phone
netherlands
088 020 3000
zaterdag open om 09:00 uur
Brummen
Zonnepanelen in Brummen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Brummen

Brummen is een groene gemeente. De gemeente ligt aan de rand van de Veluwe, het grootste aaneengesloten natuurgebied in Nederland, en de IJsselvallei met prachtige uiterwaarden. Daarnaast zijn in de gemeente hei en bossen met een uitgebreid assortiment aan dieren en planten. De gemeente Brummen heeft hiermee een belangrijke verantwoordelijkheid om dit unieke landschap te behouden voor toekomstige generaties.

Zonneplan draagt graag bij aan het onderhouden van dit unieke landschap door middel van het bevorderen van duurzame energie in Brummen . Door het opwekken van zonne-stroom wordt er bespaard op fossiele brandstoffen en wordt er bijgedragen aan een beter milieu. In Brummen worden door het gebruik van zonnepanelen 70.215 bomen en 931.875 kg CO2 bespaard. Wil jij ook starten met besparen en zo bijdragen aan de energietransitie en ondertussen ook nog eens besparen op de energiekosten? Doe dan de gratis en vrijblijvende postcodecheck.

Waarom juist nu zonnepanelen in Brummen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Brummen kende afgelopen jaar 1119 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Brummen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Brummen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Brummen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Brummen

Al 1.491 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Brummen gingen je voor.

Duurzaam Brummen

De gemeente Brummen heeft als doelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn. Een erg ambitieus doel, maar in onze ogen wel haalbaar! Wij als Zonneplan staan te springen om de gemeente te helpen met het behalen van deze duurzaamheidsdoelstelling, maar dat kan niet zonder u als inwoner van Brummen ! Vanuit Zonneplan hebben we al onderzoek gedaan naar de geschikte daken in de gemeente. In totaal kent de gemeente 3.520 geschikte daken waarvan momenteel 25% voorzien is van zonnepanelen!  Sluit je ook aan bij deze duurzame helden en ontdek of jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen!

Goed om te weten

De gemeente Brummen stimuleert haar inwoners om te gaan verduurzamen. Daarom stelt zij onder andere een duurzaamheidslening ter beschikking. Daarmee kun je tegen zeer gunstige voorwaarden je zonnepaneleninstallatie financieren. Jij als inwoner van Brummen kan mogelijk ook gebruik maken van deze lening. Mocht je daarover meer informatie willen, neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder en zullen u van het beste advies voorzien.


Brummen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Brummen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Brummen er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Brummen

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan