088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Papendrecht

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

340 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 28.200 besparen

Elk jaar samen besparen

1837 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Papendrecht

Gemeente Papendrecht wil samen met haar inwoners naar een duurzaam Papendrecht. Voor de verduurzaming van de gemeente speelt zonne-energie een belangrijke rol. Meer en meer inwoners kiezen er dan ook voor om energie duurzaam op te wekken door middel van zonnepanelen. Gemeente Papendrecht presteert op het gebied van zonne-energie goed. De gemeente laat namelijk de buurgemeenten Alblasserdam, Dordrecht en Sliedrecht achter zich. Zonneplan heeft al vele zonne-installaties uitgevoerd in gemeente Papendrecht en naar tevredenheid van de inwoners.

Een klant uit Papendrecht:

Ik heb wel drie aangepaste plannen ontvangen van Zonneplan. Dit vind ik een blijk van goed meedenken. De prijs was niet verkeerd en ook de installatie ging goed. Het gevoel was gewoon goed bij Zonneplan.

Zeer geschikte woningen voor zonnepanelen in gemeente Papendrecht

In gemeente Papendrecht bestaat ruim ¼ van het totaal aantal woningen uit flats en appartementen, deze woningen zijn niet geschikt voor zonnepanelen. Goed nieuws voor de overige woningeigenaren: uw woning is zeer geschikt voor zonnepanelen. Indien uw woning geschikt is voor zonnepanelen dan kunt u zonder problemen overgaan tot de aanschaf. Er geldt namelijk in de gehele gemeente geen beschermd stadsgezicht waardoor er geen vergunning aangevraagd hoeft te worden voor de plaatsing van zonnepanelen.

Papendrecht gaat voor duurzaam

In gemeente Papendrecht zijn in totaal 10.009 woningen geschikt voor zonnepanelen. Hiervan zijn er op dit moment 335 al in het bezit van zonnepanelen, wat neerkomt op 3,35%. Hiermee presteert gemeente Papendrecht beter dan de omliggende gemeenten Alblasserdam(3,2%), Dordrecht(2,25%) en Sliedrecht(2,97%). De gemeente zet alle zeilen bij voor verdere verduurzaming. Gaat u ook voor verdere verduurzaming? Zonneplan helpt u graag.


Duurzaamheidsmaatregelen financieren met de Energiebespaarlening

Gemeente Papendrecht wil tot 2020 ieder jaar 2% energie besparen, in 2020 20% van de energie duurzaam opwekken en in 2020 30% minder uitstoot van broeikasgassen ten opzichte van 1990. Dit zijn doelen om richting een klimaatneutraal Papendrecht te gaan. Voor de stimulering van duurzaamheid kunnen de inwoners gebruik maken van de Energiebespaarlening. De Energiebespaarlening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

• Rente tussen de 2,2% en de 2,9%

• Het minimum leenbedrag is €2500, het maximum is €25.000,-

• Looptijd tussen de 7 jaar en 15 jaar

• U kunt boetevrij aflossen

Wilt u meer informatie over de Energiebespaarlening, dan kunt u hier een kijkje nemen:op het kenniscentrum of ga hier naar de website van het Energiebespaarfonds

Voor meer informatie over duurzaamheid in gemeente Papendrecht kunt u de website van het energieloket bekijken: klik hier voor het energieloket Papendrecht

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

4 reviews van mensen uit de omgeving van Papendrecht

Gemiddeld
8,8
9.0
Ik ben erg tevreden met de zonnepanelen. Ik ben heel erg snel geholpen en de panelen lagen er binnen anderhalve week op. Top service dit!
Zonnepanelen Papendrecht
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

8.0
Ik ben erg tevreden, de zonnepanelen doen hun ding goed! Het advies van Kevin was erg goed en ben er zeer over te spreken. De installatie ging ook goed, duurde wel wat langer dan verwacht maar dat is goed opgelost!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Ik heb wel drie aangepaste plannen ontvangen van Zonneplan. Dit vind ik een blijk van goed meedenken. De prijs was niet verkeerd en ook de installatie ging goed. Het gevoel was gewoon goed bij Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 en BYD 260 Wp

9.0
De communicatie tijdens de installatie verliep helaas niet helemaal naar wens. Toch wel mijn complimenten hoe er is omgegaan met de afronding van het traject. De problemen werden opgelost, en er werd goed aandacht geschonken aan de aftersales.
Zonnepanelen Papendrecht
Gekozen voor Diehl Platinum 3100S en Komaes 240 Wp

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag