Didam
Zonnepanelen in Didam

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Didam

Het aantal zonnepanelen in gemeente Montferland is de afgelopen jaren fors gegroeid. Op daken van woningen liggen steeds meer zonnepanelen maar ook op scholen, en de daken van sporthal de Muizenberg en de tafeltennishal bij de Brede School Noord in Didam schitteren al zonnepanelen. Dit is net heel gek, Het is goed voor het milieu en je kunt ook nog flink besparen op de energierekening.

Ga jij ook dit potentiële rendement benutten? Dat kan bij Zonneplan. Na het doen van een vrijblijvende aanvraag gaat een van onze adviseurs voor jou aan de slag. Je krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van de klant altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over jouw persoonlijke Zonneplan.

Al huishoudens gingen je voor. Samen besparen zij per jaar. Ben jij al benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning?

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Didam:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Didam kende afgelopen jaar 1064 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Didam zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Didam ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Didam kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Didam

Al 1.728 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Didam gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Didam

Er zijn in de gemeente Montferland nog koopwoningen geschikt voor zonnepanelen. Dit blijkt uit het onderzoek dat Zonneplan doet naar het aantal geschikte daken in Didam. Bij dit onderzoek wordt elk dak afzonderlijk bekeken en beoordeeld op geschiktheid voor zonnepanelen. Bij het beoordelen wordt  gekeken naar de ruimte op het dak, schaduwwerking en de ligging van het dak. Van het aantal huishoudens met een geschikt dak in de gemeente heeft al  gekozen voor zonnepanelen.

Verder is er in de hele gemeente geen sprake van een beschermd stadsgezicht. Dit houdt in dat de zonnepanelen zonder vergunning op het dak geplaatst kunnen worden. Onze installateurs staan dan ook te popelen om jouw dak te voorzien van zonnepanelen!

Zonnepanelen installateur Didam

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Didam? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Nadat jij jouw persoonlijke zonneplan hebt geaccepteerd zorgen zij dat jij een complete zonnepaneleninstallatie geleverd krijgt. Je krijgt geheel zwarte panelen met een maximaal vermogen van 400Wp. Dit zorgt ervoor dat jij gemiddeld per paneel een opbrengst hebt van 320kWh.

Naast de panelen wordt er ook een Zonneplan One of de Zonneplan One Optimized omvormer bij jou binnen geplaatst. Deze zorgt ervoor dat de opgewekte stroom die richting de meterkast gaat ook daadwerkelijk bruikbaar wordt voor in huis. Wanneer de panelen geïnstalleerd zijn beginnen deze direct met het genereren van opbrengsten. Deze worden overzichtelijk weergegeven in de Zonneplan app. Zo hou je makkelijk jouw opbrengsten live in de gaten.

Zonnepanelen kopen in Didam

Gemeente Montferland heeft als doelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn. Veel Didammers zijn al aan het bijdragen van deze doelstelling. Er zijn namelijk al huishouden die al zonnepanelen op hun dak hebben laten installeren. De gemeente is onder andere bezig met initiatieven voor betere fietsverbindingen en ook meer elektrische oplaadpalen. Maar ook jij kunt meehelpen. Dit kan door zonnepanelen te nemen. Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Didam ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Didam .

Didam gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer Didammers voor een energiecontract op basis van dynamische energieprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurtarieven en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Didam!

Vragen over zonnepanelen in Didam

 • Waarom zonnepanelen kopen in Didam?

  Zonnepanelen kopen in Didam heeft veel voordelen. Op steeds meer daken in Didam liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Didam?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Didam. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Didam?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Arnhem. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Tandem Solar Projects uit Terborg en Elektro Service Doetinchem B.V. uit Doetinchem. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Didam in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Didam steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Didam er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Didam

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!