Ermelo
Zonnepanelen in Ermelo

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Ermelo

Ermelo is al hard bezig met verduurzamen! Steeds meer inwoners van de gemeente Ermelo stappen dan ook over op zonne-energie. Op dit moment zijn er huishoudens in de gemeente die zonnepanelen op het dak hebben liggen. Niet gek, aangezien er met 1.125 zonuren niet alleen flink bespaard kan worden op het milieu, maar ook op de energierekening. Wil je weten hoeveel zij hiermee besparen?

Gezamenlijk hebben de inwoners van de gemeente Ermelo dit jaar al kg CO2 bespaard. Dit staat gelijk aan het planten van wel bomen! Naast dat zij duurzaam bezig zijn, zien ze het ook in de portemonnee. Er is door de inwoners namelijk al bespaard! Wil jij ook besparen? Doe dan snel de postcodecheck!

Als je de postcodecheck hebt gedaan neemt één van onze adviseurs contact met je op. Samen nemen jullie de wensen en de mogelijkheden door, waarna de adviseur voor jou aan de slag gaat. Je ontvangt vervolgens vrijblijvend een offerte met een persoonlijk plan voor jouw dak. Deze kun je dan zelf of met je partner rustig doorkijken, en op je eigen tijd een keuze maken.

Waarom juist nu zonnepanelen in Ermelo:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Ermelo kende afgelopen jaar 1032 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Ermelo zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Ermelo ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Ermelo kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Ermelo

Al 2.437 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Ermelo gingen je voor.

Zonnepanelen in Ermelo

In de gemeente Ermelo profiteren al inwoners dagelijks van de zon. En dat is helemaal niet gek, aangezien je met zonnepanelen flink kan besparen op de energierekening. In de gemeente zijn nog veel woningen die ook kunnen profiteren. En met zonnepanelen van Zonneplan profiteer je niet alleen van de zon, maar ook van vele andere voordelen. Bij Zonneplan profiteer jij ook van een 10-jarig serviceplan met 10 jaar garantie op alle producten. Je hebt altijd inzicht in jouw opbrengsten met de monitoringsapp en Zonneplan verzorgt de btw-teruggave.

Ermelo klimaatneutraal

De gemeente Ermelo heeft de duurzaamheidsdoelstelling om in 2035 klimaatneutraal te zijn. Om dit te bereiken is er verduurzaming nodig. De gemeente ziet in dat zonnepanelen hier zeer geschikt voor zijn en helpt de inwoners door een stimuleringsregeling beschikbaar te stellen. Dit, in combinatie met de 1.799 woningen die nog kunnen profiteren, maakt  dat er nog genoeg mogelijkheden zijn voor verduurzaming. Wil jij ook profiteren van de zon en meehelpen aan een klimaatneutraal Ermelo? Doe dan de vrijblijvende en persoonlijke postcodecheck.


Ermelo in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Ermelo steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Ermelo er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Ermelo

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!