088 020 3000Bereikbaar tot 17:00 uur
Delfgauw
Zonnepanelen in Delfgauw

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Delfgauw

Gemeente Pijnacker-Nootdorp is al goed bezig met verduurzamen. Zo vestigen TU-studenten uit Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw wereldrecords dankzij innovatie en duurzaamheid. Ook stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Hiermee besparen zij flink op de energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van gemeente Pijnacker-Nootdorp kunnen met 1.041 zonuren per jaar wel €3.919.032 per jaar besparen! De huishoudens die al beschikken over zonnepanelen besparen gezamenlijk al €3.919.032 euro per jaar!

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Delfgauw:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Delfgauw kende afgelopen jaar 1041 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Delfgauw zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Delfgauw ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Delfgauw kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Delfgauw

Al 3.816 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Pijnacker-Nootdorp gingen je voor.

Potentie in de gemeente

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 8.698 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen! Grote kans dat jouw woning ook geschikt is. Doe nu de gratis en vrijblijvende postcodecheck en ontdek de mogelijkheden van jouw dak!

Pijnacker-Nootdorp CO2-neutraal

Gemeente Pijnacker-Nootdorp wil in 2050 CO2-neutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Hier is de gemeente al goed mee bezig en haar inwoners werken hier ook aan mee. Zonneplan wil graag haar steentje bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 3.816 daken die al panelen hebben. Dit is al een grote stap richting een duurzamer Pijnacker-Nootdorp, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Delfgauw in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Delfgauw steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Pijnacker-Nootdorp er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!