088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Voorthuizen
Zonnepanelen in Voorthuizen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Voorthuizen

Voorthuizen is al goed bezig met verduurzamen. Sinds een aantal jaar zijn er ledlampen voor de openbare verlichting in de gemeente. Maar ook de inwoners maken steeds meer duurzame stappen. In de Voorthuizen liggen al op daken zonnepanelen. Benieuwd hoe jij het milieu kan helpen met zonnepanelen?

Met zonnepanelen kun je op een duurzame manier zelf stroom opwekken. Hierdoor neem je minder stroom af van het net en stoot je minder CO2 uit. Naast dat je het milieu helpt, zijn zonnepanelen ook heel goed voor je eigen portemonnee. Met zonnepanelen bespaar je al snel €1.027 euro per jaar. Lijkt dit jou ook zo aantrekkelijk? Doe dan snel een aanvraag.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Voorthuizen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Voorthuizen kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Voorthuizen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Voorthuizen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Voorthuizen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Voorthuizen

Al 5.122 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Barneveld gingen je voor.

Geschikte daken in Voorthuizen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar alle geschikte daken in de Voorthuizen. Huizen die niet geschikt zijn, omdat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn niet meegenomen. Daarnaast is er ook gekeken of er sprake is van een beschermd stadsgezicht. Dit is in de gemeente niet het geval. Zonnepanelen kunnen dus geplaatst worden zonder een vergunning van de gemeente.

Energieneutraal Barneveld

Met zonnepanelen help je niet alleen het milieu, maar ook de gemeente. De gemeente Barneveld heeft de doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Door de aanschaf van zonnepanelen wordt er minder CO2 uitgestoten, en komt de gemeente steeds een stap dichterbij het doel.  Om de aanschaf van zonnepanelen nog aantrekkelijker te maken heeft de gemeente een toekomstbestendig wonen lening beschikbaar gesteld. Op deze manier hoef je jouw eigen spaargeld niet te gebruiken om te starten met besparen.


Voorthuizen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Voorthuizen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Barneveld er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Barneveld

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!