088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Lent

  • Gratis scan van uw dak
  • Ook zonder eigen investering
  • Beste deal door collectieve inkoop

Wat kosten zonnepanelen?


4754 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 440.400 besparen

Elk jaar samen besparen

34190 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Lent

Gemeente Nijmegen zet in op duurzame energie. Nijmegen is de grootste gemeente van provincie Gelderland en heeft al vele woningen die voorzien zijn van zonnepanelen. Gemeente Arnhem en Apeldoorn zijn na Nijmegen de grootste gemeenten van provincie Gelderland en op het gebied van zonne-energie doet gemeente Nijmegen het al beter dan gemeente Arnhem. Er wordt door Nijmegen nog wel beneden gemeente Apeldoorn en het provinciale gemiddelde gepresteerd. Gemeente Nijmegen zet alle zeilen bij om Nijmegen verder te verduurzamen en ziet de toekomst zonnig in. Zonneplan heeft al vele installaties uitgevoerd in Nijmegen en staat in de startblokken om ook uw woning te verduurzamen.

Een tevreden klant uit Nijmegen:

Ik heb Zonneplan al bij meerdere mensen aanbevolen. Dit komt vooral doordat het bij ons vlekkeloos is verlopen. Met name het contact met Zonneplan verdient een pluim. Ze geven overal een snelle reactie op, zijn erg persoonlijk en ze doen nergens moeilijk over. Als klant voel je je enorm gewaardeerd.

Veel geschikte woningen voor zonnepanelen in gemeente Nijmegen

Ruim ¼ van alle woningen in gemeente Nijmegen bestaan uit flats en appartementen, deze woningen zijn niet geschikt voor zonnepanelen. Het goede nieuws is dat de overige woningen over het algemeen zeer geschikt zijn voor zonnepanelen. Let wel op indien u in de 19e-eeuwse stadsuitleg woont. Dit gebied is gelegen rondom de historische kern van Nijmegen en het gebied bevat vele in het oog springende panden. Mede hierdoor geldt er in dit gebied een beschermd stadsgezicht. Wanneer u hier woont dan heeft u door het beschermde stadsgezicht een vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. De rest van gemeente Nijmegen heeft dit niet, daar kunnen de inwoners zonder vergunning overgaan tot de aanschaf van zonnepanelen.

Nijmegen energieneutraal in 2045

Er is onderzoek uitgevoerd naar het aantal geschikte woningen voor zonnepanelen in gemeente Nijmegen. Hieruit is naar voren gekomen dat er in totaal 17.172 woningen geschikt zijn voor zonnepanelen en hiervan zijn er al 2.721 voorzien. Dit komt neer op 8%. Er is dus nog veel potentie voor de daken van Nijmegenaren. Er is nog genoeg werk te verzetten voor het behalen van het duurzame doel van gemeente Nijmegen: energieneutraal in 2045. Zonneplan wil samen met de inwoners gaan voor een duurzaam gemeente Nijmegen, u ook? Vraag vrijblijvend advies op bij Zonneplan.


Gemeente Nijmegen biedt de Duurzaamheidslening aan voor de financiering van zonnepanelen

Gemeente Nijmegen ziet de toekomst zonnig in. De gemeentelijke organisatie wil in 2030 energieneutraal zijn en de gehele gemeente moet energieneutraal zijn in 2045. Om duurzaamheid onder de inwoners te stimuleren biedt Nijmegen een Duurzaamheidslening aan. De Duurzaamheidslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

• Huidige rente 1,6%, de rente wordt vastgesteld op datum van binnenkomst aanvraag

• Het minimum leenbedrag is €2.500,-, het maximum is €25.000,-

• De looptijd van de Duurzaamheidslening is 10 jaar tot €7.500,- en 15 jaar tot €25.000,-

• U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250,-

Wilt u meer informatie over de Duurzaamheidslening, dan kunt u hier een kijkje nemen: op de website van het SVN of hier voor meer informatie over de Duurzaamheidslening Nijmegen

Voor meer informatie over duurzaamheid in gemeente Nijmegen kunt u ook de website van het energieloket bekijken: klik hier voor het energieloket Nijmegen.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

94 reviews van mensen uit de omgeving van Nijmegen

Gemiddeld
8,8
9.0
Ik ben heel tevreden, van begin af aan zijn alle afspraken nagekomen en is er duidelijk gecommuniceerd. De installatie zelf verliep goed en de monteurs waren ook erg vriendelijk!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Er werd echt goed meegedacht, zowel voor de installatie als tijdens de installatie. In overleg hebben ze de omvormer nog een ander plekje gegeven. Eigenlijk wil ik Zonneplan een 11 geven, maar dit kan helaas niet. Dus krijgen jullie een dik verdiende 10!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Als het een zonnige dag is geweest houd ik altijd even mijn opbrengst bij. Ik vind het leuk om te zien wat mijn panelen dan opwekken. Op de installatie dag werd er goed met ons gecommuniceerd en de jongens hebben alles netjes achtergelaten!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Ik ben enorm tevreden over hoe het gehele proces bij Zonneplan is verlopen. Het advies was correct en de installatie verliep ook voorspoedig. Daarnaast heb ik de btw ook netjes teruggekregen. Kortom, het gehele proces is zo goed als vlekkeloos verlopen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

9.0
Het gehele proces is uitstekend verlopen bij Zonneplan. De installateurs hebben op de installatie dag alles netjes geïnstalleerd. Daarnaast was de communicatie ook goed. De klantadviseurs zijn zeer kundig en professioneel.
Zonnepanelen Nijmegen
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het is bij Zonneplan allemaal erg goed verlopen. Het advies en de installatie waren erg goed verlopen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 270 Wp All Black

9.0
Ik ben heel tevreden over Zonneplan. Als de zon schijnt kijk ik altijd even wat de zonnepanelen opbrengen. Over de installatiedag ben ik ook positief. Het was heel gezellig met de installateurs en ze hebben de panelen netjes neergelegd. Achteraf is alles ook netjes achtergelaten. Die 9 voor Zonneplan is dubbel en dwars verdient!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Ik ben erg blij hoe het hele proces van aanvraag tot aan installatie is verlopen bij Zonneplan. Het advies was top en de installatie ging ook prima. Daarom geef ik Zonneplan voor het gehele proces een 8!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Ik heb geen aanmerkingen! Alles is heel goed verlopen en nu kan ik genieten van mijn panelen!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

7.6
Ik ben tevreden over Zonneplan. het loopt allemaal prima, echter had er iets beter rekening gehouden moeten worden met de boom van de buren, maar die gaan gelukkig binnenkort weg. De installatie was erg goed verlopen, zeker geen klachten over, er was netjes gewerkt.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 290 Wp Black/white

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag