088 020 3000Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Leiderdorp
Zonnepanelen in Leiderdorp

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Leiderdorp

In Leiderdorp liggen steeds zonnepanelen op de daken. Bijvoorbeeld op het dak van sporthal De Bloemerd. Met 405 zonnepanelen produceert de sporthal genoeg energie om volledig energieneutraal te zijn. Ook stappen de inwoners van Leiderdorp vaker over op zonne-energie. Op dit moment heeft 21% van alle geschikte koopwoningen zonnepanelen. Hiermee besparen de Leiderdorpers elke maand op de energierekening. Benieuwd hoeveel ze besparen?

Met onze zonnepanelen van 400 Wp, bespaart een huishouden in Leiderdorp met 12 zonnepanelen gemiddeld €1.027 per jaar! Alle huishoudens in gemeente samen besparen al €1.721.252. Met
1.097  zonuren per jaar profiteren alle inwoners van hoge opbrengsten. Wil je erachter komen of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel jij jaarlijks kunt besparen? Doe dan de gratis postcodecheck.

Nadat jij je gegevens invult, neemt een van onze persoonlijke adviseurs contact met je op. Samen bespreken jullie de mogelijkheden voor jouw dak. De adviseur maakt na dit gesprek een dakplan, compleet afgestemd op jouw dak. Het dakplan vind je terug in jouw zonneplan, samen met informatie over de zonnepanelen, de kosten en natuurlijk de verwachte opbrengsten.

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Leiderdorp:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Leiderdorp kende afgelopen jaar 1097 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Leiderdorp zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Leiderdorp ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Leiderdorp kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Leiderdorp

Al 1.676 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Leiderdorp gingen je voor.

Daken in Leiderdorp

Zonneplan doet onderzoek naar de daken in Leiderdorp . Wij onderzoeken hoeveel daken geschikt zijn voor zonnepanelen. Elk dak beoordelen wij afzonderlijk op geschiktheid voor zonnepanelen. Wij nemen  bijvoorbeeld de ligging van het dak ten opzichte van het zuiden en de totale beschikbare dakruimte mee. Het blijkt dat in Leiderdorp 3.284 huizen een geschikt dak hebben. Hiervan hebben 1.676 daken al zonnepanelen. Een grote kans dus dat jij nog kunt profiteren!

Leiderdorp energieneutraal

In 2050 volledig energieneutraal zijn, dat is het doel van de gemeente Leiderdorp . Dit betekent dat in 2050 er net zoveel energie wordt opgewekt, als dat er verbruikt wordt. Schoolrevolutie Rijnland zet zich in om alle scholen in de regio West-Holland te voorzien van zonnepanelen. Ook helpen de inwoners van Leiderdorp mee aan de klimaatdoelstelling door over te stappen op duurzame energie.

 


Leiderdorp in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Leiderdorp steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Leiderdorp er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Leiderdorp

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!