088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Wijchen

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

2069 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 153.600 besparen

Elk jaar samen besparen

11679 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Wijchen

Nog veel inwoners in Wijchen kunnen profiteren van zonne-energie. Met 2050 zonuren in 2018 en een steeds maar stijgende energieprijs is dit het moment om de overstap te maken. Door het grote succes start Zonneplan opnieuw een zonnepanelenproject in Wijchen. Zonneplan heeft al heel wat inwoners mogen helpen met verduurzamen en besparen, maar er kunnen nog veel inwoners meeprofiteren.

Een tevreden klant uit Wijchen:

De installatie verliep prettig en ook de afhandeling was erg naar wens. Het telefonisch contact en het beantwoorden van vragen verliep super. Dus een dikke pluim voor Zonneplan!

Zonnepanelen in Wijchen

In de gemeente Wijchen is 65% van de daken geschikt voor zonnepanelen. De kans is dus groot dat u ook kunt profiteren van zonnepanelen. Maar let op, in delen van Batenburg geldt een beschermd stadsgezicht. Hier kunnen wel zonnepanelen geplaatst worden, maar hier moet eerst een vergunning voor worden aangevraagd. In de rest van de gemeente kunnen de zonnepanelen zonder vergunning geplaatst worden.

Veel potentie in Wijchen

Op dit moment beschikt 8% van de koopwoningen over zonnepanelen. De eerste stappen richting een duurzame gemeente zijn dus gezet, maar er is nog veel ruimte voor verbetering. Zoals eerder genoemd is 65% van de daken geschikt voor zonnepanelen. Dit houdt in dat nog veel meer inwoners kunnen profiteren van zonne-energie. Dus zegt u ook gedag tegen teveel betalen voor grijze energie en stapt u over naar voordelige duurzame energie?


U hoeft geen eigen spaargeld te investeren

Gemeente Wijchen heeft de mooie doelstelling om in 2040 energieneutraal te zijn. Om deze doelstelling te halen, zal er nog veel moeten gebeuren en zonnepanelen kunnen hier goed bij helpen. De gemeente ziet ook in dat zonne-energie een mooie optie is en ondersteunt de aanschaf door het bieden van een duurzaamheidslening. Met deze lening kunt u met aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

-De rente is 1,6%.
-Het maximum leenbedrag is €25.000,-.
-Er is een looptijd van 10 of 15 jaar.
-De lening kan boetevrij afgelost worden vanaf €250,-.

Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening Wijchen, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van het SVn.

Voor meer informatie over duurzaamheid binnen de gemeente Wijchen kunt u de website van het energieloket bekijken: klik hier voor het energieloket Wijchen.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

20 reviews van mensen uit de omgeving van Wijchen

Gemiddeld
9,0
9.0
Prima bedrijf dat netjes te werk gaat. Van te voren alles goed overlegd en ook goed uitgelegd wat er ging gebeuren. De installatie leverde dan ook geen verassingen op. Ik raad Zonneplan zeker aan bij vrienden en kennissen
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben heel tevreden over de zonnepanelen. De service van Zonneplan is erg goed bevallen. De installateurs waren erg professioneel en op tijd. Al mijn wensen werden door de installateurs serieus genomen.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 HD Wave SetApp en Zonnepanelen van Zonneplan 300 Wp

10.0
Ik ben enorm tevreden met Zonneplan. De informatie over de producten en de installatie is erg duidelijk en ik werd altijd goed en tijdig geïnformeerd. Niets dan lof.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Ik ben erg tevreden over de installatie, de monteurs en het contact met de adviseurs.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik heb een fijne ervaring gehad met Zonneplan. Goed contact en alles is netjes afgehandeld. Erg tevreden!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.6
Zonneplan heeft mij een goed advies gegeven, het contact heb ik altijd als soepel en prettig ervaren. Ik ben super tevreden over het team dat de panelen geïnstalleerd heeft. De omvormer hangt nu op een mooie plek en dit is in overleg met de monteurs gebeurd.
Gekozen voor SolarEdge SE4000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben heel content met de panelen van Zonneplan! Ze liggen er mooi op en alles wordt geregeld. Ik wordt ook erg goed op de hoogt gehouden over de btw-teruggave. Goede zaak!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Ik heb goed advies gehad van Zonneplan. Mijn panelen wekken goed geld op. Ik kreeg in juli een afrekening van mijn energiemaatschappij welke in de min stond: opbrengst dus! Graag had ik wel nog iets meer panelen gewild, maar dan hadden we echt de randjes moeten opzoeken. Dit is niet veilig. Daarom ben ik tevreden met de 12 panelen die ik nu heb liggen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik heb helemaal niks te klagen! Het ligt er heel netjes
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Ik ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen bij Zonneplan. Alles is snel geregeld en dat vond ik prettig. De installatiedag verliep ook prima en daarom geef ik Zonneplan 8.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag