088-0203000 Open om 08:30 uur

Zonnepanelen Dinxperlo

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

2122 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 187.800 besparen

Elk jaar samen besparen

14364 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Dinxperlo

Steeds meer inwoners van Aalten kiezen voor zonnepanelen. Met gemiddeld 2.095 zonuren konden zonnepaneelhouders in Aalten flink besparen. Op dit moment heeft 34% van de inwoners van Aalten zonnepanelen op hun dak laten plaatsen. Aalten heeft de smaak dus al flink te pakken, maar dit betekent ook dat nog veel meer mensen kunnen profiteren van zonnepanelen. Benieuwd hoeveel u kunt besparen? Vraag een gratis zonneplan aan en ontdek de mogelijkheden.

Benieuwd naar de resultaten van ons vorige project? Bekijk dan deze video.

Een klant uit Silvolde

Ik heb mijn contactpersoon bedankt voor de prettige samenwerking, want ze heeft me erg goed geholpen. Ook de installateurs waren keurige jongens. Ik ben een tevreden klant.

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen.

Bij Zonneplan vinden we kwaliteit erg belangrijk. Daarom ontvangt u een dakplan dat voldoet aan uw persoonlijke situatie en wensen. Uw eigen adviseur geeft antwoord op uw vragen en geeft een eerlijk advies.

Daarnaast bieden wij u de beste en nieuwste producten aan. Al onze producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk.

Zonneplan biedt u de beste service. Naast het persoonlijke dakplan, regelen wij ook de btw-teruggave voor u. Daarnaast ontvangt u 10 jaar garantie op al onze producten. Dit scheelt u tijd en geeft u zekerheid.

Goed om te weten

Beschermd stadsgezicht en extra mogelijkheden

Voor de start van het zonnepanelenproject Aalten heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  1. Beschermd stadsgezicht: Bepaalde plekken in de gemeente Aalten vallen onder beschermd stadsgezicht. Staat uw woning in Aalten in het gebied rond de Markt en Kösterbulte of in Bredevoort in het gebied tussen de Grote Gracht en de Bastionstraat en wilt u zonnepanelen? Let dan op en vraag eerst een vergunning aan bij uw gemeente.
  2. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: De gemeente heeft als doel om in 2050 klimaatneutraal te zijn. De gemeente is zeer gemotiveerd om dit te halen en biedt haar inwoners verschillende gemeentelijke regelingen aan. Lees hieronder meer.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Gemeentelijke regeling Aalten

U kunt uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren. Het kan door gebruik te maken van de stimuleringslening van de gemeente Aalten. De gemeente maakt voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrij. Let op: dit budget is niet onbeperkt.

Meer over de stimuleringslening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening


Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

33 reviews van mensen uit de omgeving van Aalten

Gemiddeld
9,0
8.0
Iedereen zou zonnepanelen bij Zonneplan moeten nemen! Is simpelweg gewoon het beste bedrijf op de markt. Advies was uitstekend en de installatie was ook echt super goed. Een mooie 8 voor Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

8.0
Ik ben tevreden met de zonnepanelen. Een paar weken terug had ik de cijfers teruggekregen van de opbrengsten van het afgelopen jaar. Dat zag er super uit!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben uiterst tevreden met de panelen van Zonneplan. Alles werkt zoals het hoort te werken en de afgelopen zes maanden is de opbrengst elk jaar hoger uitgevallen dan verwacht. De opbrengst is ook super goed bij te houden via de app. Ik ben zelf vaak met de caravan weg, maar ben dus door de app altijd op de hoogte van mijn opbrengst. Alles werkt dus fantastisch, waardoor Zonneplan een mooie 10 van mij krijgt!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Als alle klussen aan het huis zo zouden verlopen, zou ik een stuk minder grijze haren hebben! Er wordt door Zonneplan echt uitstekend gecommuniceerd. Voor de installatie was alles al duidelijk en er werd ook goed naar mij geluisterd. Mijn vrouw houdt de opbrengsten in de gaten en ik hoor haar niet klagen. Een mooie 9 voor Zonneplan!
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Wij zijn super blij met onze zonnepanelen van Zonneplan! Er was tijdens het aankoopproces goed contact met onze adviseur. Alle afspraken die werden gemaakt is Zonneplan ook echt nagekomen. De installatie zelf is ook erg snel en keurig gedaan.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

8.0
Zonneplan is mij hartstikke goed bevallen. De voorbereiding was goed waardoor de installatie ging snel. Ook de afhandeling en nazorg is erg goed bij Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Mijn ervaring met zonneplan is erg positief. Mijn vragen worden altijd goed beantwoord. De BTW teruggave wordt netjes opgepakt. Ik hoefde zelf niks te doen. Er fijne organisatie!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het scheelt lekker in de stroomkosten. De panelen zijn volgens afspraak gelegd en de afwerking is prima in orde. Ook heb ik een uitgebreide uitleg gehad. Alles duidelijk en na tevredenheid.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Met mijn zonnepanelen gaat het helemaal top! Er is goed contact geweest met Zonneplan en het hele proces rondom de zonnepanelen is goed uitgelegd. Een dikke 10!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De service van Zonneplan is over het hele traject keurig verlopen. De voorlichting vooraf was prima en de installatie ging van een leien dakje. Daarnaast was het ook nog eens ontzettend gezellig met de installateurs.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag