088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Gratis dakcheck voor zonnepanelen

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Check postcode
Binnen 60 seconden geregeld

2955 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 279.600 besparen

Elk jaar samen besparen

21569 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Neede

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van inwoners van de gemeente Berkelland. Dit is te zien aan de 2211 koopwoningen met zonnepanelen. Niet gek, gezien een dak in de volle zon maar liefst 16% rendement oplevert in Berkelland. Gaat u ook dit potentiële rendement benutten? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan. U krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van de klant altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over úw persoonlijke Zonneplan.

Een tevreden klant uit de gemeente Berkelland

De montage van de zonnepanelen is verricht door een installatiebedrijf hier uit de buurt en de mannen hebben uitstekend werk geleverd. Met een paar uur waren de panelen geplaatst en waren alle kabels weggewerkt. Ik ben tevreden met de zonnepanelen die zijn geplaatst en ik hoop er nog lang van te kunnen genieten.

Goed om te weten

Voor de start van het zonnepanelenproject Berkelland heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  1. Beschermd stadsgezicht: Bepaalde plekken in de gemeente Berkelland vallen onder beschermd stadsgezicht. Staat uw woning in Gelselaar en wilt u zonnepanelen? Let dan op en vraag eerst een vergunning aan bij uw gemeente.
  2. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: De gemeente wil in 2030 energieneutraal zijn. Om dit te halen biedt Berkelland haar inwoners verschillende gemeentelijke regelingen. Lees hieronder meer.

Waarom Zonneplan?

Wij gaan voor innovatie: Zonneplan biedt u de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk.

Wij gaan voor kwaliteit: Gespecialiseerde Zonneplan-adviseurs ontwerpen aan de hand van haarscherpe satellietbeelden uw dakplan. Ze bekijken uw dak, nemen daarin pijpjes, ramen en de staat van het dak mee, en brengen het beste advies uit.

Wij gaan voor service: Zonneplan neemt u zoveel mogelijk werk uit handen.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren? Dat kan door gebruik te maken van de duurzaamheidslening van de Gemeente Berkelland. De gemeente maakt voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrij. Let op: dit budget is niet onbeperkt.

Meer over de stimuleringsregeling

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

52 reviews van mensen uit de omgeving van Berkelland

Gemiddeld
8,9
10.0
Ik ben helemaal tevreden over Zonneplan. De installatie is uitmuntend gegaan en mijn klantadviseur heeft mij erg goed geholpen!
Zonnepanelen Eibergen
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Besparing in combinatie met duurzaamheid, dat vind ik belangrijk. Mijn zonnepanelen helpen mij hierin. Zonneplan had een duidelijk verhaal. De installatie is goed gegaan. De eerste maanden hadden een goede opbrengst. Alles gaat goed met mijn systeem.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Het heeft even geduurd voor de zonnepanelen geïnstalleerd waren, maar ze liggen er en ik ben er erg blij mee. De monteurs hebben mij na de installatie alles netjes uitgelegd en het ziet er mooi uit allemaal.
Zonnepanelen Neede
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het aankoopproces met mijn klantadviseur ging erg goed. Het intekenen heeft hij goed gedaan. We hebben samen een kleine aanpassing gedaan, maar toen was het voor ons perfect. Ik had voor tijdens de installatie nog een schutbuis liggen, waardoor we erg makkelijk naar de schuur konden. De panelen doen erg goed hun werk. Zeker over de maanden mei en juni heb ik geen klagen! Dit houd ik mooi bij via het softwarepakket.
Zonnepanelen Ruurlo
Gekozen voor SolarEdge SE7K en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Alles ligt netjes op het dak en de panelen hebben de afgelopen tijd veel opgeleverd. De euro's kwamen zogezegd zo onder de deur doorrollen!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Over de installateurs was ik erg tevreden. Er was een probleem met de monitoring, maar dit is helemaal naar tevredenheid opgelost. De monitoring werkt nu mooi en ik kan mijn opbrengst perfect bijhouden. Op dit moment loop ik mooi op schema met de opbrengst.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Het contact met Robin was prettig en alle lof voor de installateurs welke in weer en wind de installatie hebben voltooid.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Installatie is heel goed gegaan en de monteurs hebben goed werk geleverd. Alles is tijdens de installatie in overleg met mij gedaan. De opbrengst is hoger dan aanvankelijk is aangegeven. Tevreden!!!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Het installeren verliep goed en ik ben blij met de manier waarop de installateurs te werk gingen. Ik wacht nog op de belasting teruggave maar en dan is alles ook rond.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De installatie is keurig gedaan, de zonnepanelen liggen netjes op het dak en doen waar ze voor bestemd zijn. De opbrengst is zelfs hoger dan verwacht.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag