088 020 3000Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Wassenaar
Zonnepanelen in Wassenaar

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Wassenaar

Wassenaar is een groene en bosrijke gemeente. De gemeente wordt omringt door groene bomen, maar ook de huizen worden steeds groener. We zien namelijk langzaam maar zeker steeds meer zonnepanelen op de daken die groene energie opwekken. Al 276 huizen hebben een mooi setje zonnepanelen op het dak liggen. Met zonnepanelen op je dak bespaart je tot wel €1.143 per jaar. Wil je ook van deze lekkere besparing genieten? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan in Wassenaar. Je krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies op maat. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van jou altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over jouw persoonlijke Zonneplan.

Wil je ook van deze lekkere besparing genieten? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan in Wassenaar. Je krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies op maat. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van jou altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over jouw persoonlijke Zonneplan.

Waarom juist nu zonnepanelen in Wassenaar:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Wassenaar kende afgelopen jaar 1124 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Wassenaar zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Wassenaar ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Wassenaar kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Wassenaar

Al 276 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Wassenaar gingen je voor.

Waarom Zonneplan?

Zonneplan heeft ervaren mensen in dienst en heeft daarmee veel kennis in huis. Zonneplan heeft namelijk al meer dan 50.000 installaties gedaan. Je hebt dan ook contact met een persoonlijke adviseur. Jouw persoonlijke adviseur maakt een passend plan voor je, waarbij er naar jou wensen wordt geluisterd!

Wij werken enkel met de nieuwste producten. De producten worden uitvoerig getest. Onze panelen dragen het TÜV-keurmerk, wat betekent dat de panelen aan alle gestelde voorwaarden voldoen.

Service is voor Zonneplan erg belangrijk. Wij nemen jou graag zoveel mogelijk werk uit handen. De btw-teruggave wordt voor je geregeld, je kunt daarnaast via de apps jouw opbrengsten bijhouden en je krijgt 10 jaar garantie op alle producten!

Geschikte daken in Wassenaar

Voor de start van het zonnepanelenproject Wassenaar heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor je verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

Er is een beschermd stadsgezicht: Bepaalde plekken in de gemeente Wassenaar vallen onder beschermd stadsgezicht. Staat jouw woning in de landgoederenzone Wassenaar-Voorschoten-Leidschedam-Voorburg en wil je zonnepanelen? Let dan op en vraag eerst een vergunning aan bij jouw gemeente. Is jouw woning geschikt? Dan kunnen de monteurs aan de slag!

Door zelf zonne-energie op te weken draag je bij aan de energietransitie van Nederland en zorg je voor een betere woon- en leefomgeving van de gemeente. Daarnaast help je de gemeente ook met het behalen van haar duurzaamheidsdoelstelling om in 2050 CO2-neutraal te zijn.


Wassenaar in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Wassenaar steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Wassenaar er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Wassenaar

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!