Neede
Zonnepanelen in Neede

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €635 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Neede

Nederland wordt stap voor stap steeds meer verduurzaamt. Ook de gemeente Berkelland vindt het belangrijk hier een bijdrage aan te leveren! Met 1.107 aan zonuren in de gemeente, worden zonnepanelen aantrekkelijker dan ooit!

De gemeente Berkelland geeft zijn intenties extra kracht bij door een zeer ambitieuze doelstelling te formuleren: energieneutraal in 2030. Een doelstelling die zeker haalbaar is en waar jij een bijdrage aan kan leveren! Met de aanschaf van zonnepanelen draag je niet alleen bij aan de gemeentelijke doelstelling, maar draag je ook bij aan een leefbare omgeving voor de volgende generatie en je bespaart ook nog eens flink op de energierekening. Word ook een van de duurzame helden in Nederland en doe vrijblijvend de dakcheck!

Waarom juist nu zonnepanelen in Neede:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Neede kende afgelopen jaar 1107 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Neede zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 635,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Neede ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Neede kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Neede

Al 2.285 opgewekte zonnepanelen eigenaren in de gemeente Berkelland gingen je voor.

Genieten in Berkelland

De gemeente Berkelland kent 11.937 koopwoningen. Van deze woningen zijn 8.006 geschikt voor zonnepanelen. Momenteel zijn er al 2.285 daken voorzien van zonnepanelen, maar dit kan natuurlijk altijd beter, aangezien 67.07% nog kan profiteren van de zon!

Naast het groener maken van jouw gemeente kan je ook zelf gaan genieten van de voordelen van de zon. Gemiddeld bespaart een huishouden in Berkelland €635 per jaar zonder dat zij daar ook maar iets voor hoeven te doen! De zon en de panelen doen het werk. En met de garantie dat je voor kwaliteit en goede service kiest, geniet je de komende jaren nog meer van de zon!

Goed om te weten

Momenteel wordt er door de daken met zonnepanelen al ongeveer aan 1.763.750 kg CO2 uitstoot bespaart. Deze CO2 besparing staat ongeveer gelijk aan 132.896 bomen. Door ook de overstap te maken naar je eigen zonne-energie maak je de gemeente Berkelland nog groener.

En de gemeente Berkelland stimuleert het verduurzamen. Zo kunnen inwoners uit Neede gebruik maken van de Toekomstbestendig Wonen Lening. Hier kan je tegen zeer gunstige voorwaarden je eigen zonnepaneleninstallatie financieren. Nieuwsgierig geworden? Doe dan de gratis dakcheck. Onze adviseurs staan te springen om je van een uniek Zonneplan te voorzien en samen Neede te gaan verduurzamen!


Neede in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Neede steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Berkelland er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Berkelland

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

hebben een dakcheck gedaan