088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Arnhem

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

4852 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 372.000 besparen

Elk jaar samen besparen

28821 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Arnhem

Steeds meer inwoners van Arnhem stappen over op zonne-energie. Zij helpen niet alleen het milieu, maar besparen ook flink op de energierekening. In Arnhem profiteren al meer dan 2155 inwoners van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2050 energieneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplan scan kunt u erachter komen.

Een klant uit Arnhem

Zonneplan is een erg vriendelijk en prettig bedrijf. Daarnaast deed het installatieteam goed en soepel hun werk. Wij kijken enorm uit naar de opwekking en opbrengsten.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Arnhem. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat meer dan 10.000 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. In een aantal wijken is er sprake van een beschermd stadsgezicht. Op deze plekken moet er een vergunning aangevraagd worden voor het plaatsen van de panelen.

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft.


Profiteren zonder eigen spaargeld te investeren

De gemeente Arnhem ziet ook in dat zonne-energie een mooie optie is om te verduurzamen en ondersteunt de aanschaf van zonnepanelen door het bieden van een duurzaamheidslening. Met deze lening kunt u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

  • De rente is 1,6%.
  • Het maximum leenbedrag is €25.000,-.
  • Er is een looptijd van 10 of 15 jaar
  • U kunt altijd boetevrij aflossen vanaf €250,-

Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening van Arnhem, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van het SVn.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

46 reviews van mensen uit de omgeving van Arnhem

Gemiddeld
9,2
8.0
Ik ben tevreden met Zonneplan. De monitoring volg ik af en toe op de app, vooral als de zon schijnt is dat top om te zien. Een mooie 8 voor Zonneplan!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 305 Wp All Black

8.0
Ik ben erg blij met de panelen. Ze leveren meer dan verwacht op dus ik ben al lekker aan het besparen. Ervaring met Zonneplan is ook erg goed. Ze komen alle afspraken na en de installatie was ook top.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik werk veel met aannemers en dat bevalt niet altijd even goed. Mijn ervaring met Zonneplan is super. Zonneplan heeft de hele tijd zich netjes aan haar beloftes gehouden. Prima geholpen van A tot Z met het plaatsen van mijn zonnepanelen.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik ben blij dat ik zonnepanelen heb aangeschaft van Zonneplan. Het contact met mijn vaste adviseur liep vlekkeloos en het installeren van de panelen duurde maar 2,5 uur. Niets dan lof voor Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Wij zijn ontzettend blij dat we onze zonnepanelen bij zonneplan hebben besteld. Wat een perfecte begeleiding en prettige contacten met de medewerkers van zonneplan. Geert en het zonneplan-team, bedankt!
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Het is mij 100% meegevallen, alles is zeer vlot verlopen! Dit is een stimulans om mijn huis verder te verduurzamen!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Het hele traject bij Zonneplan is uitstekend verlopen. De installatie werkt perfect en we hebben geen storingen gehad. De installatie verliep ook uitstekend, inmiddels hebben onze buren op ons aanraden ook zonnepanelen van Zonneplan op hun dak liggen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Het is allemaal vlot verlopen. Deze offerte was het beste en Zonneplan heeft belofte waargemaakt. Mijn zus krijgt nu ook zonnepanelen van Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE5000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
-
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

9.6
Ik ben zeer tevreden, alles werkt naar behoren Ik hou de opbrengst ook goed bij via de app en het is zeker lonend.
Zonnepanelen Arnhem
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag