088-0203000 Morgen open om 08:30 uur

Zonnepanelen Hillegom

  • Gratis scan van uw dak
  • Ook zonder eigen investering
  • Beste deal door collectieve inkoop

Wat kosten zonnepanelen?


1332 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 216.000 besparen

Elk jaar samen besparen

16577 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Hillegom

Heeft u al zonnepanelen? In gemeente Hillegom speelt duurzaamheid een grote rol en er worden dan ook steeds meer huishoudens voorzien van zonnepanelen. Op het gebied van duurzaamheid door middel van zonnepanelen doet gemeente Hillegom het beter dan het provinciale gemiddelde en ook buurgemeente Lisse wordt achter zich gelaten. Noordwijkerhout, een andere buurgemeente, doet het echter wel iets beter dan Hillegom. Zonneplan heeft al vele installaties uitgevoerd in gemeente Hillegom, en naar tevredenheid van de inwoners.

Een klant uit Hillegom:

Ik ben super blij met de zonnepanelen. Op de dag van installatie gaven de installateurs mij zelfs nog advies op welke wijze ik nog meer rendement uit mijn zonnepanelen kon halen. Eén en al lof voor Zonneplan.

Vele daken in gemeente Hillegom geschikt voor zonnepanelen

Waar in veel gemeenten in Nederland een beschermd aangezicht geldt in enkele gebieden, geldt dit niet voor gemeente Hillegom. Hierdoor hebben de inwoners van gemeente Hillegom geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit komt goed uit aangezien er vele geschikte woningen zijn in de gemeente die nog niet voorzien zijn van zonnepanelen.

Gemeente Hillegom presteert bovengemiddeld

In gemeente Hillegom zijn er 296 van de 7563 geschikte woningen al voorzien van zonnepanelen. Percentagegewijs is dit 3,9%. Hillegom loopt hiermee voor op het provinciale gemiddelde van 3% en ook buurgemeente Lisse wordt achter zich gelaten, bij Lisse ligt dit percentage op 3,2%. Noordwijkerhout doet het wel iets beter dan gemeente Hillegom met zonnepanelen op 4,6% van de geschikte woningen. Zonneplan wil samen met de inwoners van gemeente Hillegom gaan voor een duurzame gemeente, doet u met ons mee?


De duurzaamheidslening voor de financiering van uw zonnepanelen

Gemeente Hillegom gaat voor duurzaam. Het doel van de gemeente is om in de toekomst volledig energieneutraal te worden. Voor de stimulering van dit doel kunnen de inwoners van gemeente Hillegom gebruik maken van de Duurzaamheidslening. De Duurzaamheidslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

• De huidige rente is 1,6% en wordt vastgesteld op de datum van binnenkomst van de aanvraag
• Het minimum leenbedrag is €2500, het maximum is €7449
• Looptijd tussen 10 en 15 jaar
• U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250.-

Wilt u meer informatie over de Duurzaamheidslening Hillegom, dan kunt u de website van het SVn bekijken of kijk hier voor meer informatie over de duurzaamheidslening Hillegom

Indien u meer informatie wilt over duurzaamheid in gemeente Hillegom kunt u de website van het energieloket bekijken: klik hier voor het energieloket Hillegom


Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

22 reviews van mensen uit de omgeving van Hillegom

Gemiddeld
8,8
10.0
Ik ben zeer tevreden. Zonneplan helpt mij uitstekend en voorziet mij van alle informatie die ik nodig heb.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben heel tevreden met de zonnepanelen. Het is allemaal goed verlopen en een probleempje achteraf werd ook keurig verholpen. Ik wil Zonneplan bedanken voor de prettige samenwerking!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Alles ging vanzelf. Van de aanvraag tot de nazorg nam Zonneplan haar volledige verantwoordelijkheid. De zonnepanelen werken dan ook uitstekend.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Bij de installatie waren de mannen vergeten wat steuntjes mee te nemen, hiervoor zijn de volgende dag teruggekomen om dit netjes in orde te maken. Voor de rest is alles netjes verlopen en volgens mij werkt het allemaal naar behoren.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
Zonneplan is een fijne organisatie om zonnepanelen bij aan te schaffen. Ze antwoorden snel op vragen via de mail en blijven ondersteuning bieden.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 265 Wp Poly

8.0
Ik ben zeer tevreden met de plaatsing van de zonne-installatie. De monitoring heb ik nog niet aan de praat maar hiervoor gaat Zonneplan mij verder helpen. Dit waardeer ik ook zeer aan het bedrijf, ook achteraf blijven ze je ondersteunen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Wat er aan kan bevallen is goed, de zonnepanelen hebben al mooi wat opgebracht. Ze zijn begin augustus geplaatst en ze hebben al mooi wat zon gehad tot nu. De installatie is snel verlopen en ik ben ook hartstikke goed geholpen door Zonneplan, ik heb dus niets te klagen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
Onlangs heb ik mijn jaarafrekening ontvangen van Zonneplan en het verschil in verbruik was behoorlijk. Vooraf was er een miscommunicatie maar dit is door Zonneplan snel opgepakt en tegenwoordig liggen de panelen naar alle tevredenheid op mijn dak.
Zonnepanelen Hillegom
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
We zijn onderweg om richting de jaaropbrengst te gaan en dit soort zonnige dagen dragen daar positief aan bij. De installatie verliep geweldig, de mannen kwamen uit Limburg en hadden behoorlijk wat reistijd. Echter zijn de zonnepanelen netjes binnen een paar uur geplaatst. Ook de adviseur van zonneplan heeft altijd correct gereageerd, ik ben er zeker over te spreken.
Zonnepanelen Hillegom
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Het is allemaal heel soepel verlopen. De gasten die de zonnepanelen erop hebben gelegd waren ook heel netjes en hebben alles keurig geplaatst. We hebben geen klachten.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag