088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Gratis dakcheck voor zonnepanelen

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Inschrijving project is geopend

2416 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 223.200 besparen

Elk jaar samen besparen

17142 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Barneveld

Zonnepanelen erg populair in Barneveld

Het aantal inwoners dat zonne-energie opwekt, blijft maar groeien. In de gemeente Barneveld zijn er veel woningen met zonnepanelen. Maar liefst 9% van de koopwoningen in Barneveld is voorzien van zonnepanelen.


Barneveld gaat voor duurzaam

Niet alleen de inwoners gaan voor duurzaam, ook de gemeente Barneveld gaat zich inzetten voor een duurzamere leefomgeving. Met een duurzaamheidslening wordt het nog eenvoudiger om zonnepanelen aan te schaffen.


Uw eigen zonneplan

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Met de gratis Zonneplan scan kunt u erachter komen. Vul uw gegevens in en wij zorgen ervoor dat u een op maat gemaakt Zonneplan krijgt.

59% van de daken is geschikt

Veel inwoners kunnen in Barneveld gebruik maken van zonnepanelen. Maar liefst 59% van de daken in Barneveld is zonnepanelen proof! Dat betekent dat de kans groot is dat uw dak ook geschikt is voor zonnepanelen.

Barneveld in 2050 energieneutraal

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor de gemeente Barneveld. De gemeente zet zich in om te verduurzamen. Vooral nu wordt er actie ondernomen maar er wordt ook gekeken naar de toekomst. Het doel is om in 2050 klimaatneutraal te zijn.


U kunt gebruik maken van de duurzaamheidslening

Met een duurzaamheidslening wil de gemeente het voor iedereen makkelijk maken om te profiteren van zonnepanelen. De duurzaamheidslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren. Vanwege de gunstige voorwaarden, zoals een lage rente, is de duurzaamheidslening erg populair.

Een kort overzicht van de duurzaamheidslening:

  • Rentetarief: 1.6%
  • Minimum leenbedrag: €2.500
  • Maximum leenbedrag: €25.000
  • U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250

Klik hier voor meer informatie over de duurzaamheidslening.

Gratis scan van uw dak

Zonneplan aanvragen

34 reviews van mensen uit de omgeving van Barneveld

Gemiddeld
9,4
10.0
De offerte aanvraag liep goed, de installatie liep goed en ook de service achteraf was goed. Mijn mooie zonnepanelensysteem heeft binnen een half jaar al bijna mijn totale verwachte opbrengst opgebracht. Al met al prettige ervaring met Zonneplan.
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Zonneplan gaat zeer professioneel te werk. Van de offerte tot de service achteraf. Door mijn positieve verhalen hebben bekenden ook zonnepanelen van Zonneplan afgenomen. Zij zijn nu ook trotse bezitter van een mooi setje zonnepanelen van Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Ik ben erg blij met de zonnepanelen. Het contact met mijn adviseur was zeer goed. We hebben een paar keer overleg gehad, omdat ik toch liever 10 panelen wilde i.p.v. 8. Dit heeft hij keurig in orde gemaakt voor mij met een nieuwe offerte. De installatie van de panelen is ook heel erg netjes en goed verlopen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en QCELLS 315 Wp Design Zwart

8.0
Zonneplan heeft alles perfect gedaan. De zonnepanelen doen het goed op dit moment. Zelfs als de zon niet volop schijnt, hebben we alsnog een mooie opbrengst. Ik ben benieuwd wat de opbrengst na een jaar is!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben heel erg tevreden, de monteurs waren erg netjes en hebben goed werkt! Daarnaast waren het ook nog eens gezellige monteurs! Niks te klagen!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Dit bedrijf kan ik aan iedereen aanraden. Juli 2018 zonnepanelen laten installeren en wat doen ze het goed. Zonneplan heeft mijn leven duurzamer gemaakt!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Wij raden Zonneplan aan iedereen in onze omgeving aan, omdat wij echt heel blij zijn met het resultaat dat ze hebben afgeleverd. De panelen lagen heel snel op dak en de monteurs hebben goed met ons meegedacht over het aanleggen van het kabeltraject, dat vonden wij heel fijn. De app om de monitoring bij te houden was gemakkelijk op te installeren en de opbrengsten waren vrijwel direct zichtbaar, echt top!
Zonnepanelen Voorthuizen
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
De jongens hebben super snel gewerkt. Dat ging echt sneller dan ik had verwacht. Fijn dat er in overleg geïnstalleerd kon worden. De opbrengst gaat als een speer!
Gekozen voor SolarEdge SE9K en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
De mannen van het installatieteam hebben netjes gewerkt op de installatie dag. De zonnepanelen zijn mooi op het dak geplaatst en het kabeltraject is ook netjes afgewerkt. Daarnaast vind ik het ook leuk om de opbrengst in de gaten te houden. De zonnepanelen zorgen voor een mooi resultaat.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Wat ben ik blij met mijn zonnepanelen. De installatie is goed verlopen. Het is iets anders op mijn dak geplaatst dan het plan was, maar dit is allemaal in goed overleg gebeurd. De monteurs hebben netjes gewerkt.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black