088 020 3000Morgen open om 08:00 uur
Driebruggen
Zonnepanelen in Driebruggen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Driebruggen

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk is al goed op weg met verduurzamen! Zo vinden er allerlei duurzame evenementen in de gemeente plaats. Ook stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Hiermee besparen zij flink op de energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

In Bodegraven-Reeuwijk hebben inwoners zonnepanelen. Samen wekken ze eigen stroom op en zijn ze minder afhankelijk van het net. Gezamenlijk besparen zij euro op hun energierekening. Gemiddeld is dit €1.027 per jaar. Met onze gratis postcodecheck kom jij ook te weten hoeveel je kunt besparen.

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jou persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Na het gesprek met de adviseur ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Driebruggen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Driebruggen kende afgelopen jaar 1082 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Driebruggen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Driebruggen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Driebruggen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Driebruggen

Al 2.239 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Driebruggen

Zonneplan doet onderzoek naar de potentie van daken. Hierbij kijken we naar alle relevante aspecten die komen kijken bij het plaatsen van zonnepanelen. Denk hierbij aan daken die niet geschikt zijn, zoals rieten daken, een verkeerde ligging van het dak of obstakels die de zon kunnen hinderen. Uit dit onderzoek blijkt dat nog daken in gemeente Bodegraven-Reeuwijk kunnen profiteren van zonnepanelen! De daken met zonnepanelen in gemeente Bodegraven-Reeuwijk hebben al CO2 bespaard. Dit staat gelijk aan het planten van bomen!

Ook is er geen sprake van een beschermd stads- of dorpsgezicht binnen de gemeente. Iedereen kan dus zonnepanelen op hun dak plaatsen zonder daarvoor een vergunning aan te hoeven vragen.

Zonnepanelen installateur Driebruggen

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Driebruggen ? Onze vakkundige monteurs en installatiepartners staan te popelen om bij jou een compleet zonnepanelensysteem af te leveren. Het systeem bestaat onder andere uit geheel zwarte panelen met een maximaal vermogen van 400 wattpiek, de Zonneplan One omvormer en de Zonneplan app die via een versleutelde 4G verbinding communiceert met jouw slimme meter. Zo heb jij altijd live inzicht in wat jouw zonnepanelen opwekken.

Onze installateurs zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Ze leggen kort uit hoe de installatie werkt en laten de werkplek weer netjes achter. Het Zonneplan installatiedepot dat het dichtstbij Driebruggen ligt is het depot in Moerkapelle. Daarnaast hebben wij nog twee lokale Zonneplan partners die ons helpen Driebruggen en de rest van de regio te verduurzamen.

Zonnepanelen kopen in Driebruggen

Uiterlijk in 2035 wil gemeente Bodegraven-Reeuwijk klimaatneutraal zijn. Dit houdt in dat alle CO2-uitstoot die bij het energie opwekken vrijkomt gecompenseerd wordt. Veel inwoners van Driebruggen zijn al bezig met deze veranderingen en er zijn er veel die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Je bespaart namelijk ook direct op jouw eigen energierekening! Wil jij zonnepanelen kopen in Driebruggen ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Driebruggen .

Driebruggen gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Driebruggen voor een energiecontract op basis van uurtarieven. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Driebruggen zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor dynamische uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Driebruggen !

Vragen over zonnepanelen in Bodegraven-Reeuwijk

 • Waarom zonnepanelen kopen in Bodegraven-Reeuwijk?

  Zonnepanelen kopen in Driebruggen heeft voordelen. Op steeds meer daken in Driebruggen liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Bodegraven-Reeuwijk?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Bodegraven-Reeuwijk. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Bodegraven-Reeuwijk?

  In de buurt van Bodegraven-Reeuwijk is het Zonneplan installatiedepot in Moerkapelle gevestigd. Vanuit hier installeren onze eigen ervaren monteurs Zonnepanelen. Daarnaast hebben wij nog twee lokale Zonneplan partners in Den Haag. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Driebruggen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Driebruggen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Bodegraven-Reeuwijk er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!