088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Den Hoorn
Zonnepanelen in Den Hoorn

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Den Hoorn

Midden-Delfland is een erg groene gemeente en valt ook onder het eerste Bijzonder Provinciaal Landschap van Nederland.  Deze status geeft het belang aan van het open en groen houden van dit agrarisch veenweidelandschap tussen de steden. Daarnaast heeft Midden-Delfland ook als eerste Nederlandse gemeente het Cittaslow-keurmerk. Dit is een internationaal keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit goed scoren.

Ook de inwoners van Den Hoorn zijn groen bezig! We zien namelijk steeds meer woningen met zonnepanelen op de daken die groene energie opwekken. Hiermee dragen de inwoners bij aan de verduurzaming van de gemeente. In Den Hoorn worden door alle zonnepanelenbezitters 63.764 bomen en 846.250 kg CO2 bespaard. Door het gebruik van zonnepanelen wordt Den Hoorn nog een beetje groener dan het al was! Wil jij ook gaan verduurzamen? Doe dan een gratis en vrijblijvende dakcheck en ontdek de mogelijkheden van jouw dak!

Waarom juist nu zonnepanelen in Den Hoorn:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Den Hoorn kende afgelopen jaar 1124 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Den Hoorn zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Den Hoorn ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Den Hoorn kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Den Hoorn

Al 1.354 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Midden-Delfland gingen je voor.

Geschikte daken in Den Hoorn

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte woningen in Den Hoorn om zonnepanelen op te plaatsen. In Den Hoorn zijn 3.382 geschikte woningen en 1.354 woningen hiervan beschikken al over zonnepanelen op het dak. De inwoners van Den Hoorn besparen per jaar samen een bedrag van €1.547.622. Ga jij ook voor duurzaam en wil je besparen op jouw energiekosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Zonneplan!

Beschermd stadsgezicht

Woon je in één van de volgende straten in Maasland? Houdt dan rekening met een beschermd stadsgezicht. Het gaat om de volgende straten in Maasland: ’s-Herenstraat, Burg van der Lelijkade, Kerkplein, Kerkstraat, Stationsstraat en de Commandeurskade. Daarnaast geldt er een beschermd dorpsgezicht voor het oude kerkdorp ’t Woudt. Het kan zo zijn dat je dan een vergunning nodig hebt van de gemeente om zonnepanelen te laten plaatsen. In de rest van de gemeente is dit niet nodig en kun je direct van start met verduurzamen.


Den Hoorn in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Den Hoorn steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Midden-Delfland er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Midden-Delfland

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!