088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Arnhem

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

5340 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 428.400 besparen

Elk jaar samen besparen

33248 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Arnhem

Steeds meer inwoners van Arnhem stappen over op zonne-energie. Zij helpen niet alleen het milieu, maar besparen

ook flink op de energierekening. In Arnhem profiteren al meer dan 4000 inwoners van zonnepanelen. Hiermee

dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2050 energieneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen

voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplan scan kunt u erachter komen.


Een klant uit Arnhem

Ik ben helemaal tevreden over de dienstverlening. Alles is vlekkeloos verlopen. De panelen lagen er dan ook binnen een halve dag netjes op. Ik heb in mijn omgeving Zonneplan aan iedereen aangeraden!

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Arnhem. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat meer dan 13.000 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. In een aantal wijken is er sprake van een beschermd stadsgezicht. Op deze plekken moet er een vergunning aangevraagd worden voor het plaatsen van de panelen.

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft.


Profiteren zonder eigen spaargeld te investeren

De gemeente Arnhem ziet ook in dat zonne-energie een mooie optie is om te verduurzamen en ondersteunt de aanschaf van zonnepanelen door het bieden van een duurzaamheidslening. Met deze lening kunt u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

  • De rente is 1,6%.
  • Het maximum leenbedrag is €25.000,-.
  • Er is een looptijd van 10 of 15 jaar
  • U kunt altijd boetevrij aflossen vanaf €250,-

Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening van Arnhem, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van het SVn.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

51 reviews van mensen uit de omgeving van Arnhem

Gemiddeld
9,2
10.0
Het werkt als een tierelier. Alles was heel duidelijk en ik heb nergens wat op aan te merken. Als ik een cijfer zou moeten geven aan Zonneplan, dan zou ik Zonneplan een 10 geven, want een 12 kan helaas niet.
Zonnepanelen Arnhem
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en Trina Solar 320 Wp All Black

10.0
Super tevreden met Zonneplan. Jullie zijn een dikke 10 waard! Top dat jullie mij geattendeerd hebben op de lening via de gemeente. De belastingteruggave werd super geregeld, scheelt mij een hoop werk!
Zonnepanelen Arnhem
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en DMEGC Solar 320 Wp All Black

10.0
Onze buren kregen zonnepanelen en hebben ons Zonneplan aanbevolen. We zijn ontzettend blij met de duurzame investering. De monteurs en elektriciens deden heel goed hun werk. We merken dat we maandelijks al enorm besparen op de energie kosten. In de app kunnen we de opbrengsten ook goed bekijken. Aldus, zeer tevreden!
Zonnepanelen Arnhem
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Wat een top investering! De zonnepanelen leveren meer op dan ik had verwacht. Deskundig werk van Zonneplan was erg fijn. Nu genieten van de opbrengsten!
Zonnepanelen Arnhem
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Ik ben zeer tevreden over de installatie van mijn Zonnepanelen. De installatie werd uitgevoerd door drie man van een extern installatiebedrijf, en dit is zeer vakkundig uitgevoerd. In de toekomst zou ik graag willen uitbreiden door ook aan de andere zijde van het dak panelen te laten plaatsen. Hier zal ik ook zeker bij Zonneplan naar informeren. Van mij een 10 en een dikke pluim!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 300 Wp All Black

8.0
Ik ben tevreden met Zonneplan. De monitoring volg ik af en toe op de app, vooral als de zon schijnt is dat top om te zien. Een mooie 8 voor Zonneplan!
Zonnepanelen Arnhem
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 305 Wp All Black

8.0
Ik ben erg blij met de panelen. Ze leveren meer dan verwacht op dus ik ben al lekker aan het besparen. Ervaring met Zonneplan is ook erg goed. Ze komen alle afspraken na en de installatie was ook top.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik werk veel met aannemers en dat bevalt niet altijd even goed. Mijn ervaring met Zonneplan is super. Zonneplan heeft de hele tijd zich netjes aan haar beloftes gehouden. Prima geholpen van A tot Z met het plaatsen van mijn zonnepanelen.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik ben blij dat ik zonnepanelen heb aangeschaft van Zonneplan. Het contact met mijn vaste adviseur liep vlekkeloos en het installeren van de panelen duurde maar 2,5 uur. Niets dan lof voor Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Wij zijn ontzettend blij dat we onze zonnepanelen bij zonneplan hebben besteld. Wat een perfecte begeleiding en prettige contacten met de medewerkers van zonneplan. Geert en het zonneplan-team, bedankt!
Zonnepanelen Arnhem
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag