088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Wageningen

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

887 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 61.800 besparen

Elk jaar samen besparen

4474 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Wageningen

Steeds meer inwoners van Wageningen stappen over op zonne-energie. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. In Wageningen profiteert al 34% van de geschikte woningen van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplanscan kunt u erachter komen.

Een klant uit Wageningen

Ik ben erg tevreden met de zonnepanelen, ze doen hun werk hartstikke goed! De installatie verliep ook erg vlot. De installateurs kwamen vroeg in de ochtend en waren ook vroeg weer weg!

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Wageningen. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 3.689 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen!

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Tijdens de installatie wordt er uitsluitend met betrouwbaar materiaal gewerkt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

De gemeente Wageningen ziet ook in dat zonne-energie een mooie optie is om te verduurzamen en ondersteunt de aanschaf van zonnepanelen door het aanbieden van een duurzaamheidslening. Met deze lening kunt u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

  • Minimum leenbedrag: €2.500
  • Maximum leenbedrag: €50.000
  • Een rente van 2,9%
  • U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250,-

Klik hier voor meer informatie over de duurzaamheidslening.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

8 reviews van mensen uit de omgeving van Wageningen

Gemiddeld
9,5
9.0
Wij zijn heel erg in onze sas. De installatie is goed verlopen. Ze hebben geen rommel achter gelaten en hebben goed op de plantjes gelet. Er wordt snel gereageerd op vragen, dus ook vanuit service oogpunt hebben wij geen klagen.
Zonnepanelen Wageningen
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben erg tevreden met de zonnepanelen, ze doen hun werk hartstikke goed! De installatie verliep ook erg vlot. De installateurs kwamen vroeg in de ochtend en waren ook vroeg weer weg!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De installatie is prima verlopen. Na de installatie hadden we wel een probleem met de internet kabel, maar uiteindelijk is dit allemaal opgelost.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
We zijn hartstikke tevreden over alles. We hebben de functie om onze panelen online af te lezen, hier hebben we nog geen gebruik van gemaakt maar dit gaan we in de toekomst zeker wel doen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en BYD 260 Wp

10.0
Naast Zonneplan had ik nog één andere partij overwogen. Ik had bij die andere partij al eens eerder een set zonnepanelen aangeschaft. Qua prijs verschilde deze partij niet enorm met Zonneplan, maar ze reageerden wel iets minder snel. Het gevoel wat je dan hebt, is ook belangrijk. De zonnepanelen zitten er netjes op, alleen verschillen de twee sets qua kleur van elkaar. Voordat de installateurs begonnen, hebben ze alles netjes met mij besproken en zijn ze vervolgens aan de slag gegaan.
Zonnepanelen Wageningen
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2500TLST-21 en Trina Solar 260 Wp All Black

10.0
Ik ben zeer tevreden. Ik kan niet anders zeggen. In het begin vond ik het wel een beetje lastig, want als ik iets via internet doe, weet ik nooit zo goed of het goed komt. Dit is prima gegaan. Ik heb de panelen en omvormers vergeleken en kwam er achter dat er een aanzienlijk prijsverschil zit tussen verschillende partijen. Daarom heb ik voor Zonneplan gekozen.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3600TL-21 en Trina Solar 260 Wp All Black

8.0
De contactpersoon heeft mij goed en netjes geadviseerd wat er mogelijk was in mijn situatie. De installateurs hebben ook goed werk geleverd. Tegenvaller was dat bleek dat ik geen subsidie meer kon krijgen, maar ook zonder subsidie zou ik de zonnepanelen bij Zonneplan hebben gekocht.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2100TL-10 en BYD 245 Wp

10.0
Fijne jongens die installateurs. Alles is goed uitgevoerd. Zonneplan stond mij na de installatie ook rustig te woord om mijn vragen te beantwoorden. De meter begon direct na de installatie terug te draaien, een fijn gevoel.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2100TL-10 en LG 245 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag