088-0203000Bereikbaar tot 20:30 uur
Nootdorp
Zonnepanelen in Nootdorp

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nootdorp

Nootdorp is al druk bezig met verduurzamen. Zo zijn er veel studenten van de TU uit Nootdorp dagelijks bezig met innovatie en duurzaamheid, zoals bijvoorbeeld het werken aan een Solar Boat. Ook komen er steeds meer zonnepanelen bij. Er liggen bijvoorbeeld op het dak van basisschool De Waterwilg 194 zonnepanelen op het dak. Ook stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Er wordt al flink bespaard op de energierekening dankzij al die zonnepanelen in Nootdorp. Benieuwd of jij ook kan profiteren van de zon?

Inwoners van Nootdorp kunnen met 1.041 zonuren per jaar wel €1.143 euro per jaar besparen! De huishoudens uit de gemeente die al beschikken over zonnepanelen besparen gezamenlijk al €1.157.859 per jaar!

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Nootdorp:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nootdorp kende afgelopen jaar 1041 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nootdorp zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nootdorp ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nootdorp kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nootdorp

Al 1.013 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Nootdorp gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Nootdorp

Zonneplan doet onderzoek naar het aantal geschikte daken in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 2.786 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel veel huishoudens die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen!

Onze nieuwste zonnepanelen zijn full black zonnepanelen van 400Wp. Doordat de panelen helemaal zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen. De installatie van de zonnepanelen wordt bijna altijd in één dag geregeld. Na de installatie kun jij jouw opbrengsten terug vinden in de Zonneplan app. De app begint met jouw opbrengsten registreren vanaf het moment dat jouw zonnepanelen er op liggen. Zo kun je dus altijd vergelijken met gister, vorige week of vorig jaar.

Zonnepanelen installateur Nootdorp

Onze ervaren zonnepanelen monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Nootdorp zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we graag langs om de zonnepanelen te installeren.

We hebben aan al veel inwoners zonnepanelen mogen leveren in Nootdorp. Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.2. Hier zijn wij bij Zonneplan ook erg trots op. Wij willen dat jij altijd 100% tevreden bent.

Zonnepanelen kopen in Nootdorp

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Pijnacker-Nootdorp CO2-neutraal is. Veel Nootdorpers zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 1.013 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Nootdorp . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Nootdorp ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Nootdorp .

Nootdorp gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Nootdorpers voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Nootdorp !

Vragen over zonnepanelen in Nootdorp

 • Waarom zonnepanelen kopen in Nootdorp?

  Zonnepanelen kopen in Nootdorp heeft voordelen. Op steeds meer daken in Nootdorp liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Nootdorp?

  In Moerkapelle hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Abansolar B.V. en Greenhill B.V. allebei uit Den Haag. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Nootdorp?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Nootdorp . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Nootdorp in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nootdorp steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Nootdorp er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Nootdorp

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!