026-2051599Morgen open om 08:00 uur
Velp
Zonnepanelen in Velp

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Velp

Velp is een duurzaam dorp! Liggend aan de Veluwe en de IJssel wordt Velp omringd door bomen en water. Ook op het gebied van duurzame energie wordt Velp steeds groener. In Velp hebben namelijk al 2.411 woningen zonnepanelen op hun dak. Daarnaast heeft VVO Velp ook al maar liefst 80 zonnepanelen laten installeren op het terrein van de voetbalvereniging. Goed bezig! Wil jij ook starten met groene energie?

Inwoners van gemeente Rheden besparen samen €2.476.097 per jaar. Dit komt mede door de 1.027 volle zonuren per jaar in de gemeente Rheden. Om erachter te komen of jij ook van je eigen zonne-energie kunt gaan profiteren kun je de gratis dakcheck doen.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck gaat één van onze adviseurs onderzoek doen naar jouw woning. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Velp:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Velp kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Velp zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Velp ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Velp kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Velp

Al 900 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Velp gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Velp

Zonneplan heeft alle koopwoningen in Velp bekeken. Wij willen namelijk zo veel mogelijk woningen met geschikte daken laten profiteren van zonne-energie. Tijdens dit onderzoek wordt gekeken welke daken geschikt zijn. Ongeschikte daken hebben bijvoorbeeld een rieten dak of vallen in een beschermd stadsgezicht. Uit dit onderzoek bleek dat er in gemeente Rheden maar liefst 6.221 woningen nog kunnen worden voorzien van zonnepanelen.

Het is wel goed om te weten dat als je in de buurt van Villapark Overbeek woont er sprake is van een beschermd stadsgezicht. Hierdoor moet er eerst een vergunning aangevraagd worden bij de gemeente. Dit is omdat er sprake is van een bijzonder cultuurhistorisch karakter in dit gebied dat de gemeente wil behouden.

Zonnepanelen installateur Velp

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Velp of omgeving? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Arnhem. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. A. Zonnepanelen uit Huissen en Elektro Service Doetinchem B.V. uit Doetinchem.

We hebben al veel installaties mogen leveren in de Velp . Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.4. Logisch, want door de hoge rendement-panelen en de ONE-omvormer met 4G verbinding ben jij klaar voor de toekomst: Je bespaart gemiddeld €1.027 per jaar op de energierekening.

Zonnepanelen kopen in Velp

Gemeente Rheden heeft als doelstelling om in 2040 CO2-neutraal te zijn. Veel Velpenaren zijn al aan het bijdragen van deze doelstelling. Er zijn namelijk al 2.411 huishouden die al zonnepanelen op hun dak hebben laten installeren. Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Velp ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Velp .

Velp gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer Velpenaren voor een energiecontract op basis van variabele tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Velp is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Velp

 • Waarom zonnepanelen kopen in Velp?

  Zonnepanelen kopen in Velp heeft voordelen. Op steeds meer daken in Velp liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Velp?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de Velp . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Velp?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Arnhem. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Elektro Service Doetinchem B.V. uit Doetinchem en A. Zonnepanelen uit Huissen.


Velp in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Velp steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Velp er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Velp

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!