088-0203000 Open om 08:30 uur

Zonnepanelen Leiderdorp

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1417 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 122.400 besparen

Elk jaar samen besparen

9231 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Leiderdorp

Zonnepanelen zijn populair in Leiderdorp

Het aantal inwoners dat zonne-energie opwekt, blijft maar groeien. In de gemeente Leiderdorp groeit het aantal woningen met zonnepanelen. Maar liefst 9% van de koopwoningen in Leiderdorp is al voorzien van zonnepanelen.


Haal voordeel uit zonne-energie

Zonnepanelen zijn betaalbaar geworden en behalen een geweldig rendement. Met de aanschaf van zonnepanelen kunt u flink besparen op uw energierekening. U kunt net als veel andere inwoners van Leiderdorp profiteren van zonnepanelen.


Uw eigen zonneplan

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Met de gratis Zonneplan scan kunt u erachter komen. Daarnaast kunt u inzien hoeveel u kunt besparen op uw energierekening met de zonnepanelen van Zonneplan.

61% van de daken is geschikt

Veel inwoners van Leiderdorp kunnen gebruikmaken van zonnepanelen. Meer dan de helft van de daken in Leiderdorp is zonnepanelenproof! Met onze dakscan kunt u erachter komen of uw dak ook geschikt is voor zonnepanelen.

Besparen op de energierekening

Leiderdorp had wel 2.105 zonuren in 2018. Met 12 zonnepanelen hadden zonnepanelenbezitters maandelijks 53 euro extra te besteden, wat gelijk staat aan een jaarlijkse opbrengst van 14% over de hele investering.


U kunt gebruikmaken van de duurzaamheidslening

Met een duurzaamheidslening wil de gemeente het voor iedereen makkelijker maken om te profiteren van zonnepanelen. De duurzaamheidslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren. Vanwege de gunstige voorwaarden, zoals een lage rente, is de duurzaamheidslening erg populair.

Een kort overzicht van de duurzaamheidslening:

  • Rentetarief: 1.6%
  • Minimum leenbedrag: €2.500
  • Maximum leenbedrag: €25.000
  • U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250

Klik hier voor meer informatie over de duurzaamheidslening.

Gratis scan van uw dak

Zonneplan aanvragen

20 reviews van mensen uit de omgeving van Leiderdorp

Gemiddeld
9,2
10.0
Ik ben heel erg blij met de beslissing om Zonnepanelen te nemen. Mijn man moest nog wel even overtuigd worden, dat was een hele klus. Daar heeft de adviseur ons daar goed mee geholpen en mijn man heeft ook zeker geen spijt! Via de monitoring houden we alles regelmatig bij. Het mooiste is nog dat mijn puberzoon hier het meest fanatiek in is. Ik ben blij met de aanschaf van de panelen en dat we een steentje bij kunnen dragen aan het milieu. Zonneplan heeft ons vanaf het begin fantastisch geholpen.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en QCELLS 315 Wp Design Zwart

8.0
Vragen werden snel beantwoord, al vergen de technische vragen wel iets meer tijd. Verder ben ik heel tevreden en de installatie is uitstekend verlopen!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Professioneel bedrijf dat ervoor zorgt dat het hele proces tot in de puntjes verzorgd is. Het contact met mijn persoonlijk adviseur was erg fijn. Daarnaast hebben de installateurs net werk afgeleverd en zijn we erg blij met onze panelen.
Zonnepanelen Leiderdorp
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
Ik houd regelmatig de opbrengst in de gaten en het lijkt dat ik tot nu bovengemiddeld presteer. Alles lijkt dus wel in orde en is volgens afspraak gegaan. Ik heb er geen opmerkingen over.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en JA Solar 270Wp SE optimizers

8.0
Ondanks dat de teruggave van de BTW een tijdje duurde ben ik toch uitermate tevreden over het eindresultaat en raad ik Zonneplan sterk aan.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
Alles was snel: het contact, de service met de duurzaamheidslening en zelfs de installatie was secuur en vlug. Zonneplan is top!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik merk aan mijn rekening dat de panelen het goed doet. Eens in de drie maanden wordt mijn voorschot bijgesteld en hierop ben ik nu al flink vooruit gegaan. Wanneer de zon schijnt dan denk ik altijd: ik ben weer aan het verdienen. Het is raar dat in mijn straat nog niet meer mensen ervoor hebben gekozen, ik zie het als een hele goede investering.
Zonnepanelen Leiderdorp
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
De zonnepanelen bevallen uitstekend en ze doen het goed. Ik heb het contact met Zonneplan als zeer prettig ervaren.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De installateurs hadden slecht weer tijdens de installatie. Ik was zeer verrast dat de mannen zo keurig en vlot de installatie hadden verricht, ik vind dat erg knap. Ook in de wintermaanden hebben de zonnepanelen energie opgewekt, erg leuk!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Alles werkt prima, de zonnepanelen doen wat ik er van verwacht. Zonneplan heeft ons goed ondersteund.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white