088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Westervoort
Zonnepanelen in Westervoort

Zonnepanelen van Zonneplan

 • Ontvang gratis zonnepanelen advies
 • Ontdek wat je verdient
 • Installatie door vakspecialisten

Doe de gratis dakcheck

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Westervoort

De gemeente wordt steeds duurzamer: zo zijn de daken van een aantal basisscholen in de gemeente voorzien van zonnepanelen! Ook steeds meer inwoners stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Lees dan snel verder.

Al   inwoners van de gemeente Westervoort gingen je voor. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2050 energieneutraal te zijn. Gelukkig zijn er nog wel heel veel daken in Westervoort geschikt voor zonnepanelen: uit ons onderzoek blijkt namelijk dat   van de geschikte woningen nog kunnen profiteren van zonne-energie. Er is dus een grote kans dat ook jouw woning geschikt is. Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang een persoonlijk advies!

 

 

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Westervoort:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Westervoort kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Westervoort zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Westervoort ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Westervoort kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Westervoort

Al 1.222 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Westervoort gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Westervoort. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn niet meegenomen. Uit onderzoek is gebleken dat er nog   koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Er is geen sprake van beschermd stadsgezicht in de gemeente Westervoort, dit betekent dat er veel woningen zijn die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen en hiervoor geen vergunning hoeven aan te vragen!

 

 

Waarom Zonneplan?

Wanneer je een aanvraag doet bij Zonneplan bekijkt een adviseur samen met jou de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk dakplan ontworpen. Tijdens de installatie wordt uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Daarnaast profiteer je van het Zonneplan Serviceplan. Wij nemen al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor je te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor je achteraf nooit onverwachte kosten hebt.

 


Westervoort in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Westervoort steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Westervoort er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Westervoort

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken