.


Capelle aan den IJssel in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Capelle aan den IJssel steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Capelle aan den IJssel er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Capelle aan den IJssel

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken