088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Lisse

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1720 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 289.200 besparen

Elk jaar samen besparen

22322 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Lisse

Laat de zon maar schijnen!

De daken in Lisse zijn zeer geschikt voor zonnepanelen. Onze installateurs staan dan ook te popelen om de gemeente verder te verduurzamen. Wij zijn er klaar voor!


Zonneplan maakt het eenvoudig

Met ons aanbod kunt u tegen uitstekende voorwaarden profiteren van zonnepanelen. Onze adviseurs, installateurs en programmeurs zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van zonne-energie. Het aanschaffen van zonnepanelen en gebruik maken van zonne-energie is nog nooit zo eenvoudig geweest.


Uw eigen zonneplan

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Met de gratis Zonneplanscan kunt u erachter komen. Daarnaast kunt u inzien hoeveel u met de zonnepanelen van Zonneplan kunt besparen op uw energierekening.

✔ Top kwaliteit zonnepanelen

Door de samenwerking met topfabrikanten uit de markt zijn de zonnepanelen van Zonneplan van de hoogste kwaliteit.

✔ Deskundig advies op maat

Onze zonnepaneelspecialisten zorgen ervoor dat u een eerlijk en goed doordacht Zonneplan krijgt met uitstekende voorwaarden.

✔ Het Zonneplan Serviceplan

Met het serviceplan van Zonneplan wordt het opwekken van zonne-energie nog comfortabeler en aangenamer.


Duurzaamheidslening beschikbaar in Lisse

Met een duurzaamheidslening wil de gemeente het voor iedereen makkelijker maken om te profiteren van zonnepanelen. De duurzaamheidslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren. Vanwege de gunstige voorwaarden, zoals een lage rente, is de lening erg populair.

  • Rentetarief: 1.6%
  • Minimum leenbedrag: €2.500
  • Maximum leenbedrag: €25.000
  • U kunt boetevrij aflossen

Klik hier voor meer informatie over de duurzaamheidslening.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

10 reviews van mensen uit de omgeving van Lisse

Gemiddeld
9,1
8.0
Er moesten eerst dakwerkzaamheden vanuit mijn kant worden gedaan voordat de daadwerkelijke installatie kon plaatsvinden. Alles is met Zonneplan helemaal goed verlopen. De monteurs waren al hartstikke snel klaar met de installatie dus daar was ik ook erg over te spreken!
Zonnepanelen Lisse
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en LONGi Solar 300 Wp All Black

10.0
Ik heb het traject met Zonneplan als erg positief ervaren. Ik heb helemaal geen verbeterpunten en alles is helemaal naar wens verlopen. Ik ben erg te spreken over de panelen en ze zitten er nog steeds op na het slechte weer!
Zonnepanelen Lisse
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

9.0
De klantadviseur heeft me goed geholpen, als ik vragen had dan kon ik meteen bij hem terecht. Daarnaast is de installatie prima verlopen, er was niets op aan te merken en alles ging via planning.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
We zijn erg blij met de zonnepanelen, de jongens deden het hartstikke goed en ze ruimden alles ook erg netjes op. Kortom: Super!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 300 Wp All Black

8.6
De aanschaf van zonnepanelen is fantastisch gegaan. Ik ben al aardig aan het besparen en ga van mijn besparingen leuke dingen doen. Het installatie team heeft het super gedaan. Waren perfect op elkaar ingespeeld en gaan clean te werk.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen bevallen erg goed en wij kijken met veel plezier uit naar de komende periode vol zon. De installatie is bij ons uitstekend verlopen en daarbij zijn wij erg tevreden met het resultaat. Wij kunnen Zonneplan daarom iedereen aanraden.
Zonnepanelen Lisse
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De planning van de installatie verliep wat chaotisch, maar uiteindelijk zijn de panelen keurig geplaatst door hele vriendelijke mannen. Ook het contact met Zonneplan is goed verlopen en volgens mij werkt alles goed.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
De installateurs kwamen op een maandagmorgen, maar konden niet aan de slag gaan. Dat kwam omdat het vrij winderig en het dak te hoog was. Vrijdag zijn ze teruggekomen met een hoogwerker en is alles netjes geplaatst. De jongens waren hele vriendelijke mensen en ik geef hun een compliment. Je ziet de panelen niet en dat is wel prettig. Aan de andere kant kan ik niet iemand de ogen uitsteken met wat ik heb. Het contact met Zonneplan was netjes en direct. Dat verliep helemaal goed.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en BYD 260 Wp

10.0
Wanneer je zo'n proces ingaat, laat je bij een aantal mensen een offerte maken. Er is zoveel verschil in aanbod, dat je er bijna kriegel van wordt. De referenties en de scherpe prijs zijn dan bepalende dingetjes in de keuze voor een partij. Daarom ben ik bij Zonneplan terecht gekomen. Over Zonneplan en de installateurs ben ik heel tevreden. De man van de elektro had nog wat uitdaging om de bedrading op een nette manier te monteren, maar dat is keurig gedaan.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en BYD 260 Wp

10.0
Het leuke is dat ondanks dat het zonnepanelen zijn het er keurig op ligt. Ze hebben de uitstekende rails eraf gezaagd en er doppen opgedaan. De keuze voor Zonneplan is uiteindelijk gewoon gekomen door Google. Daar stond Zonneplan bovenaan en ze waren goedkoper en beter dan een grote energiemaatschappij die ook panelen aanbood in Nederland.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 4000TL-21 en Sunrise 260 Wp Black