phone
netherlands
088 020 3000
zaterdag open om 09:00 uur
Delft
Zonnepanelen in Delft

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Delft

Delft is al goed bezig met het verduurzamen! Zo liggen er namelijk 640 zonnepanelen op het dak van het Christelijk Lyceum Delft. Ook kiezen de inwoners van Delft steeds vaker voor zonnepanelen. In 2019 had 14% van de geschikte daken zonnepanelen en inmiddels is dat al13%. Hiermee besparen de huishoudens elk jaar op de energierekening. Benieuwd hoeveel ze besparen?

Alle 2.777 huishoudens in Delft met zonnepanelen  besparen samen elk jaar €2.277.140. Hierdoor zijn deze huishoudens minder afhankelijk van het net en wekken ze hun eigen stroom op. Per huishouden komt de gemiddelde jaarlijkse besparing neer op €820. Kom erachter of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen via onze vrijblijvende postcodecheck.

Nadat je de postcodecheck hebt gedaan, krijg je een van onze persoonlijke adviseurs aan de lijn. Jullie bespreken samen jouw daksituatie en energieverbruik, waarna hij of zij een compleet dakplan voor jou opstelt. Je ontvangt dit plan in jouw zonneplan. Het zonneplan is een overzicht waarin je het dakplan, de kosten, informatie en natuurlijk de opbrengsten kunt vinden.

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Delft:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Delft kende afgelopen jaar 1197 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Delft zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Delft ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Delft kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Delft

Al 2.777 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Delft gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht

In het centrum van Delft is  sprake van een beschermd stadsgezicht. Inwoners die hier wonen, moeten een vergunning aanvragen voor het plaatsen van zonnepanelen. In de rest van de gemeente kunnen zonnepanelen geplaatst worden zonder dat hier een vergunning voor nodig is. Iedereen die buiten het beschermd stadsgezicht woont, kan zonder vergunning zonnepanelen laten plaatsen.

Energieneutraal 2050

In 2050 wil Nederland volledig energieneutraal zijn. Hiervoor is de hulp van alle gemeentes hard nodig. Delft zet zich hier ook voor in. Het doel is om dan evenveel energie op te wekken als dat er verbruikt wordt in de gemeente. Met zonnepanelen draag ook jij je steentje bij. Waar wacht je nog op?


Delft in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Delft steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Delft er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Delft

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan