phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 18:00 uur
Culemborg
Zonnepanelen in Culemborg

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Culemborg

Zonnepanelen wekken de interesse van inwoners van Culemborg. Zo liggen er al zonnepanelen op het stadskantoor van Culemborg. Daarnaast wekken ook steeds meer inwoners van Culemborg eigen stroom op met zonnepanelen. Niet gek, want met zonnepanelen kan er flink worden bespaard op de energierekening! Benieuwd hoeveel jij kunt besparen?

Met zonnepanelen wek je eigen stroom op en hierdoor neem je minder af van het net. In Culemborg profiteren al 2.364 huishoudens van zonnepanelen. Zij besparen jaarlijks gemiddeld 820 euro. Naast dat zonnepanelen goed zijn voor jouw eigen energierekening, help je ook mee aan een duurzamer milieu. In Culemborg is er gezamenlijk 1.477.500 kg CO2 bespaard. Dit staat gelijk aan het planten van 111.327 bomen. Lijkt dit jou ook zo aantrekkelijk? Doe dan snel een aanvraag.

 

Na de aanvraag neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Culemborg:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Culemborg kende afgelopen jaar 1180 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Culemborg zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Culemborg ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Culemborg kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Culemborg

Al 2.364 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Culemborg gingen je voor.

Geschikte daken in Culemborg

We doen onderzoek naar de potentie van de daken in Culemborg. Tijdens het onderzoek worden alle relevante aspecten bekeken. Een woning met een rieten dak is bijvoorbeeld niet geschikt. Ook moet het dak van de woning in de zon liggen. Obstakels, zoals pijpjes of hoge bomen, zijn niet gewenst. Daarnaast bekijken we of er beschermd stadsgezicht is. Dit is in delen van Culemborg wel het geval. Kijk hier wat de mogelijkheden in jouw wijk zijn.

Culemborg energieneutraal

Culemborg streeft er naar om in 2040 energieneutraal te zijn. Om dit doel te behalen moet er evenveel stroom duurzaam worden opgewekt als dat er verbruikt wordt. Door de 3.963 geschikte daken in Dordrecht, zijn zonnepanelen een goede optie om te verduurzamen. De wijk Eva-Lanxmeer is al een ecologische wijk in Culemborg, maar in de rest van Culemborg kunnen nog grote duurzame stappen worden gezet.


Culemborg in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Culemborg steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Culemborg er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Culemborg

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan