phone
netherlands
088 020 3000
Morgen open om 08:00 uur
Nootdorp
Zonnepanelen in Nootdorp

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nootdorp

Gemeente Pijnacker-Nootdorp is al goed bezig met verduurzamen. Zo vestigen TU-studenten uit Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw wereldrecords dankzij innovatie en duurzaamheid. Ook stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Hiermee besparen zij flink op de energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van gemeente Pijnacker-Nootdorp kunnen met 1.145 zonuren per jaar wel 820 euro per jaar besparen! De huishoudens die al beschikken over zonnepanelen besparen gezamenlijk al €2.801.120 euro per jaar!

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Nootdorp:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nootdorp kende afgelopen jaar 1145 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nootdorp zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nootdorp ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nootdorp kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nootdorp

Al 3.416 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Pijnacker-Nootdorp gingen je voor.

Potentie in de gemeente

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 8.981 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen! Grote kans dat jouw woning ook geschikt is. Doe nu de gratis en vrijblijvende postcodecheck en ontdek de mogelijkheden van jouw dak!

Pijnacker-Nootdorp energieneutraal

Gemeente Pijnacker-Nootdorp wil in 2030 energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Hier is de gemeente al goed mee bezig en haar inwoners werken hier ook aan mee. Zonneplan wil graag haar steentje bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 3.416 daken die al panelen hebben. Dit is al een grote stap richting een duurzamer Pijnacker-Nootdorp, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Nootdorp in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nootdorp steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Pijnacker-Nootdorp er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan