Zonnepanelen in Gouda

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • voordeelVerdien gemiddeld €635 per jaar
 • voordeelNu voordeel door btw teruggave
 • voordeelEenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Gouda

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van de gemeente Gouda. Dit is te zien aan de 7.885 koopwoningen met zonnepanelen. Niet gek, aangezien de zon in Gouda maar liefst 1.114 schijnt. Hierdoor zit er een hoog rendement op zonnepanelen in Gouda, namelijk 16%.

Gaat jij ook genieten van dit rendement ? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan. Je krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies, het is namelijk gratis. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van jou altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over jouw persoonlijke Zonneplan.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Gouda:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Gouda kende afgelopen jaar 1114 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Gouda zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 635,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Gouda ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Gouda kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig” Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Gouda

Al 1.052 opgewekte zonnepanelen eigenaren in de gemeente Gouda gingen je voor.

Waarom Zonneplan?

Zonneplan is een expert op het gebied van zonnepanelen. Met al meer dan 50.000 installaties hebben wij enorm veel ervaring. Daarnaast is het personeel heel deskundig. Zij kunnen jou dan ook alles vertellen over zonnepanelen en Zonneplan. Wanneer je een aanvraag doet bij zonneplan wordt je aan een van onze vertegenwoordigers gekoppeld. Zij gaan aan de hand van jouw wensen en behoeften een eigen dakplan maken. Benieuwd naar jouw eigen dakplan? Doe de dakcheck en je komt er zelf achter!

 

Duurzaamheid binnen gemeente Gouda

Duurzaamheid is voor de gemeente Gouda een belangrijk onderdeel op de agenda. In de agenda heeft de gemeente aan het eind van het jaar van 2030 een harde doelstelling gezet. In 2030 wil Gouda namelijk 55% minder CO2 gebruiken dan dat ze gebruikte in 1990. Dit is een mooie doelstelling, echter moet er nog een hoop gebeuren om die doelstelling te halen. Jij als inwoner van Gouda kan daarmee helpen. Zonnepanelen zijn een uitstekende manier om zelf je eigen groene-stroom op te wekken. Daarmee help je niet alleen mee aan een beter milieu, het is ook nog eens goed voor de portemonnee.

 


Gouda in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Gouda steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Gouda er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Gouda

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

hebben een dakcheck gedaan