088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Neede

 • Gratis scan van uw dak
 • Ook zonder eigen investering
 • Beste deal door collectieve inkoop

Wat kosten zonnepanelen?


2785 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 268.800 besparen

Elk jaar samen besparen

20721 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Neede

Zonnepanelen zijn populair in de gemeente Berkelland. Onze installatieteams hebben al meer dan 350 installaties op de daken van Berkellanders gelegd. Inwoners uit de gemeente kunnen namelijk flink besparen met zonne-energie. Zo wordt er nu jaarlijks al ruim €280.000 gezamenlijk bespaard op de energierekening.

 • Benieuwd hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?
 • Óf bent u nieuwsgierig hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen?
Bespreek deze vragen gratis met een van onze zonnepanelenadviseurs. U krijgt dan een compleet beeld wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen. Al ruim 1.900 Berkellanders gingen u voor.Doe mee met het project


Na uw aanvraag worden al uw vragen door een zonnepanelenadviseur beantwoord. U ontvangt een persoonlijk Zonneplan en daarna beslist u, natuurlijk geheel vrijblijvend, of u ook voor een stralend dak wilt gaan!Hoe staat de gemeente Berkelland ervoor


Benieuwd hoeveel zonnepanelen er al in gemeente Berkelland liggen? En hoe Berkelland ervoor staat in vergelijking met de andere gemeenten in Nederland?

Bekijk onderstaande video:


Feiten uit de gemeente

Zonneplan heeft in de hele gemeente Berkelland onderzocht met luchtfoto’s en heeft gekeken hoeveel zonnepanelen er al op de daken liggen en wat de huidige potentie is. Uit dit onderzoek is gebleken dat:

 • Al ruim 1.273 koopwoningen voorzien zijn van zonnepanelen (2018).
 • Dit is 15% van het aantal geschikte koopwoningen voor zonnepanelen.
 • +2037 inwoners uit de gemeente Berkelland hebben bij ons een aanvraag voor zonnepanelen gedaan.
 • Gemiddeld hebben inwoners uit de gemeente 12 zonnepanelen op het dak liggen. Daarmee halen zij 14% rendement uit hun investering.

Een tevreden klant uit de gemeente Berkelland

De montage van de zonnepanelen is verricht door een installatiebedrijf hier uit de buurt en de mannen hebben uitstekend werk geleverd. Met een paar uur waren de panelen geplaatst en waren alle kabels weggewerkt. Ik ben tevreden met de zonnepanelen die zijn geplaatst en ik hoop er nog lang van te kunnen genieten.

Veel potentie in de gemeente

In de gemeente Berkelland is 71% van alle koopwoningen geschikt voor zonnepanelen. Dat is veel en uw dak is waarschijnlijk ook geschikt. Ga ervoor en maak een mooie stap door uw woning te verduurzamen met zonnepanelen.

In Berkelland is er beschermd stads-/dorpsgezicht in Gelselaar. In de overige plaatsen is dit niet het geval. Zeker weten of u niet in een gebied woont met beschermd dorpsgezicht? Bekijk dit hier.

Berkelland in 2030 klimaatneutraal

Gemeente Berkelland gaat voor duurzaam. Het streven is om een prettige en leefbare omgeving te worden. Daarom is het de doelstelling om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Al 15% van de koopwoningen in Berkelland profiteert van zonne-energie. Dit is echter te weinig om in 2030 klimaatneutraal te worden. Er is dus nog een lange weg te gaan, maar dit wil niet zeggen dat het onmogelijk is! Mede door het grote aantal geschikte daken is zonne-energie een kansrijke optie om duurzamer te worden.

Om inwoners te helpen met verduurzamen heeft de gemeente een aantrekkelijke lening beschikbaar gesteld. Deze lening heeft een laag rentepercentage, waardoor u waarschijnlijk meer opbrengt met uw panelen dan u betaalt aan rente. De keuze voor zonnepanelen is dan makkelijker gemaakt. Lees hieronder meer over deze lening.


Duurzaamheidslening Berkelland

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol binnen de gemeente Berkelland. Om die ambitie te stimuleren kunnen de inwoners van gemeente Berkelland gebruik maken van de stimuleringslening Berkelland.


De Stimuleringsleningis een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

 • Gemeentelijke regeling
 • Lenen tot €25.000,-
 • Aantrekkelijke rente van 1,6% (2018)
 • Looptijd van 10 of 15 jaar
 • Volledig in te zetten voor 1 maatregel
 • Altijd boetevrij aflossen (minimaal €250,-)
 • Leeftijdsgrens van de aanvrager is 75 jaar


Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van het SVn of hier voor informatie over de duurzaamheidslening Berkelland.

Meer informatie over duurzaamheid binnen de gemeente Berkelland? Kijk op de website van het energieloket:
klik hier voor het energieloket Berkelland

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

52 reviews van mensen uit de omgeving van Berkelland

Gemiddeld
8,9
10.0
Ik ben helemaal tevreden over Zonneplan. De installatie is uitmuntend gegaan en mijn klantadviseur heeft mij erg goed geholpen!
Zonnepanelen Eibergen
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Besparing in combinatie met duurzaamheid, dat vind ik belangrijk. Mijn zonnepanelen helpen mij hierin. Zonneplan had een duidelijk verhaal. De installatie is goed gegaan. De eerste maanden hadden een goede opbrengst. Alles gaat goed met mijn systeem.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Het heeft even geduurd voor de zonnepanelen geïnstalleerd waren, maar ze liggen er en ik ben er erg blij mee. De monteurs hebben mij na de installatie alles netjes uitgelegd en het ziet er mooi uit allemaal.
Zonnepanelen Neede
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het aankoopproces met mijn klantadviseur ging erg goed. Het intekenen heeft hij goed gedaan. We hebben samen een kleine aanpassing gedaan, maar toen was het voor ons perfect. Ik had voor tijdens de installatie nog een schutbuis liggen, waardoor we erg makkelijk naar de schuur konden. De panelen doen erg goed hun werk. Zeker over de maanden mei en juni heb ik geen klagen! Dit houd ik mooi bij via het softwarepakket.
Zonnepanelen Ruurlo
Gekozen voor SolarEdge SE7K en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Alles ligt netjes op het dak en de panelen hebben de afgelopen tijd veel opgeleverd. De euro's kwamen zogezegd zo onder de deur doorrollen!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Over de installateurs was ik erg tevreden. Er was een probleem met de monitoring, maar dit is helemaal naar tevredenheid opgelost. De monitoring werkt nu mooi en ik kan mijn opbrengst perfect bijhouden. Op dit moment loop ik mooi op schema met de opbrengst.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Het contact met Robin was prettig en alle lof voor de installateurs welke in weer en wind de installatie hebben voltooid.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Installatie is heel goed gegaan en de monteurs hebben goed werk geleverd. Alles is tijdens de installatie in overleg met mij gedaan. De opbrengst is hoger dan aanvankelijk is aangegeven. Tevreden!!!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Het installeren verliep goed en ik ben blij met de manier waarop de installateurs te werk gingen. Ik wacht nog op de belasting teruggave maar en dan is alles ook rond.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De installatie is keurig gedaan, de zonnepanelen liggen netjes op het dak en doen waar ze voor bestemd zijn. De opbrengst is zelfs hoger dan verwacht.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag