Zonnepanelen in Oosterhout

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • voordeelVerdien gemiddeld €635 per jaar
 • voordeelNu voordeel door btw teruggave
 • voordeelEenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Oosterhout

Samen met jou willen we, door middel van zonnepanelen, Oosterhout verduurzamen. Voor niets gaat de zon op. Waarom zouden we hier dan niet met z’n allen gebruik van maken? Je krijgt de kans om volop gebruik te maken van de zon: door mee te doen ons ons zonnepanelenproject in Oosterhout.

Op dit moment profiteren al 1.374 inwoners van gemeente Oosterhout van zonnepanelen. Naast dat zij hiermee het milieu helpen, besparen ze ook flink op hun eigen energierekening. Gemiddeld wordt jaarlijks €635 bespaard met zonnepanelen. Benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen? Een van onze adviseurs vertelt het je graag!

Waarom juist nu zonnepanelen in Oosterhout:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Oosterhout kende afgelopen jaar 1105 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Oosterhout zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 635,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Oosterhout ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Oosterhout kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig” Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Oosterhout

Al 1.374 opgewekte zonnepanelen eigenaren in de gemeente Oosterhout gingen je voor.

Benieuwd naar de resultaten van ons vorige project? Bekijk dan deze video.

Een duurzame gemeente

Gemeente Oosterhout zet stappen om te verduurzamen. Zo stelt de gemeente een duurzaamheidslening beschikbaar voor haar inwoners. Ook heeft de gemeente een routekaart opgesteld voor de energietransitie tot 2030. Allemaal mooie stappen. Wil jij ook een handje helpen bij de verduurzaming van Oosterhout? Door over te stappen op zonne-energie, net als 1.374 inwoners uit de gemeente, kan dat!

 

Beschermd stadsgezicht

In de gemeente Oosterhout zijn verschillende plekken die onder beschermd stadsgezicht vallen. Inwoners met een koopwoning binnen deze gebieden, hebben een vergunning van de gemeente nodig om zonnepanelen te mogen plaatsen. In de rest van de gemeente kunnen de zonnepanelen geplaatst worden zonder het aanvragen van een vergunning. In de volgende plaatsen geldt een beschermd stadsgezicht:

 • Oosterhout, rondom de straten: Slotlaan, Ridderstraat, Heuvel en Keiweg. Verder in de buurt van Oosterhout – Heilige Driehoek.
 • Den Hout, rondom de straten: Vrachelsestraat, Achterstraat, Hoge Akker, Molenakker, Houtsesteeg, Houtse Heuvel, Eindsepad, Dordrechtseweg, Hespelaar en Houtse Pad.

Oosterhout in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Oosterhout steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Oosterhout er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Oosterhout

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

hebben een dakcheck gedaan