088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Winterswijk

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

2493 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 256.800 besparen

Elk jaar samen besparen

19779 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Winterswijk

In de gemeente Winterswijk genieten al heel veel gezinnen van zonne-energie. 77% van de koopwoningen is geschikt voor zonnepanelen, waarvan 31% al panelen op het dak heeft liggen: dat is mega veel! Er zijn nog ruim 4.300 huizen die een geschikt dak hebben; een grote kans dat uw woning hier ook bij zit. Naast het besparen op de energierekening draagt u ook nog eens uw steentje bij aan een energieneutrale gemeente Winterswijk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Doe dan hierboven geheel vrijblijvend de aanvraag en ontvang een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de resultaten van vorig project? Bekijk dan de video.

Een tevreden klant uit Winterswijk

De installateurs hebben prima werk geleverd. Vooraf werd besproken hoe de installatie plaats ging vinden en dit is ook zo verlopen. Alles is netjes achter gelaten en de kabels zijn weggewerkt. Ik hoop nog lang te kunnen genieten van de panelen.”

Waarom Zonneplan?

Een persoonlijke service

Bij Zonneplan gaan wij voor een persoonlijke service. Als u een aanvraag doet op de website, krijgt u een persoonlijk adviseur. Deze adviseur bekijkt voor u de mogelijkheden en ontwerpt een dakplan. Door gebruik te maken van haarscherpe satellietbeelden, kan dit erg nauwkeurig worden uitgevoerd en wordt er rekening gehouden met eventuele obstakels op het dak.

Wij bieden u de nieuwste producten aan. Alle producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk. Wij willen u graag zo veel mogelijk werk uit handen nemen en dat doen wij bijvoorbeeld door de btw-teruggave voor u te regelen. Dit scheelt u tijd en geeft u zekerheid.

Energieneutrale gemeente Winterswijk

Beschermd stadsgezicht en extra mogelijkheden

In de gemeente Winterswijk is geen sprake van beschermd gezicht, wat betekent dat u geen vergunning nodig heeft van de gemeente en heel gemakkelijk een aanvraag kunt doen.

Het doel van de gemeente Winterswijk is, om in 2030 een energieneutrale gemeente te zijn. Al veel inwoners hebben hieraan meegeholpen door zonnepanelen op het dak te laten plaatsen. Om de doelstelling te kunnen halen, is er een Toekomstbestendig Wonen lening opgezet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Toekomstbestendig Wonen Lening Winterswijk

U kunt uw maandelijkse woonlasten verlagen zonder spaargeld te investeren. De Toekomstbestendig Wonen lening is er om inwoners te stimuleren om te kiezen voor duurzame oplossingen. Helpt u mee aan een energieneutraal Winterswijk?

Meer over de Toekomstbestendig Wonen lening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

57 reviews van mensen uit de omgeving van Winterswijk

Gemiddeld
9,0
10.0
Alles ging zo vlekkeloos, beter is gewoon niet mogelijk! Het contact met Zonneplan is elke keer heel fijn gegaan, de btw-teruggave was goed geregeld en de installatie lag in anderhalf uur op het dak. Zonneplan verdient niets minder dan een mooie 10!
Zonnepanelen Winterswijk
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Alles is naar wens verlopen. De adviseurs waren duidelijk via de telefoon en de installatie is soepel verlopen. Ik heb niks aan te merken op de werkwijze van Zonneplan.
Zonnepanelen Winterswijk
Gekozen voor Zeverlution 3680 en JA Solar 300 Wp All Black

10.0
Het gaat erg goed met de panelen, vooral de laatste week met al die zon. We hebben de panelen vlak voor de winter gekregen dus hadden niet echt een goed beeld erbij, maar nu met het mooie weer schiet de opbrengst omhoog. Erg mooi om te zien dat ons verbruik bijna gelijk is aan de opbrengst. Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Zonneplan en wederom is het erg goed bevallen. Het contact met de klantadviseur was goed, heel professioneel.
Zonnepanelen Winterswijk
Gekozen voor SolarEdge SE4000 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 320 Wp All Black

9.0
De panelen staan mooi op dak! Waar ik het meest gecharmeerd van ben, was de begeleiding van Koen. Koen heeft mij erg goed geholpen met het maken van lastige keuzes en uiteindelijk waren we er samen uitgekomen. Daarnaast waren de monteurs ook erg duidelijk. het gehele proces van A tot Z is prima verlopen en het eindresultaat is prachtig!
Zonnepanelen Winterswijk
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Zonneplan heeft super werk geleverd! De zonnepanelen staan er mooi op en de monteurs hebben mij alles duidelijk uitgelegd wat ik moest weten. Mijn vrouw vind de monitoring super interessant en we kijken uit naar de zonnige dagen. Ik heb aan mijn vrienden ook Zonneplan voorgesteld en verteld wat Zonneplan allemaal doet voor haar klanten.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het gaat hartstikke goed met de zonnepanelen. Het duurde iets langer voordat het geïnstalleerd werd omdat het hartstikke druk was, maar toen wij uiteindelijk de zonnepanelen hadden waren we zo ontzettend blij. Alles doet het goed en daarbij zitten we elke dag op onze app om te kijken wat de zonnepanelen aan het doen zijn. Zelfs met dit donkere weer vinden we het nog steeds leuk om de opbrengsten te zien.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Het traject met Zonneplan is goed verlopen. Ik ben erg tevreden over de montage en de geleverde service.
Zonnepanelen Winterswijk
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
We genieten al volop van onze eigen zonne-energie. De installatie verliep zonder problemen. Alles is in goed overleg aangelegd. Onze zoon heeft ondertussen ook zonnepanelen laten plaatsen door Zonneplan. Hij is net zo tevreden als wij.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen bevallen goed. Ik heb weinig op of aan te merken op het hele proces. Alles is netjes verlopen en ik ben dan ook blij met de service van Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Ik kan niet anders zeggen dan prima! De jongens van de installatie waren op tijd en hebben alles snel, vlot en erg netjes afgehandeld! De installatie ging ook goed in overleg. Het adviesgesprek ging ook erg goed! De uitleg over de subsidie was ook erg duidelijk. Het proces rondom de btw was ook erg makkelijk, en ik heb geen problemen ervaren!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag