Den Hoorn
Zonnepanelen in Den Hoorn

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Altijd achteraf betalen
 • Eenvoudige en heldere informatie

Ontvang gratis offerte

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen

Zonnepanelen Den Hoorn

Midden-Delfland is een groene gemeente en valt ook onder het eerste Bijzonder Provinciaal Landschap van Nederland.  Deze status geeft het belang aan van het open en groen houden van dit agrarisch veenweidelandschap tussen de steden. Daarnaast heeft Midden-Delfland ook als eerste Nederlandse gemeente het Cittaslow-keurmerk. Dit is een internationaal keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit goed scoren. Goed bezig! Bovendien maken al 23% van alle geschikte huishoudens gebruik van zonnepanelen. Niet gek, aangezien er flink bespaard kan worden op de energierekening. Wil jij ook profiteren van de zon? Lees dan verder.

De inwoners van Den Hoorn zijn groen bezig! We zien namelijk steeds meer woningen met zonnepanelen op de daken die groene energie opwekken. Hiermee dragen de inwoners bij aan de verduurzaming van de gemeente. In Den Hoorn worden door alle zonnepanelenbezitters 853.750 kg CO2 bespaard. Door het gebruik van zonnepanelen wordt Den Hoorn nog een beetje groener dan het al was! Wil jij ook gaan verduurzamen? Doe dan een gratis en vrijblijvende dakcheck en ontdek de mogelijkheden van jouw dak!

Nadat je de postcodecheck hebt aangevraagd, zal een adviseur jouw woning grondig analyseren. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met details over het aantal panelen, de kosten en je totale besparingen.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Den Hoorn:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Den Hoorn kende afgelopen jaar 1124 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Den Hoorn zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Den Hoorn betaal je op dit moment 0% btw over de aanschaf van jouw zonnepanelensysteem.

Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Den Hoorn kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Den Hoorn

Al 1.366 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Midden-Delfland gingen je voor.

Den Hoorn in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Den Hoorn steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Midden-Delfland er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Midden-Delfland

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan