088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Krimpen aan den IJssel
Zonnepanelen in Krimpen aan den IJssel

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Krimpen aan den IJssel

Gemeente Krimpen aan den IJssel is al goed bezig met verduurzamen. Zo worden er met de Krimpense Klimaatweken allerlei duurzame activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Daarnaast is er in Krimpen aan den IJssel zelfs een statiegeldapparaat voor kleding! Steeds meer inwoners van gemeente Krimpen aan den IJssel stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Met zonnepanelen kun je gemiddeld €1.027 per jaar besparen. De inwoners van Krimpen aan den IJssel die al zonnepanelen hebben, besparen gezamenlijk jaarlijks . Dit zijn al huishoudens die profiteren van zonne-energie.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Krimpen aan den IJssel:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Krimpen aan den IJssel kende afgelopen jaar 1041 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Krimpen aan den IJssel zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Krimpen aan den IJssel ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Krimpen aan den IJssel kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Krimpen aan den IJssel

Al 1.195 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Krimpen aan den IJssel gingen je voor.

Potentie in Krimpen aan den IJssel

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Krimpen aan den IJssel. Woningen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat koopwoningen in  geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen!

Er is geen sprake van beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat er geen vergunning van de gemeente nodig is om te starten met zonnepanelen. Waar wacht je nog op?

Energieneutraal in 2050

Uiterlijk in 2050 wil Krimpen aan den IJssel energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Veel inwoners van de gemeente zijn al bezig met deze veranderingen en er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Krimpen aan den IJssel, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij daarom de gemeente ook mee?

 


Krimpen aan den IJssel in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Krimpen aan den IJssel steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Krimpen aan den IJssel er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Krimpen aan den IJssel

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!