088-0203000 Open om 08:30 uur

Zonnepanelen Oosterhout

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1718 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 130.200 besparen

Elk jaar samen besparen

9843 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Oosterhout

Voor niets gaat de zon op. Waarom zouden we hier dan niet met z’n allen gebruik van maken? U krijgt de kans om volop gebruik te maken van de zon: door mee te doen ons ons project in Oosterhout. Samen met u willen we, door middel van zonnepanelen, Oosterhout verduurzamen!

Nieuwsgierig naar de huidige stand van zaken in de gemeente Oosterhout?

  • In de gemeente Oosterhout ligt momenteel ongeveer een half paneel per inwoner.
  • Gezamenlijk hebben de inwoners van de gemeente Oosterhout met zonnepanelen de verbranding van 103.173 kilogram kolen voorkomen.
  • De inwoners van Oosterhout met zonnepanelen hebben samen €108.000 bespaard!

Benieuwd naar de resultaten van ons vorige project? Bekijk dan deze video.

Een tevreden klant uit de gemeente Oosterhout

Wij zijn super tevreden over Zonneplan. Onze situatie bleek iets af te wijken van het gemaakte plan. Er is meteen naar een nog betere oplossing gezocht en hier hebben wij echt grote waardering voor!

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Zonneplan werkt uitsluitend met de nieuwste en beste producten. Alle producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk. De prijs die u uiteindelijk betaald is een all-in prijs, waardoor u nooit onverwachte kosten maakt.Beschermd stadsgezicht

In de gemeente Oosterhout zijnverschillende plekken die onder beschermd stadsgezicht vallen. Inwoners met een koopwoning binnen deze gebieden hebben een vergunning van de gemeente nodig om zonnepanelen te mogen plaatsen. In de rest van Oosterhout kunnen de zonnepanelen geplaatst worden zonder het aanvragen van een vergunning. In de volgende plaatsen geldt een beschermd stadsgezicht:

  • Oosterhout, rondom de straten: Slotlaan, Ridderstraat, Heuvel en Keiweg. Verder in de buurt van Oosterhout – Heilige Driehoek.
  • Den Hout, rondom de straten: Vrachelsestraat, Achterstraat, Hoge Akker, Molenakker, Houtsesteeg, Houtse Heuvel, Eindsepad, Dordrechtseweg, Hespelaar en Houtse Pad.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Gemeentelijke regeling Oosterhout

Uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren? Dat kan door gebruik te maken van de duurzaamheidslening van de gemeente Oosterhout. De gemeente maakt voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrij. Let op: dit budget is niet onbeperkt.

Meer over de duurzaamheidslening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

10 reviews van mensen uit de omgeving van Oosterhout

Gemiddeld
9,2
9.0
Hartstikke blij met de panelen van Zonneplan! Adviseur heeft alles netjes uitgelegd en monteurs hebben perfect geïnstalleerd. Ik ben dus super tevreden, waardoor Zonneplan een 9 verdient!
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
Na het ontvangen van de folder van Zonneplan, heb ik een offerte aangevraagd. Het contact met mijn adviseur was erg helder en duidelijk. De panelen liggen nu zo'n half jaar op het dak en doen het goed. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Gekozen voor SolarEdge SE4K SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik heb Zonneplan bij veel bekenden aangeraden. Zonneplan is een top bedrijf, van A tot Z.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Het contact met Zonneplan is het gehele proces goed geweest. Bij onduidelijkheden of vragen kon ik altijd bellen en ik werd altijd snel en goed geholpen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik zonder twijfel de installatiedag tegemoet ging. Tijdens de installatiedag was ik niet aanwezig, maar toen ik thuiskwam lagen de zonnepanelen mooi gemonteerd op het dak. Dit was een zeer fijne thuiskomst! Ik zou iedereen Zonneplan aanraden, omdat de service fantastisch goed is. Daarnaast hebben ze ook nog de laagsteprijsgarantie. U krijgt bij Zonneplan dus de beste prijs met een goede service!
Gekozen voor Zeversolar TLC4000 en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Wat zonneplan beter zou kunnen doen? Ik heb werkelijk waar geen idee. Alles is snel en goed verlopen. Mijn adviseur heeft mij van het begin tot het einde van de juiste informatie voorzien. Hierdoor was ik goed voorbereid voor de installatie. De drie jongens die de panelen bij ons hebben geïnstalleerd waren netjes en zeer beleefd. Twijfelt u om Zonnepanelen aan te schaffen bij Zonneplan? Stop met twijfelen, Zonneplan is top!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en JA Solar 305 Wp All Black

8.0
Wij zijn erg tevreden met de zonnepanelen die we door Zonneplan hebben laten installeren! De installatie werd wat later op de dag uitgevoerd, omdat de vorige klus uitliep. De monteur was echter niet aan het zeuren en deed gewoon zijn werk, ook al werd het wat laat. De panelen doen het heel goed, dat zien we al aan de eerste opbrengsten!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Het traject verliep van eerste contact tot installatie fantastisch! Zonneplan is een ontzettend netjes en deugdelijk bedrijf. Opbrengst is precies zoals voorspeld en tot nu toe maken wij daar lekker gebruik van. Ik kan alleen maar positief spreken over Zonneplan! Ga zo door!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en QCELLS 315 Wp Design Zwart

9.0
Als ik ergens vragen over had heb ik heel goed contact gehad met Zonneplan. De installatie is ook heel goed gegaan. Vlot ook, de zonnepanelen lagen er snel op. Met de monitoring kijk ik vaak mij naar de opbrengst van mijn zonnepanelen. Het bevalt heel goed.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
De monteurs hebben super werk afgeleverd.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Wij zijn super tevreden over Zonneplan. Op de dag van de installatie bleek onze situatie iets af te wijken van het gemaakte plan. Er is meteen naar een nog betere oplossing gezocht en hier hebben wij echt grote waardering voor! Installatie is verder ook heel netjes gedaan. Een dikke 9!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag