088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Leiderdorp

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1434 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 123.600 besparen

Elk jaar samen besparen

9325 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Leiderdorp

Zonnepanelen zijn populair in Leiderdorp

Steeds meer inwoners van de gemeente Leiderdorp beginnen met hun eigen energie opwekken. Maar liefst 26% van de inwoners met een geschikt dak is al voorzien van zonnepanelen.

Met de aanschaf van zonnepanelen bespaart u niet alleen flink op de energierekening, maar draagt u ook uw steentje bij aan het milieu

Bent u benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Doe dan een aanvraag en ontvang een geheel vrijblijvend advies van één van onze adviseurs.

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Zonneplan werkt al sinds 2012 aan het verduurzamen van heel Nederland. Met een persoonlijke service helpen wij uw huis verduurzamen en klaar te maken voor de toekomst.

Een persoonlijk adviseur gaat graag voor u aan de slag! Als u een aanvraag doet, wordt er met behulp van haarscherpe satellietbeelden een dakplan voor u opgesteld. Wij bieden u de nieuwste producten aan die uitvoerig getest zijn en dan ook het TÜV-keurmerk dragen. Daarnaast nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen door bijvoorbeeld de btw-teruggave te regelen.

Goed om te weten

Beschermd stadsgezicht en extra mogelijkheden

In de gemeente Leiderdorp is er geen sprake van beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat u geen vergunning nodig heeft van de gemeente en heel gemakkelijk een aanvraag kunt doen.

Het doel van de gemeente is om in 2050 CO2 neutraal te zijn. Om de inwoners van de gemeente Leiderdorp te stimuleren om te kiezen voor duurzame oplossingen, is er een regeling beschikbaar gesteld. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Gemeentelijke regeling Leiderdorp

U kunt uw maandelijkse woonlasten verlagen zonder spaargeld te investeren. Dit kan door gebruik te maken van de duurzaamheidsregeling van de gemeente Leiderdorp. Hiermee gaat u er vanaf dag één op vooruit. Helpt u ook mee aan een CO2-neutraal Leiderdorp?

Meer over de stimuleringsregeling

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoanslening

Gratis scan van uw dak

Zonneplan aanvragen

22 reviews van mensen uit de omgeving van Leiderdorp

Gemiddeld
9,2
10.0
Ik had geen beter bedrijf kunnen kiezen! Van het eerste contact tot aan de installatie is alles gewoon perfect verlopen. De installatie lag zelfs binnen 2 a 3 uur op het dak. Dat was boven mijn verwachtingen. Ik heb helemaal niks op te merken dus dat betekent een 10 voor Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben heel erg blij met de beslissing om Zonnepanelen te nemen. Mijn man moest nog wel even overtuigd worden, dat was een hele klus. Daar heeft de adviseur ons daar goed mee geholpen en mijn man heeft ook zeker geen spijt! Via de monitoring houden we alles regelmatig bij. Het mooiste is nog dat mijn puberzoon hier het meest fanatiek in is. Ik ben blij met de aanschaf van de panelen en dat we een steentje bij kunnen dragen aan het milieu. Zonneplan heeft ons vanaf het begin fantastisch geholpen.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en QCELLS 315 Wp Design Zwart

10.0
Wij hebben gekozen voor zonnepanelen, omdat we hier al eerder mee bezig waren en het rendement op dit moment een stuk aantrekkelijker is dan we op de bank zouden krijgen. Zonneplan heeft de panelen goed, netjes en vlot geïnstalleerd. De monteurs waren er namelijk allemaal mooi op tijd en waren eigenlijk in een ochtend al klaar met de hele installatie! Voor de installatie hebben wij fijn contact gehad met onze adviseur. Hij heeft ons goed en efficiënt te woord gestaan.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

8.0
Vragen werden snel beantwoord, al vergen de technische vragen wel iets meer tijd. Verder ben ik heel tevreden en de installatie is uitstekend verlopen!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Professioneel bedrijf dat ervoor zorgt dat het hele proces tot in de puntjes verzorgd is. Het contact met mijn persoonlijk adviseur was erg fijn. Daarnaast hebben de installateurs net werk afgeleverd en zijn we erg blij met onze panelen.
Zonnepanelen Leiderdorp
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
Ik houd regelmatig de opbrengst in de gaten en het lijkt dat ik tot nu bovengemiddeld presteer. Alles lijkt dus wel in orde en is volgens afspraak gegaan. Ik heb er geen opmerkingen over.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en JA Solar 270Wp SE optimizers

8.0
Ondanks dat de teruggave van de BTW een tijdje duurde ben ik toch uitermate tevreden over het eindresultaat en raad ik Zonneplan sterk aan.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
Alles was snel: het contact, de service met de duurzaamheidslening en zelfs de installatie was secuur en vlug. Zonneplan is top!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik merk aan mijn rekening dat de panelen het goed doet. Eens in de drie maanden wordt mijn voorschot bijgesteld en hierop ben ik nu al flink vooruit gegaan. Wanneer de zon schijnt dan denk ik altijd: ik ben weer aan het verdienen. Het is raar dat in mijn straat nog niet meer mensen ervoor hebben gekozen, ik zie het als een hele goede investering.
Zonnepanelen Leiderdorp
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
De zonnepanelen bevallen uitstekend en ze doen het goed. Ik heb het contact met Zonneplan als zeer prettig ervaren.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag