0316-215035Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Zevenaar
Zonnepanelen in Zevenaar

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Zevenaar

Zonnepanelen zijn populair in de gemeente Zevenaar! De basisscholen ‘De Bem’, ‘Sterrenschool’ en ‘Sint Martinus’ in Zevenaar en ’t Scathe in Pannerden profiteren al van zonnepanelen. Daarnaast profiteert al 3.584 van de woningen met een geschikt dak van zonnepanelen. Deze huishoudens profiteren nu al van een lagere energierekening. Benieuwd of jij ook kunt besparen?

Met 1.027 zonuren besparen de 3.584  huishoudens in de gemeente met zonnepanelen gezamenlijk €4.096.512 per jaar! Dit komt neer op een gemiddelde besparing per huishouden van €1.143! Nieuwsgierig geworden naar wat jij zou kunnen besparen en of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Doe dan de gratis postcodecheck.

Na het invullen van de postcodecheck bekijkt een van onze persoonlijke adviseurs graag wat de mogelijkheden zijn op jouw dak. Jouw adviseur neemt persoonlijke wensen en energieverbruik mee om een vrijblijvend zonneplan te maken. In dit zonneplan staat informatie over de zonnepanelen, de kosten en de besparingen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Zevenaar:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Zevenaar kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Zevenaar zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Zevenaar ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Zevenaar kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Zevenaar

Al 3.584 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Zevenaar gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Zevenaar

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal woningen met geschikte daken voor zonnepanelen in de gemeente Zevenaar. Op dit moment zijn er nog 5.653 geschikte daken die nog niet voorzien zijn van zonnepanelen. Grote kans dat jij dus ook nog kan profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Je hoeft gelukkig in Zevenaar geen vergunning aan te vragen om zonnepanelen te laten plaatsen. Ook in de rest van de gemeente Zevenaar is er geen sprake van beschermd stads- of dorpsgezicht. Doe de dakcheck en kom erachter wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen op jouw dak!

Zonnepanelen installateur Zevenaar

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Zevenaar of omgeving? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Arnhem. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Elektro Service Doetinchem B.V. uit Doetinchem en A. Zonnepanelen uit Huissen.

We hebben al veel installaties mogen leveren in de gemeente Zevenaar. Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.2. Logisch, want door de hoge rendement-panelen en de ONE-omvormer met 4G verbinding ben jij klaar voor de toekomst: Je bespaart gemiddeld €1.143 per jaar op de energierekening.

Zonnepanelen kopen in Zevenaar

De gemeente Zevenaar vindt duurzaamheid een belangrijk onderwerp. De gemeente heeft de doelstelling om in 2040 energieneutraal te zijn. Dit houdt in dat de gemeente alle CO2 uitstoot compenseert. Het dak van het gemeentehuis met zonnepanelen draagt bij aan deze doelstelling. Wil jij ook bijdragen aan deze doelstelling? Dit kan door over te stappen op zonne-energie. In 2020 is er door de zonnepanelenbezitters in gemeente Zevenaar maar liefst 2.240.000 bespaard! Zonneplan helpt je graag bij de overstap op zonnepanelen. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Zevenaar ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Zevenaar .

Zevenaar gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Zevenaarders voor een energiecontract op basis van variabele prijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Zevenaar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie in Zevenaar is nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Zevenaar

 • Waarom zonnepanelen kopen in Zevenaar?

  Zonnepanelen kopen in Zevenaar heeft voordelen. Op steeds meer daken in Zevenaar liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Zevenaar?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de gemeente Zevenaar. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Zevenaar?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Arnhem. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Elektro Service Doetinchem B.V. uit Doetinchem en A. Zonnepanelen uit Huissen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Zevenaar in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Zevenaar steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Zevenaar er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Zevenaar

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!