088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Eerbeek

 • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1037 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 106.200 besparen

Elk jaar samen besparen

7959 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Eerbeek

Onze installatieteams staan te popelen om Brummen te verduurzamen. Ze kunnen niet wachten om u en de hele stad te voorzien van zonnepanelen. Inwoners uit gemeente Brummen kunnen namelijk flink besparen met zonnepanelen. En dit willen wij u niet ontnemen! Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Of bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen? Doe dan vrijblijvend een aanvraag. De Zonneplan zonne-adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Benieuwd hoe inwoners uit de gemeente Brummen denken over zonnepanelen en hoe de gemeente ervoor staat?

 • Er zijn al 171 inwoners uit de gemeente Brummen die bij ons een aanvraag hebben gedaan voor zonnepanelen.
 • Gemiddeld hebben inwoners 12 zonnepanelen op het dak liggen. Daarmee weten zij 14% rendement uit hun investering te halen!
 • In heel de gemeente liggen per 100 woningen 5,89 zonne-installaties. In vergelijking met Zutphen en Doetinchem is dat veel! In Zutphen liggen maar 4,94 installaties en in Doetinchem is dat 5,02 per 100 woningen.

Een gelukkige klant uit Brummen:

De installatie van Zonneplan was uitstekend. Het waren vriendelijke installateurs, daarbij heb ik van de installateurs enorm veel informatie gekregen over de werking van het systeem.

81% van de daken zijn geschikt

In Brummen zijn wel 81% van de daken geschikt voor zonnepanelen. In vergelijking met ander grote steden in de regio is dat gigantisch veel! Uw dak is hoogstwaarschijnlijk ook geschikt. Samen kunt u een grote stap zetten om Brummen te verduurzamen. Let op indien u in de volgende straten woont: Hogenenk en Hallspad. Deze deze straten kennen een beschermd stadsgezicht waardoor er een vergunning nodig is voor het plaatsen van zonnepanelen. In de rest van de gemeente geldt dit niet, daar kunnen de zonnepanelen zonder vergunning worden geplaatst.

Brummen in 2030 energieneutraal

Gemeente Brummen gaat voor duurzaam. Zij willen een prettige en leefbare omgeving voor u zijn, maar ook voor uw kinderen. Daarom is het belangrijk om in 2030 energieneutraal te worden. Nu profiteert al 7% van de inwoners van zonne-energie. Dit is te weinig om in 2030 energieneutraal te worden en een goede leefomgeving te creëren. Er is dus nog een lange weg te gaan, maar dit wil niet wegnemen dat het onmogelijk is! En mede door het grote aantal geschikte daken is zonne-energie een kansrijke optie voor de inwoners om te verduurzamen. Om inwoners uit gemeente Brummen te helpen met verduurzamen heeft de gemeente een aantrekkelijke lening beschikbaar gesteld. Deze lening heeft een laag rentepercentage, waardoor u waarschijnlijk meer opbrengt met uw panelen dan u betaalt aan rente. Lees hieronder meer over deze lening.


Duurzaamheidslening in gemeente Brummen

Gemeente Brummen wil in 2030 energieneutraal zijn.Voor de stimulering van dit doel biedt gemeente Brummen een Duurzaamheidsleningaan.


De Duurzaamheidsleningis een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

 • Tot een bedrag van € 7.500 is de looptijd 10 jaar, voor bedragen vanaf € 7.500 is de looptijd 15 jaar
 • De hoogte van de Duurzaamheidslening is minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,-
 • Huidige rente is 1,6%, rente wordt vastgesteld op datum van binnenkomst aanvraag
 • De lening kan altijd boetevrij worden afgelost met een minimum van € 250,-
 • Per adres mogen er meerdere Duurzaamheidsleningen worden aangevraagd met een maximum van € 25.000,-


Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening Brummen, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van het SVn of hier voor informatie over de Duurzaamheidslening Brummen.

De gemeente Brummenheeft een energieloket, hier kunt u meer informatie vinden over duurzaamheid binnen de gemeente: klik hier voor het energieloket.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

11 reviews van mensen uit de omgeving van Brummen

Gemiddeld
8,9
10.0
De installatie is super verlopen, het hele Zonneplan team krijgt een 10!
Zonnepanelen Brummen
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Onze ervaring met Zonneplan is hartstikke goed. Alles is netjes aangesloten en er is meegedacht met de locatie van de omvormer. Naderhand is alles netjes opgeruimd en achtergelaten. Zeker een 9 waard!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
We zijn zeer content met de zonnepanelen. De opbrengst is goed, we controleren regelmatig de opbrengst met de app. De installatie ging goed. Nu lekker profiteren van de zon!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Het is prima verlopen. Het is fantastisch om in de app te zien hoeveel we al hebben verdient. Wij zijn erg tevreden.
Zonnepanelen Brummen
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Het gehele proces bij Zonneplan is prima verlopen. Het advies was duidelijk en op installatie dag werd ook alles netjes geïnstalleerd ondanks het slechte weer.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De installatie is goed gegaan en de installateurs hebben alles in overleg aangelegd. Alleen de bomen gooien roet in het eten maar daar kan Zonneplan niets aan doen. De BTW is goed snel ontvangen en rest van de afhandeling is helemaal naar wens.
Zonnepanelen Eerbeek
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Alles is vlekkeloos verlopen. Ik ben dan ook heel positief over Zonneplan. Er werkt vriendelijk personeel dat hard werkt om de klant zo blij mogelijk te maken.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Alleen maar positieve berichten over Zonneplan wat mij betreft. Alles is prima verlopen en heb ik niks aan te merken. De installatie is over twee dagen verspreid omdat het zo stormde, maar dat is allemaal goed afgehandeld. Na de tijd is ook alles netjes achtergelaten.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben erg blij met de zonnepanelen. Ze leveren op wat er gezegd is. Ik heb ook al andere mensen in de buurt enthousiast gemaakt voor zonnepanelen!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Het is niet helemaal soepel verlopen bij de installatie, de bekabeling is uiteindelijk buitenom gegaan waar ik het liever binnendoor had gehad. Maar uiteindelijk is het opgelost en ben ik tevreden.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag