phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
Voorhout
Zonnepanelen in Voorhout

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Voorhout

Steeds meer inwoners van stappen met zonnepanelen over op zonne-energie. Niet gek, aangezien er met maar liefst 1.164 zonuren flink kan worden bespaard op de energierekening. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw dak? Lees dan verder.

Inwoners van Voorhout kunnen met 1.164 zonuren tot wel €820 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 2.279 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.868.780.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Voorhout:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Voorhout kende afgelopen jaar 1164 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Voorhout zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Voorhout ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Voorhout kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Voorhout

Al 2.279 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Teylingen gingen je voor.

Geschikte daken in

In zijn veel geschikte daken voor zonnepanelen, maar liefst 4.399 daken zijn geschikt. Erg veel mogelijkheid voor jou om te profiteren! Zonnepanelen leveren per jaar namelijk gemiddeld een besparing op van €820. Dit is niet alleen goed nieuws voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu. Hoe meer mensen zelf duurzame energie gaan opwekken, hoe meer er wordt bespaard op de uitstoot van CO2. In alleen is al 1.424.375 kg CO2 bespaard met het opwekken van zonne-stroom.

Duurzaamheid in de gemeente

Uiterlijk in 2050 wil Voorhout energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 2.279 daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Voorhout, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Voorhout in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Voorhout steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Teylingen er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Teylingen

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan