088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Hillegom

  • Gratis scan van uw dak
  • Ook zonder eigen investering
  • Beste deal door collectieve inkoop

Wat kosten zonnepanelen?


1362 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 216.000 besparen

Elk jaar samen besparen

16577 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Hillegom

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van de gemeente Hillegom. Dit is te zien aan de 789 koopwoningen met zonnepanelen. Niet gek, gezien een dak in de volle zon maar liefst 16% rendement oplevert in Hillegom. Gaat u ook dit potentiële rendement benutten? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van de klant altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over úw persoonlijke Zonneplan.

Een klant uit Hillegom:

Ik ben super blij met de zonnepanelen. Op de dag van installatie gaven de installateurs mij zelfs nog advies op welke wijze ik nog meer rendement uit mijn zonnepanelen kon halen. Eén en al lof voor Zonneplan.

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Wij gaan voor innovatie: Zonneplan biedt u de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk.

Wij gaan voor kwaliteit: Gespecialiseerde Zonneplan-adviseurs ontwerpen aan de hand van haarscherpe satellietbeelden uw dakplan. Ze bekijken uw dak, nemen daarin pijpjes, ramen en de staat van het dak mee, en brengen het beste advies uit.

Wij gaan voor service: Zonneplan neemt u zoveel mogelijk werk uit handen.


Goed om te weten

Beschermd stadsgezicht en extra mogelijkheden

Voor de start van het zonnepanelenproject Hillegom heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  1. Beschermd stadsgezicht: In de gemeente Hillegom is er geen sprake van een beschermd stadsgezicht. Dat maakt de daken in de gemeente nog meer geschikt dan ze al waren.
  2. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: De gemeente wil in 2030 energieneutraal zijn. Om dit te halen biedt Hillegom haar inwoners verschillende gemeentelijke regelingen. Lees hieronder meer.

Profiteren zonder spaargeld te investeren

Gemeentelijke regeling Hillegom

Uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren? Dat kan door gebruik te maken van de duurzaamheidslening van de Gemeente Hillegom. De gemeente maakt voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrij. Let op: dit budget is niet onbeperkt.

Meer over de stimuleringsregeling

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

22 reviews van mensen uit de omgeving van Hillegom

Gemiddeld
8,8
10.0
Ik ben zeer tevreden. Zonneplan helpt mij uitstekend en voorziet mij van alle informatie die ik nodig heb.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben heel tevreden met de zonnepanelen. Het is allemaal goed verlopen en een probleempje achteraf werd ook keurig verholpen. Ik wil Zonneplan bedanken voor de prettige samenwerking!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Alles ging vanzelf. Van de aanvraag tot de nazorg nam Zonneplan haar volledige verantwoordelijkheid. De zonnepanelen werken dan ook uitstekend.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Bij de installatie waren de mannen vergeten wat steuntjes mee te nemen, hiervoor zijn de volgende dag teruggekomen om dit netjes in orde te maken. Voor de rest is alles netjes verlopen en volgens mij werkt het allemaal naar behoren.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
Zonneplan is een fijne organisatie om zonnepanelen bij aan te schaffen. Ze antwoorden snel op vragen via de mail en blijven ondersteuning bieden.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 265 Wp Poly

8.0
Ik ben zeer tevreden met de plaatsing van de zonne-installatie. De monitoring heb ik nog niet aan de praat maar hiervoor gaat Zonneplan mij verder helpen. Dit waardeer ik ook zeer aan het bedrijf, ook achteraf blijven ze je ondersteunen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Wat er aan kan bevallen is goed, de zonnepanelen hebben al mooi wat opgebracht. Ze zijn begin augustus geplaatst en ze hebben al mooi wat zon gehad tot nu. De installatie is snel verlopen en ik ben ook hartstikke goed geholpen door Zonneplan, ik heb dus niets te klagen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
Onlangs heb ik mijn jaarafrekening ontvangen van Zonneplan en het verschil in verbruik was behoorlijk. Vooraf was er een miscommunicatie maar dit is door Zonneplan snel opgepakt en tegenwoordig liggen de panelen naar alle tevredenheid op mijn dak.
Zonnepanelen Hillegom
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
We zijn onderweg om richting de jaaropbrengst te gaan en dit soort zonnige dagen dragen daar positief aan bij. De installatie verliep geweldig, de mannen kwamen uit Limburg en hadden behoorlijk wat reistijd. Echter zijn de zonnepanelen netjes binnen een paar uur geplaatst. Ook de adviseur van zonneplan heeft altijd correct gereageerd, ik ben er zeker over te spreken.
Zonnepanelen Hillegom
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Het is allemaal heel soepel verlopen. De gasten die de zonnepanelen erop hebben gelegd waren ook heel netjes en hebben alles keurig geplaatst. We hebben geen klachten.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag