088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Lichtenvoorde
Zonnepanelen in Lichtenvoorde

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Lichtenvoorde

Zonnepanelen zijn populair in Lichtenvoorde . De Hamalandhal in Lichtenvoorde en De Mattelier in Groenlo profiteren al van hun zonnepanelen. Ook steeds meer inwoners stappen over op zonne-energie. Al 26% van alle geschikte koopwoningen heeft zonnepanelen. Deze huishoudens profiteren nu maandelijks van een lagere energierekening. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen?

Met 1.064 zonuren, bespaart een gemiddeld huishoudens jaarlijks
€1.027. Alle huishoudens samen in Lichtenvoorde besparen €2.709.226. Jij kunt ook zien wat jij gaat besparen door de gratis postcodecheck te doen.

Na de postcodecheck, belt een van onze persoonlijke adviseurs je op. Aan de hand van dit gesprek maakt de adviseur een zonneplan, speciaal voor jouw dak. In het zonneplan vind je de kosten en verwachte opbrengsten. Ook vind je specifieke informatie over de zonnepanelen in het zonneplan.

Waarom juist nu zonnepanelen in Lichtenvoorde:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Lichtenvoorde kende afgelopen jaar 1064 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Lichtenvoorde zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Lichtenvoorde ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Lichtenvoorde kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Lichtenvoorde

Al 1.208 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Lichtenvoorde gingen je voor.

Onderzoek in Oost Gelre

Zonneplan deed recentelijk onderzoek naar de daken in Lichtenvoorde . Tijdens dit dakonderzoek bekeken wij elk dak afzonderlijk. Zo kunnen wij optimaal inschatten of daken geschikt zijn.  Deze schatting baseren we onder andere op de ligging van het huis ten opzichte van het zuiden en de ruimte op het dak. Uit het onderzoek blijkt dat 9.991 daken geschikt zijn voor zonnepanelen. Hiervan hebben 2.638 daken zonnepanelen op dit moment. Zonneplan is blij dat zoveel huishoudens al profiteren van zonnepanelen en dat dit aantal alleen nog maar groter wordt!

Ambitieus Oost Gelre

In 2030 energieneutraal, daar streeft de gemeente Oost Gelre naar. Dit betekent dat de gemeente alle CO2 uitstoot in Oost Gelre compenseert. De inwoners van de gemeente dragen hier hun steentje al aan bij door over te stappen naar zonne-energie. In 2020 is er 1.648.750 kg CO2 bespaard. Hoe meer mensen in de toekomst de overstap maken naar zonne-energie, hoe meer CO2 er bespaard wordt. Hier helpt Zonneplan graag aan mee!


Lichtenvoorde in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Lichtenvoorde steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Lichtenvoorde er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Lichtenvoorde

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!