088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Arnhem

  • Gratis scan van uw dak
  • Ook zonder eigen investering
  • Beste deal door collectieve inkoop

Wat kosten zonnepanelen?


4699 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 366.000 besparen

Elk jaar samen besparen

28350 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Arnhem

Steeds meer inwoners van Arnhem stappen over op zonne-energie. Zij helpen niet alleen het milieu, maar besparen ook flink op de energierekening. In Arnhem profiteren al meer dan 2155 inwoners van zonnepanelen. Hiermee dragen zij bij aan de doelstelling van de gemeente om in 2050 energieneutraal te zijn. Benieuwd wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Met de gratis Zonneplan scan kunt u erachter komen.

Een klant uit Arnhem

Zonneplan is een erg vriendelijk en prettig bedrijf. Daarnaast deed het installatieteam goed en soepel hun werk. Wij kijken enorm uit naar de opwekking en opbrengsten.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Arnhem. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat meer dan 10.000 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. In een aantal wijken is er sprake van een beschermd stadsgezicht. Op deze plekken moet er een vergunning aangevraagd worden voor het plaatsen van de panelen.

Waarom Zonneplan?

Zonneplan gelooft in haar mensen, producten en werkwijze. Daarom mag u tot op het moment van installatie de zonnepanelen gratis annuleren. Wanneer u een aanvraag doet, bekijkt een adviseur samen met u de opties en wordt er aan de hand van haarscherpe satellietbeelden een persoonlijk advies op maat gemaakt. Hiernaast neemt Zonneplan u al het werk uit handen door onder andere de btw-teruggave voor u te regelen. De prijzen zijn all-in, waardoor u achteraf nooit onverwachte kosten heeft.


Profiteren zonder eigen spaargeld te investeren

De gemeente Arnhem ziet ook in dat zonne-energie een mooie optie is om te verduurzamen en ondersteunt de aanschaf van zonnepanelen door het bieden van een duurzaamheidslening. Met deze lening kunt u aan de hand van aantrekkelijke voorwaarden de aanschaf van zonnepanelen financieren:

  • De rente is 1,6%.
  • Het maximum leenbedrag is €25.000,-.
  • Er is een looptijd van 10 of 15 jaar
  • U kunt altijd boetevrij aflossen vanaf €250,-

Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening van Arnhem, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van het SVn.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

38 reviews van mensen uit de omgeving van Arnhem

Gemiddeld
9,2
9.0
-
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

9.6
Ik ben zeer tevreden, alles werkt naar behoren Ik hou de opbrengst ook goed bij via de app en het is zeker lonend.
Zonnepanelen Arnhem
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De service en communicatie met Zonneplan verliep hel goed. Ook tijdens de installatie was de communicatie perfect. Alle lof hiervoor! Ik ben daarnaast heel blij met de zonnepanelen, ze werken goed.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

9.0
Ik ben helemaal tevreden over de dienstverlening. Alles is vlekkeloos verlopen. De panelen lagen er dan ook binnen een halve dag netjes op. Ik heb in mijn omgeving Zonneplan aan iedereen aangeraden!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Erg tevreden over de zonnepanelen, wellicht laat ik er over anderhalf jaar nog een paar bij plaatsen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 290 Wp Black/white

10.0
Ik kan Zonneplan echt aan iedereen aanbevelen. Het adviesgesprek was fijn en de installatie verliep soepel. Daarom geef ik Zonneplan een dikke 10 voor de topservice.
Zonnepanelen Arnhem
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

9.0
Ik ben erg tevreden over de zonnepanelen. Ze liggen er goed op en alles is erg netjes verlopen. Altijd nette mailtjes en de installatie verliep netjes en snel!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 290 Wp Black/white

9.0
Ik ben erg blij met de zonnepanelen en alles is zeer naar wens gegaan! Het advies was echt goed er is lekker snel gehandeld.
Gekozen voor SolarEdge SE5K en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Eigenlijk gaat alles momenteel heel goed. Het advies dat ik heb gekregen was goed en de installatie ging ook erg goed.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.4
Wij zijn echt super tevreden met Zonneplan. Wij zijn echt zeer goed geholpen, alle afspraken zijn nagekomen en erg duidelijk advies gekregen. De installatie verliep erg goed ik was zelf niet thuis mijn dochter wel en alles ging goed. Zeer zakelijk, geen raar taalgebruik ofzo en alles was netjes en keurig gemonteerd. Ik kon niks vinden wat niet netjes was gebeurt. Echt chapeau. Je mist echt wat als je niet met ze in zee gaat!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag