Arnhem
Zonnepanelen in Arnhem

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Arnhem

Er zijn veel daken met zonnepanelen in Arnhem. Zo heeft het dak van het gemeentehuis al 108 zonnepanelen en liggen er op de Margaretasschool maar liefst 462 zonnepanelen. Daarnaast zijn er veel inwoners in Arnhem die over stappen op zonne-energie, niet zo vreemd als je nagaat dat je flink kunt besparen op de energierekening. In Arnhem profiteren al meer dan inwoners van zonnepanelen. Ben jij de volgende?

Samen hebben de zonnepanelenbezitters in gemeente Arnhem in 2021 bespaard. Gemiddeld bespaart een huishouden jaarlijks  ongeveer €1.027. Een flinke besparing op de energierekening dus. Wil jij ook graag jaarlijks geld besparen? De eerste stap is simpel: doe de dakcheck en ontdek of jouw dak geschikt is.

Na het invullen van postcodecheck neemt een van onze adviseurs contact met je op. Deze adviseur bekijkt of jouw woning geschikt is voor zonnepanelen en wat jij kunt besparen. Jouw adviseur maakt een persoonlijk dakplan met daarin informatie over de gekozen materialen, de totale kosten en besparingen.

 

 

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Arnhem:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Arnhem kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Arnhem zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Arnhem ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Arnhem kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Arnhem

Al 7.515 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Arnhem gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Arnhem. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat dan koopwoningen in de gemeente geschikt zijn voor zonnepanelen. In een aantal wijken is er sprake van een beschermd stadsgezicht. Op deze plekken moet er een vergunning aangevraagd worden voor het plaatsen van de panelen. Dit geldt voor de wijken: Geitenkamp, Sonsbeekpark, Spijkerkwartier en Klarenbeek.

Arnhem energieneutraal in 2050

De gemeente Arnhem kiest voor duurzame-energie. Zo wil de gemeente uiterlijk in 2023 de zonnepanelen installatie op het dak van het gemeentehuis uitbreiden tot wel 700 zonnepanelen. De doelstelling van de gemeente Arnhem is om in 2050 energieneutraal te zijn. Met een zonnepaneleninstallatie draag je eenvoudig mee aan het behalen van de doelstelling en bespaar je daarnaast flink op de energierekening. Ook enthousiast geworden? Doe net als de inwoners van Arnhem de gratis postcodecheck.


Arnhem in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Arnhem steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Arnhem er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Arnhem

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!