024-2042180Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Lent
Zonnepanelen in Lent

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Lent

Lent is zonder twijfel al heel goed bezig met verduurzamen. Zo verduurzamen steeds meer inwoners van Lent bijvoorbeeld met zonnepanelen. Met zonnepanelen wek je je eigen energie op, waardoor je minder fossiele brandstoffen gebruikt. Goed voor het milieu dus! Dat dacht het Citadel College ook. Het pand van deze school is erg modern & duurzaam. Het gebouw is voorzien van een koude- en warmteopslagsysteem, zonnepanelen, klimaatbeheersing en energiezuinige verlichting. Goed bezig!

Inwoners van Lent kunnen met 1.087 zonuren tot wel €1.027 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 13.352 huishoudens in de gemeente Nijmegen die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €13.712.504. Doe onze dakcheck en kom erachter wat jij kan gaan besparen!

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Lent:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Lent kende afgelopen jaar 1087 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Lent zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Lent ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Lent kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Lent

Al 13.352 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Nijmegen gingen je voor.

Zonnepanelen installateur Lent

Recent heeft Zonneplan onderzocht hoeveel geschikte daken er zijn in Lent om zonnepanelen op te installeren. Hierin worden enkele daken niet meegenomen, zoals rieten daken of daken met een ongunstige ligging. Op deze daken installeert Zonneplan geen zonnepanelen. Uit het onderzoek blijkt dat er 20.262 geschikte daken zijn in Nijmegen. Veel woningen kunnen dus nog profiteren van zonnepanelen!

We hebben al veel installaties mogen leveren in Lent . Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.4 over 17.615 reviews. Wij zijn hier bij Zonneplan dan ook trots op. Wij willen dat jij altijd 100% tevreden bent. Het Zonneplan serviceplan zorgt ervoor dat jij na installatie van je zonnepanelen zorgeloos geniet. Je hebt 10 jaar garantie op de gehele zonne-installatie, geen voorrij- of montagekosten, gratis reparatieservice, meteen inzicht in de opbrengst van de zonnepanelen en btw-teruggave service.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Lent

Ben je opzoek naar een installateur voor zonnepanelen in Lent? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag langs om de perfecte installatie af te leveren. Onze monteurs zijn opgeleid in de Zonneplan Acadamy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de NEN-3140 normen.

Na de installatie kun jij jouw opbrengsten bijhouden in de Zonneplan app. Hierin kun jij alles vinden wat betreft het opwekken van jouw eigen zonne-energie, vergelijken van opbrengsten van verschillende periodes maar ook heb jij hiermee inzicht in voorgaande opbrengsten tot aan de dag van de installatie!

Zonnepanelen kopen in Lent

De gemeente Nijmegen heeft als doel energieneutraal te zijn in 2045. Dit wil zeggen dat de hoeveelheid opgewekte energie gelijk is aan het totaal verbruikte energie in Nijmegen. Daar kan jij ook een bijdrage aan leveren door net als 13.352 anderen zonnepanelen te installeren. Je begint dan al vanaf dag één met het besparen. Wil jij zonnepanelen kopen? Doe dan de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen.

Lent gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer Lentenaren voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Lent zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Lent!

Vragen over zonnepanelen in Lent

 • Waarom zonnepanelen kopen in Lent?

  Zonnepanelen kopen in Lent heeft voordelen. Op steeds meer daken in Lent liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld €5.000,- meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Lent?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Lent. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Lent?

  In de regio van Lent werken we met twee Zonneplan partners. Off The Grid Installatiebedrijf uit Nijmegen en A. Zonnepanelen uit Huissen. Daarnaast heeft Zonneplan een eigen installatiedepot in Arnhem.


Lent in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Lent steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Nijmegen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Nijmegen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!