0317-760016Morgen open om 08:00 uur
Oosterbeek
Zonnepanelen in Oosterbeek

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Oosterbeek

Wat is Oosterbeek al goed bezig met verduurzamen! Zo is Het Groene Spoor Oosterbeek al druk bezig met een ecologische en duurzame wijk. Daarnaast bestaat het Renkum Verduurzaamt Samen netwerk in de gemeente. Met dit netwerk inspireren inwoners, bedrijven, de gemeente en andere organisaties elkaar en werken ze samen aan het doel om Renkum duurzaam te maken. Ook steeds meer inwoners stappen over op zonne-energie. Met de aanschaf van zonnepanelen besparen zij niet alleen op hun energierekening, maar dragen ze ook bij aan het milieu. Benieuwd hoeveel zij besparen?

Met zonnepanelen bespaart één huishouden gemiddeld €1.027 per jaar. De inwoners van de gemeente Renkum hebben gezamenlijk al €2.261.454 bespaard. Daarnaast is er met het gebruik van de zonne-energie 1.376.250 kg CO2 bespaard.

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte, het Zonneplan, met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

 

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Oosterbeek:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Oosterbeek kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Oosterbeek zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Oosterbeek ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Oosterbeek kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Oosterbeek

Al 870 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Oosterbeek gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Oosterbeek

Zonneplan onderzoekt de potentie van alle koopwoningen in Oosterbeek. Hierbij wordt gekeken naar geschikte daken die genoeg ruimte voor zonnepanelen hebben, weinig last van schaduw en een gunstige ligging ten opzichte van de zon. Uit het onderzoek blijkt dat er  5.036 daken in de gemeente Renkum zijn nog geschikt. Er kunnen dus nog veel inwoners profiteren van zonnepanelen!

De zonnepanelen waar wij bij Zonneplan mee werken zijn geheel zwarte panelen met een vermogen van 400Wp per zonnepaneel. Daarnaast krijgt u de Zonneplan One omvormer die ervoor zorgt dat jij de opgewekte stroom ook daadwerkelijk kan gebruiken of terug leveren. Wat jouw zonnepanelen opbrengen zie je live en overzichtelijk terug in de Zonneplan App. Deze werkt via een versleutelde 4G-verbinding zodat deze informatie ook daadwerkelijk van jou blijft

 

Zonnepanelen installateur Oosterbeek

Ben jij op zoek naar een zonnepanelen installateur in Oosterbeek ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in de omgeving van Oosterbeek zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140.

In Arnhem hebben wij ons eigen installatiedepot en vanuit hier installeren onze Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. A. Zonnepanelen uit Huissen en Off The Grid Installatiebedrijf uit Nijmegen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

Zonnepanelen kopen in Oosterbeek

De gemeente heeft als doel dat in 2040 Renkum energieneutraal is. Veel Oosterbekers zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 2.202 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Oosterbeek . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Oosterbeek ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Oosterbeek .

Oosterbeek gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Oosterbekers voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Oosterbeek zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Oosterbeek !

Vragen over zonnepanelen in Oosterbeek

 • Waarom zonnepanelen kopen in Oosterbeek?

  Zonnepanelen kopen in Oosterbeek heeft voordelen. Op steeds meer daken in Oosterbeek liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld €5.000,- meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Oosterbeek?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Oosterbeek . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Oosterbeek?

  In Arnhem hebben wij ons eigen installatiedepot en vanuit hier installeren onze Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. A. Zonnepanelen uit Huissen en Off The Grid Installatiebedrijf uit Nijmegen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Oosterbeek in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Oosterbeek steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Oosterbeek er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Oosterbeek

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!