088-0203000 Open om 08:30 uur

Zonnepanelen Delft

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

843 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 45.600 besparen

Elk jaar samen besparen

3203 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Delft

Steeds meer inwoners van Delft stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. In Delft profiteert al 14% van de geschikte woningen van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2050 energieneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplanscan kunt u erachter komen.

Een klant uit Delft

De installateurs stonden al mooi op tijd voor de deur, dus we hebben ze wat eerder binnen gelaten. De keuze voor Zonneplan was op een bepaald moment snel gemaakt: na veel research bleken de prijs en de kwaliteit namelijk het beste te zijn, hierbij kwam nog dat het contact erg goed verliep. Als het gevoel eenmaal goed is, kies je ook sneller voor een bedrijf.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Delft. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 8.378 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen!

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

De gemeente Delft ziet ook in dat zonne-energie een mooie optie is om te verduurzamen en ondersteunt de aanschaf van zonnepanelen door het aanbieden van een stimuleringslening. Met deze lening kunt u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

  • Minimum leenbedrag: €2.500
  • Maximum leenbedrag: €10.000
  • Een rente van 2,9%
  • U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250,-

Klik hier voor meer informatie over de stimuleringslening.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

8 reviews van mensen uit de omgeving van Delft

Gemiddeld
9,0
9.0
Wat een fantastische service levert Zonneplan! Van advies, tot installatie, tot het belletje na afloop of het goed gaat met de panelen. Wat zou het fijn zijn als alle bedrijven zulke service leveren. Een mooie 9 krijgt Zonneplan van mij!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen! Alles is netjes afgehandeld en ik heb daarnaast de BTW al terug. Fantastisch geregeld allemaal!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Zelf ben ik erg technisch aangelegd, daarom kon ik met een kritische blik naar het zonneplan kijken. Ik wou het een en ander laten wijzigen in het plan, dit heeft Zonneplan zorgvuldig en met veel geduld gedaan. Ik vond het prettig dat er echt naar mij geluisterd werd en dat er uiteindelijk een plan op tafel kwam die echt 100% naar wens was. Het plan is overigens prachtig geïnstalleerd door de installateurs. Ik ben erg tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De adviseur heeft vlot op mijn mails en telefoontjes gereageerd, het contact was erg goed. Tijdens de installatie zijn de installateurs wat vergeten te installeren, hier kwamen zij gelukkig spoedig op terug. Alles was erg snel in orde. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De installatie ging lekker vlot, binnen een paar uur lag het op het dag. Nu maar hopen op veel zon in ons kikkerlandje.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp Poly

8.0
Ik ben zeer tevreden. De monteurs waren jonge gasten maar werkten hartstikke goed. Ze waren behulpzaam. We hadden problemen met onze monitoring. Na lang contact en heen en weer gemail is het opgelost. Als het natraject wat makkelijker was geweest was het een 10 geweest.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Ik kan er eigenlijk niet zoveel over vertellen. Ik ben tevreden van A tot Z en de installateurs waren erg vriendelijke heren. Meer mensen in de straat hebben interesse in Zonnepanelen en ik verwijs ze zeker door naar Zonneplan.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 1300TL-10 en BYD 245 Wp

10.0
De installateurs stonden al mooi op tijd voor de deur, dus we hebben ze wat eerder binnen gelaten. De keuze voor Zonneplan was op een bepaald moment snel gemaakt: na veel research bleken de prijs en de kwaliteit namelijk het beste te zijn, hierbij kwam nog dat het contact erg goed verliep. Als het gevoel eenmaal goed is, kies je ook sneller voor een bedrijf.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2100TL-10 en BYD 245 Wp

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag