088 020 3000Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Delft
Zonnepanelen in Delft

Zonnepanelen van Zonneplan

 • Ontvang gratis zonnepanelen advies
 • Ontdek wat je verdient
 • Installatie door vakspecialisten

Doe de gratis dakcheck

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Delft

Delft is al goed bezig met het verduurzamen! Zo liggen er namelijk 640 zonnepanelen op het dak van het Christelijk Lyceum Delft. Ook kiezen de inwoners van Delft steeds vaker voor zonnepanelen. In 2019 had 14% van de geschikte daken zonnepanelen en inmiddels is dat al. Hiermee besparen de huishoudens elk jaar op de energierekening. Benieuwd hoeveel ze besparen?

Met zonnepanelen kun je op een duurzame manier zelf stroom opwekken. Hierdoor neem je minder stroom af van het net en stoot je minder CO2 uit. Naast dat je het milieu helpt, zijn zonnepanelen ook heel goed voor jouw eigen portemonnee. Met zonnepanelen bespaar je al snel €1.143 per jaar! Ben jij ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou dak? Doe dan geheel vrijblijvend een aanvraag.

Eén van onze adviseurs gaat dan voor jou aan de slag. Aan de hand van actuele luchtfoto’s kan er tot op de centimeter worden gekeken of jouw dak geschikt is voor panelen. Zodra jij akkoord gaat met het Zonneplan van de adviseur, dan kan worden overgegaan tot installeren

Waarom juist nu zonnepanelen in Delft:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Delft kende afgelopen jaar 1124 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Delft zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Delft ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Delft kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Delft

Al 4.094 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Delft gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Delft

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Delft. Ook onze adviseurs kijken nog naar de geschiktheid van jou dak. Uit het onderzoek is gebleken dat   koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen.

In het oude centrum van Delft, Delft – Nieuwe plantage en bij Delft – Agnetapark is sprake van een beschermd stadsgezicht. Inwoners die hier wonen, moeten een vergunning aanvragen voor het plaatsen van zonnepanelen. In de rest van de gemeente kunnen zonnepanelen geplaatst worden zonder dat hier een vergunning voor nodig is.

Zonnepanelen installateur Delft

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Delft? Onze ervaren monteurs komen graag bij je langs. Onze installateurs in Zwolle zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Als je akkoord gaat met het opgestelde Zonneplan, kun je met de zelfplanner simpel zelf een datum voor de installatie inplannen.

Na het plaatsen van de zonnepanelen ben je zeker 10 jaren lang verzekerd van een werkend zonnepanelensysteem dankzij het Zonneplan Serviceplan. Zo worden er geen extra voorrij- en montagekosten gerekend. En mocht er een keer een storing zijn, wordt dit ook kosteloos voor jou opgelost. Tot slot wordt de btw-teruggave compleet voor jou geregeld door Zonneplan.

Zonnepanelen kopen in Delft

In 2050 wil Nederland volledig energieneutraal zijn. Hiervoor is de hulp van alle gemeentes hard nodig. Gemeente Delft zet zich hier ook voor in. Het doel is om dan evenveel energie op te wekken als dat er verbruikt wordt in de gemeente. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Delft. Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Delft? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Delft.

Delft gaat voor Slimme energie

Steeds meer Delftenaren maken de keuze voor een energiecontract op basis van prijzen die verschillen per uur. Dus geen vast contract meer, maar een dynamisch energiecontract. Op deze manier heb je zelf invloed op je energierekening in Delft. Met Slimme energie neem je stroom af voor uurtarieven en zie je in de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Delft!

Vragen over zonnepanelen in Delft

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Delft?

  Het Zonneplan installatiedepot dat het dichtst bij Delft ligt is gevestigd in Moerkapelle. Vanuit hier installeren onze eigen monteurs zonnepanelensystemen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners in Den Haag. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

 • Waarom zonnepanelen kopen in Delft?

  Zonnepanelen kopen in Delft heeft voordelen. Steeds meer Delftenaren plaatsen zonnepanelen op hun dak. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro in waarde gestegen.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Delft?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Delft. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Delft in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Delft steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Delft er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Delft

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken