088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Gouda

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

778 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 94.200 besparen

Elk jaar samen besparen

7017 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Gouda

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van de gemeente Gouda. Dit is te zien aan de 1032 koopwoningen met zonnepanelen. Niet gek, gezien een dak in de volle zon maar liefst 16% rendement oplevert in Gouda. Gaat u ook dit potentiële rendement benutten? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van de klant altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over úw persoonlijke Zonneplan.

Een klant uit Gouda:

Persoonlijk vind ik het fijn om geen omkijken naar mijn zonnepanelen te hebben. Tijdens het hele traject, en tijdens de installatie is eigenlijk alles me uit handen genomen. Een top service. Ik heb Zonneplan al een paar keer doorgegeven aan kennissen en familie, en dit zal ik blijven doen.

Waarom Zonneplan?

Wij gaan voor innovatie: Zonneplan biedt u de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk.

Wij gaan voor kwaliteit: Gespecialiseerde Zonneplan-adviseurs ontwerpen aan de hand van haarscherpe satellietbeelden uw dakplan. Ze bekijken uw dak, nemen daarin pijpjes, ramen en de staat van het dak mee, en brengen het beste advies uit.

Wij gaan voor service: Zonneplan neemt u zoveel mogelijk werk uit handen.


Goed om te weten

Voor de start van het zonnepanelenproject Gouda heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  1. Beschermd stadsgezicht: Bepaalde plekken in de gemeente Gouda vallen onder beschermd stadsgezicht. Staat uw woning in de binnenstad en wilt u zonnepanelen? Let dan op en vraag eerst een vergunning aan bij uw gemeente.
  2. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: Om zonnepanelen te kopen heb je helemaal geen kapitaal aan spaargeld nodig. Er is namelijk een stimuleringsregeling van GreenLoans beschikbaar. Door gebruik te maken van deze regeling gaat u er vanaf dag één al op vooruit.

    Lees hier meer over de GreenLoans regeling

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

14 reviews van mensen uit de omgeving van Gouda

Gemiddeld
9,1
9.0
Uitermate tevreden over het resultaat. De zonnepanelen presteren goed, ondanks dat het weer in het najaar natuurlijk wat minder is. Ook de installatiedag zelf is helemaal naar tevredenheid verlopen en ook de communicatie was erg compleet. Ik kan geen enkel verbeterpunt verzinnen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Ik heb vooral contact gehad via de mail. Dit contact is altijd heel goed geweest. Er werd altijd serieus ingegaan op mijn vragen en kreeg snel antwoord. De installatie ging ook prima. Het waren goede monteurs die hard hebben gewerkt om de zonnepanelen mooi op mijn dak te leggen.
Gekozen voor SolarEdge SE7K en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Ik ben tevreden of het proces van Zonneplan. De installatie was goed geregeld en alles is binnen de tijd gedaan.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Het hele proces bij Zonneplan is erg goed verlopen. Het advies was erg goed en bij de installatie was wat vertraging maar de installatie was erg goed en professioneel.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.0
Ik ben blij hoe het hele proces bij Zonneplan is verlopen. Ik kreeg een prettig en eerlijk advies van mijn persoonlijk adviseur en de installatiedag verliep ook prima. Daarom geef ik Zonneplan een 8 voor haar top service!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het personeel is heel servicegericht. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Ook het hele onlinesysteem is goed ingericht. De installatie van de zonnepanelen in goed en snel verlopen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het hele proces bij Zonneplan verliep zeer prettig. Ik kreeg een eerlijk en op maat gemaakt advies van mijn persoonlijke adviseur en de installatiedag verliep ook soepel. Daarom geef ik Zonneplan een dikke 9 voor het hele proces.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben erg tevreden, behalve over de zomer qua zon. Maar zonder gekheid is het advies en de installatie op maat geweest en is alles vlot en prettig verlopen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 en JA Solar 270Wp SE optimizers

10.0
Wij hebben zonnepanelen aangeschaft bij Zonneplan, na meerdere offertes te hebben aangevraagd en bekeken hebben wij gekozen voor Zonneplan. Zonneplan kwam betrouwbaar over en had daarbij een scherpe prijs. Het contact met Zonneplan verliep zeer goed en ook de installatie ging pirma. De panelen liggen er netjes op en werken uitstekend. Wij zijn zeer tevreden.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
De installateurs hadden een relatief makkelijk klusje. Ik heb een eenvoudig dak en de leiding lag al door het huis. Dus dat is vlot gegaan. Het waren daarnaast ook toegankelijke mensen.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 260 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag