0525-216005Bereikbaar vanaf 08:00 uur
't Harde
Zonnepanelen in 't Harde

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen 't Harde

Elburg gaat voor zonnepanelen. Al 1.285 huishoudens in de gemeente Elburg profiteren anno 2021 van zonne-energie. Met 1.042 uren zon per jaar levert dit een mooie besparing op. Benieuwd hoeveel Elburgers besparen?

Met zonnepanelen bespaar je al gauw €1.027 per jaar. Ook besparen de inwoners van de gemeente Elburg gezamenlijk 803.125 kg CO2 uitstoot per jaar dankzij de zonnepanelen op hun dak, dat komt neer op 60.514 bomen besparen! Wil jij ook zonnepanelen? Doe dan nu de postcodecheck, bekijk of jouw dak geschikt is en ontvang vrijblijvend een offerte.

Waarom juist nu zonnepanelen in 't Harde:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. 't Harde kende afgelopen jaar 1042 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in 't Harde zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In 't Harde ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In 't Harde kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in 't Harde

Al 1.286 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Elburg gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in 't Harde

Onlangs deed Zonneplan onderzoek naar het aantal geschikte daken in de gemeente Elburg. In het centrum, Elburg-vesting en straten eromheen is sprake van beschermd stadsgezicht. Woon je in dit gebied? Dan raden wij je aan eerst contact op te nemen met de gemeente voor een vergunning. In de rest van de gemeente kunnen zonnepanelen zonder vergunning geplaatst worden.

Een dak is niet geschikt als het bijvoorbeeld schuin en van bitumen is, maar ook niet wanneer er door de dag heen teveel schaduwwerking is. Op dit moment kan 62% van de koopwoningen in ‘t Harde nog profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur 't Harde

Woonachtig in ‘t Harde en op zoek naar een zonnepanelen installateur? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Wanneer jij akkoord gaat met het voor jou persoonlijk opgestelde zonneplan, leveren onze monteurs een compleet en werkend zonnepanelensysteem bij jou af. Dit is inclusief geheel zwarte zonnepanelen en de Zonneplan One of One Optimized omvormer.

Wanneer dit geïnstalleerd wordt kun jij zelf bepalen dankzij de zelfplanner. Zo wordt het systeem geplaatst op een datum en tijdstip dat jou uitkomt. Al velen klanten gingen jou voor en genieten al van hun opbrengsten die ze live kunnen inzien in de Zonneplan app. Gemiddeld worden de zonnepanelen van Zonneplan door onze klanten beoordeeld met een 9.4!

Zonnepanelen kopen in 't Harde

De gemeente Elburg wil in 2050 klimaatneutraal zijn. Veel Elburgers zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 1.285 inwoners binnen de gemeente die overstappen op eigen energie. Ook jij kan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in ‘t Harde . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen in ‘t Harde ? Doe de gratis en vrijblijvende dakcheck.

't Harde gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Elburgers voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in ‘t Harde zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In ‘t Harde is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Elburg?

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Elburg?

  Het dichtstbijzijnde Zonneplan installatiedepot is gevestigd in Zwolle en vanuit hier installeren onze eigen monteurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in Wezep en Ermelo ook Zonneplan installatiepartners. Samen verduurzamen we ‘t Harde en de rest van de gemeente!

 • Zijn er op dit moment subsidies voor zonnepanelen in Elburg?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de gemeente Elburg. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Waarom zonnepanelen kopen in Elburg?

  Zonnepanelen kopen in ‘t Harde heeft voordelen. Op steeds meer daken in ‘t Harde liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.


't Harde in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in 't Harde steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Elburg er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Elburg

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!