088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Lent

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

4958 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 454.800 besparen

Elk jaar samen besparen

35320 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Lent

Gemeente Nijmegen zet in op duurzame energie. Nijmegen is de grootste gemeente van provincie Gelderland en heeft al vele woningen die voorzien zijn van zonnepanelen. Gemeente Arnhem en Apeldoorn zijn na Nijmegen de grootste gemeenten van provincie Gelderland en op het gebied van zonne-energie doet gemeente Nijmegen het al beter dan gemeente Arnhem. Er wordt door Nijmegen nog wel beneden gemeente Apeldoorn en het provinciale gemiddelde gepresteerd. Gemeente Nijmegen zet alle zeilen bij om Nijmegen verder te verduurzamen en ziet de toekomst zonnig in. Zonneplan heeft al vele installaties uitgevoerd in Nijmegen en staat in de startblokken om ook uw woning te verduurzamen.

Een tevreden klant uit Nijmegen:

Ik heb Zonneplan al bij meerdere mensen aanbevolen. Dit komt vooral doordat het bij ons vlekkeloos is verlopen. Met name het contact met Zonneplan verdient een pluim. Ze geven overal een snelle reactie op, zijn erg persoonlijk en ze doen nergens moeilijk over. Als klant voel je je enorm gewaardeerd.

Veel geschikte woningen voor zonnepanelen in gemeente Nijmegen

Ruim ¼ van alle woningen in gemeente Nijmegen bestaan uit flats en appartementen, deze woningen zijn niet geschikt voor zonnepanelen. Het goede nieuws is dat de overige woningen over het algemeen zeer geschikt zijn voor zonnepanelen. Let wel op indien u in de 19e-eeuwse stadsuitleg woont. Dit gebied is gelegen rondom de historische kern van Nijmegen en het gebied bevat vele in het oog springende panden. Mede hierdoor geldt er in dit gebied een beschermd stadsgezicht. Wanneer u hier woont dan heeft u door het beschermde stadsgezicht een vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. De rest van gemeente Nijmegen heeft dit niet, daar kunnen de inwoners zonder vergunning overgaan tot de aanschaf van zonnepanelen.

Nijmegen energieneutraal in 2045

Er is onderzoek uitgevoerd naar het aantal geschikte woningen voor zonnepanelen in gemeente Nijmegen. Hieruit is naar voren gekomen dat er in totaal 17.172 woningen geschikt zijn voor zonnepanelen en hiervan zijn er al 2.721 voorzien. Dit komt neer op 8%. Er is dus nog veel potentie voor de daken van Nijmegenaren. Er is nog genoeg werk te verzetten voor het behalen van het duurzame doel van gemeente Nijmegen: energieneutraal in 2045. Zonneplan wil samen met de inwoners gaan voor een duurzaam gemeente Nijmegen, u ook? Vraag vrijblijvend advies op bij Zonneplan.


Gemeente Nijmegen biedt de Duurzaamheidslening aan voor de financiering van zonnepanelen

Gemeente Nijmegen ziet de toekomst zonnig in. De gemeentelijke organisatie wil in 2030 energieneutraal zijn en de gehele gemeente moet energieneutraal zijn in 2045. Om duurzaamheid onder de inwoners te stimuleren biedt Nijmegen een Duurzaamheidslening aan. De Duurzaamheidslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

• Huidige rente 1,6%, de rente wordt vastgesteld op datum van binnenkomst aanvraag

• Het minimum leenbedrag is €2.500,-, het maximum is €25.000,-

• De looptijd van de Duurzaamheidslening is 10 jaar tot €7.500,- en 15 jaar tot €25.000,-

• U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250,-

Wilt u meer informatie over de Duurzaamheidslening, dan kunt u hier een kijkje nemen: op de website van het SVN of hier voor meer informatie over de Duurzaamheidslening Nijmegen

Voor meer informatie over duurzaamheid in gemeente Nijmegen kunt u ook de website van het energieloket bekijken: klik hier voor het energieloket Nijmegen.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

94 reviews van mensen uit de omgeving van Nijmegen

Gemiddeld
8,9
8.0
Erg te spreken over Zonneplan. Installatie ging sneller dan verwacht en eigenlijk is alles goed gegaan!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Excellent bedrijf. Zonneplan heeft uiterst vakkundig de panelen geïnstalleerd. Het contact met de adviseur was leuk en de installatie is ook heel goed gegaan. Ik heb geen opmerkingen, dus van mij krijgt Zonneplan een 10!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm BB

9.0
Ik ben blij met de zonnepanelen van Zonneplan. Ze zijn mooi op het dak gemonteerd en ze kunnen goed tegen het Nederlandse barre weer. Eén keer per maand houd ik de opbrengst in de gaten en de panelen zorgen voor een mooie opbrengst! Ik ben hartstikke tevreden met de panelen en met Zonneplan!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik vind dat Zonneplan een prettige manier van werken heeft. Er is duidelijk met mij gecommuniceerd en ook de installatie is netjes verlopen. Nu met de herfst merk ik dat mijn opbrengsten minder zijn, maar daar kan Zonneplan natuurlijk niets aan doen. Ik ben een tevreden man en zou Zonneplan zo weer kiezen!
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik ben blij met de zonnepanelen op het dak. Ze leveren goed energie en ik heb er verder geen last van. Zonneplan gaat heel netjes te werk en dat is goed bevallen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Na verschillende offertes opgevraagd te hebben is de offerte van Zonneplan als het beste uit de bus gekomen. De communicatie met Zonneplan is uitstekend verlopen. Ik ben het gehele proces goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Zonneplan kon de panelen eerder installeren dan dat ik vrij kon krijgen op mijn werk. Super vlot dus!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

9.0
Ik houdt regelmatig de opbrengst bij en deze ziet er goed uit. Ik wilde al langer zonnepanelen en ben erg blij dat ik toch de overstap heb gemaakt. Voor de communicatie geef ik Zonneplan een dikke pluim!
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben heel tevreden, van begin af aan zijn alle afspraken nagekomen en is er duidelijk gecommuniceerd. De installatie zelf verliep goed en de monteurs waren ook erg vriendelijk!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Er werd echt goed meegedacht, zowel voor de installatie als tijdens de installatie. In overleg hebben ze de omvormer nog een ander plekje gegeven. Eigenlijk wil ik Zonneplan een 11 geven, maar dit kan helaas niet. Dus krijgen jullie een dik verdiende 10!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Als het een zonnige dag is geweest houd ik altijd even mijn opbrengst bij. Ik vind het leuk om te zien wat mijn panelen dan opwekken. Op de installatie dag werd er goed met ons gecommuniceerd en de jongens hebben alles netjes achtergelaten!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag